هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
و زمانی که طراح کنکور حال نداره عددای شکل رو هم تغییر بده و اون رو میاره تو سوال کنکور
تمرین کتاب
:
سوال 96 ریاضی
:
-
و زمانی که طراح کنکور حال نداره عددای شکل رو هم تغییر بده و اون رو میاره تو سوال کنکور
تمرین کتاب
:
سوال 96 ریاضی
:
-
تمرین کتاب
:
سوال 96 ریاضی
:
mohammadhassan البته دلفین ها هم پرواز میکنند
اینا همش برا ریاضیاست برا تجربی ها از اینا نمیدن
-
mohammadhassan البته دلفین ها هم پرواز میکنند
اینا همش برا ریاضیاست برا تجربی ها از اینا نمیدن
mohammadhassan
ینی برمن نمیدن -
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام .حالتون چطوره دوستان ...چجوری میشه چت هایی ک داشتیم رو پاک کنیم؟
سلام...چت رو باید حذف کنی از اول شروع کنی...راه دیگ ندارع
-
سلام بکس بعد ۳ روز امدم . خوش امدم خخخخ هیشکی نی؟
-
خداحافظی
صد تا افت ترازبریدم دیگه نمیدونم چکار کنم
اگه ادامه بدم تا وقتی ترازم ۷۰۰۰نشه نمیام اگه اگر ادامه ندادم (شاید به احتمال زیاد )که هیچی..... دلم میسوزه واسه خودم واسه مشاورم واسه این مدت ..........
رویشم رو تنها نزارید به امید موفقیت همه تون ...
بچه ها اسماتون زیاد بود نمی تونستم همه رو تگ کنم امیدوارم ببینید پستم که فک نکنید بی خبر رفتم وچقد بی وفام -
سلام بکس بعد ۳ روز امدم . خوش امدم خخخخ هیشکی نی؟
@1540557162 سلام داداش
-
@zahra-o مشاورم
دلم خون براش بیچاره چقد زحمت کشید پای من نمی دونم اگه بفهمه کنکور رو می خوام بزار کنار چه واکنشی نشون میدنه
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن نمی دونم اگه بفهمه کنکور
میخوای ششوهر کنی پ ؟
-
@zahra-o مشاورم
دلم خون براش بیچاره چقد زحمت کشید پای من نمی دونم اگه بفهمه کنکور رو می خوام بزار کنار چه واکنشی نشون میدنه
-
@zahra-o مشاورم
@zahra-o مشاورم
منم دارم فک میکنم مثه دوست تجربیو بزارم کنار برم انسانی دوستم که رتبه 29کشوری شد الان داره حقوق بهشتی میخونه معدلش 12بود
-
ن نمی دونم اگه بفهمه کنکور
میخوای ششوهر کنی پ ؟
-
@zahra-o مشاورم
منم دارم فک میکنم مثه دوست تجربیو بزارم کنار برم انسانی دوستم که رتبه 29کشوری شد الان داره حقوق بهشتی میخونه معدلش 12بود
@dr-yassi اه اههههههه انسانی ک همش عربیو جغرافیااااااااااااااااا و معارفه عمرا اگر اعصابت بکشه
-
@mohandes چی ؟نه میخوام برم تکمیل ظرفیت خاک به سرم کنن اگه انتخابه رشته میکردم هر پیرای رو روزانه میاوردم
ی رو روزانه م
دیگه نرفتی دیگه
به قول دیل همین هست که هست بهتر از این هم نمیتواند باشد!