هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام بکس بعد ۳ روز امدم . خوش امدم خخخخ هیشکی نی؟
-
خداحافظی
صد تا افت ترازبریدم دیگه نمیدونم چکار کنم
اگه ادامه بدم تا وقتی ترازم ۷۰۰۰نشه نمیام اگه اگر ادامه ندادم (شاید به احتمال زیاد )که هیچی..... دلم میسوزه واسه خودم واسه مشاورم واسه این مدت ..........
رویشم رو تنها نزارید به امید موفقیت همه تون ...
بچه ها اسماتون زیاد بود نمی تونستم همه رو تگ کنم امیدوارم ببینید پستم که فک نکنید بی خبر رفتم وچقد بی وفام -
سلام بکس بعد ۳ روز امدم . خوش امدم خخخخ هیشکی نی؟
@1540557162 سلام داداش
-
@zahra-o مشاورم
دلم خون براش بیچاره چقد زحمت کشید پای من نمی دونم اگه بفهمه کنکور رو می خوام بزار کنار چه واکنشی نشون میدنه
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ن نمی دونم اگه بفهمه کنکور
میخوای ششوهر کنی پ ؟
-
@zahra-o مشاورم
دلم خون براش بیچاره چقد زحمت کشید پای من نمی دونم اگه بفهمه کنکور رو می خوام بزار کنار چه واکنشی نشون میدنه
-
@zahra-o مشاورم
@zahra-o مشاورم
منم دارم فک میکنم مثه دوست تجربیو بزارم کنار برم انسانی دوستم که رتبه 29کشوری شد الان داره حقوق بهشتی میخونه معدلش 12بود
-
ن نمی دونم اگه بفهمه کنکور
میخوای ششوهر کنی پ ؟
-
@zahra-o مشاورم
منم دارم فک میکنم مثه دوست تجربیو بزارم کنار برم انسانی دوستم که رتبه 29کشوری شد الان داره حقوق بهشتی میخونه معدلش 12بود
@dr-yassi اه اههههههه انسانی ک همش عربیو جغرافیااااااااااااااااا و معارفه عمرا اگر اعصابت بکشه
-
@mohandes چی ؟نه میخوام برم تکمیل ظرفیت خاک به سرم کنن اگه انتخابه رشته میکردم هر پیرای رو روزانه میاوردم
ی رو روزانه م
دیگه نرفتی دیگه
به قول دیل همین هست که هست بهتر از این هم نمیتواند باشد! -
منو ببین
رشتم ریاضی و فیزیکه
بعدش هم ریاضیم یاد میگیرم درسنامرو اینارو ولی تو کتاب تستا از جزوه هایی که من میخونم نیست
فیزیکم که اقای طلوعی میگه با این مجموعه 100 میزنی من 10 زدم تو ازمون
-
ی رو روزانه م
دیگه نرفتی دیگه
به قول دیل همین هست که هست بهتر از این هم نمیتواند باشد! -
@mohandes خب همین دیگه منم پذیرفتم مقام خوارزمی واون همه زرنگیم به درد هیچ نمی خوره
عه خوب بشین بخون دیگه
کنکور اعتماد به نفس میخواد
من اونی که گفتمو چیکار کنم ؟؟؟ اصلا کابوس شده -
بهتره تا فیزیک وریاضی