هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من چیزی که همیشه واسم جالب بوده و هست اینه که ادما هیچ وقت رسما نرفتن دنبال ریشه مشکلاتشون ریشه سوالهاشون بخشیش تقصیر همین نظام اموزشی هم هست که بلد نیستن معلم درست حسابی بیارن
بچه ها زنگ دینی سوال میپرسن اون معلم بلد نیست جواب بده من میدونم اون دوستی که داره سوال میپرسه واقعاااا براش سواله ولی اینو میگم که بیا یک درصد احتمال بدیم که قیامت واقعی باشه
بیا یک درصد احتمال بدیم که ظهور نزدیکه
بیا یک درصد احتمال بدیم این چیزایی که دینمون میگه درسته اگر همون یک درصد واقعی شد چی؟
خب چرا میخوای تو ابهام باشی؟ چرا نمیری دنبال جوابت؟
خب فن پیچ هنرپیشه های کره ای هستی باش ولی از روزی ۲ ساعت که واسشون وقت میزاری نیم ساعتشو برو دنبال سوالات چرا فکرمیکنی انقدررر میدونی که نباید بری دنبال مشکلاتت دنبال راه حل باشی؟
یکی از مشکلات فجیع ما از غرور ما نشات میگیره
شاید باورتون نشه وقتی امام زمان میاد بیشترین مخالفاش مسلمون هستن و بیشترین یارهاش مسیحی هستن -
من خودمم میدونم منبع نیست
الان یکماهه یه سوال واسم پیش اومده کل اینترنت و همه جارو زیر و رو کردم
بلاخره امروز صبح بعد از کلی بدبختی تونستم شماره تماس پیدا کنم
سوال شرعی هم نبوده اصلا حتی اگه ادم سوال شرعی هم داشته باشه هیچکس پیدا نمیشه
واقعا حدیث ثقلین رو اینجا میشه فهمید -
@امیرمسعود-جعفری سلام دایی
تخوبی؟sina bigdeli تو هم دایی شدی؟
ممنون بد نیستم
انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی -
تظاهرات؟!
کجاست؟
چرا؟ -
یِ عمو کم داریم:I
-
من خودمم میدونم منبع نیست
الان یکماهه یه سوال واسم پیش اومده کل اینترنت و همه جارو زیر و رو کردم
بلاخره امروز صبح بعد از کلی بدبختی تونستم شماره تماس پیدا کنم
سوال شرعی هم نبوده اصلا حتی اگه ادم سوال شرعی هم داشته باشه هیچکس پیدا نمیشه
واقعا حدیث ثقلین رو اینجا میشه فهمید@Gharibe-Gomnamسلام
برای سوال شرعی دفتر های نماینده ولی فقیه اینقدر زیاد هست هم سایت اش هست هم با یه عالمه شماره در بیشتر شهرها که راحت میشه زنگ زد پرسید و بقیه مراجع تقلید هم تعدادیشون سایت دارن که همون موقع جواب میدن
و خیلی خیلی جا های دیگه که اگه بخوام نام ببرم زیاد میشه -
من چیزی که همیشه واسم جالب بوده و هست اینه که ادما هیچ وقت رسما نرفتن دنبال ریشه مشکلاتشون ریشه سوالهاشون بخشیش تقصیر همین نظام اموزشی هم هست که بلد نیستن معلم درست حسابی بیارن
بچه ها زنگ دینی سوال میپرسن اون معلم بلد نیست جواب بده من میدونم اون دوستی که داره سوال میپرسه واقعاااا براش سواله ولی اینو میگم که بیا یک درصد احتمال بدیم که قیامت واقعی باشه
بیا یک درصد احتمال بدیم که ظهور نزدیکه
بیا یک درصد احتمال بدیم این چیزایی که دینمون میگه درسته اگر همون یک درصد واقعی شد چی؟
خب چرا میخوای تو ابهام باشی؟ چرا نمیری دنبال جوابت؟
خب فن پیچ هنرپیشه های کره ای هستی باش ولی از روزی ۲ ساعت که واسشون وقت میزاری نیم ساعتشو برو دنبال سوالات چرا فکرمیکنی انقدررر میدونی که نباید بری دنبال مشکلاتت دنبال راه حل باشی؟
یکی از مشکلات فجیع ما از غرور ما نشات میگیره
شاید باورتون نشه وقتی امام زمان میاد بیشترین مخالفاش مسلمون هستن و بیشترین یارهاش مسیحی هستنGharibe Gomnam اگه قبولشون داشته باشی که بخوای یارشون باشی مسلمانی دیگه وقتی یکی رو قبول نداری چجوری کمکشون کنی!
بعد ما اینقد مسلمان واقعی داریم این که دور و بر ما شاید نباشه نشونه از وجود نداشتن اش نیست
بعد هم منبعی برای حرفی که گفتید نیستا -
Gharibe Gomnam اگه قبولشون داشته باشی که بخوای یارشون باشی مسلمانی دیگه وقتی یکی رو قبول نداری چجوری کمکشون کنی!
بعد ما اینقد مسلمان واقعی داریم این که دور و بر ما شاید نباشه نشونه از وجود نداشتن اش نیست
بعد هم منبعی برای حرفی که گفتید نیستا@آرمان-میرانی
مسلمون واقعی زیاده ولی مذهبی نماهم کم نیست
بیشترین کسایی مقابل امام زمان می ایستند افراد به ظاهر مسلمون هستن -
به گمان من یکی از فرایندهای مهم مدیریت، افشاندن بارانی از تشویق بر سر کارکنان برای پیشرفت آنان است. تشویق باید هم از روح و هم از جیب کارکنان سر درآورد.
-
@Gharibe-Gomnamسلام
برای سوال شرعی دفتر های نماینده ولی فقیه اینقدر زیاد هست هم سایت اش هست هم با یه عالمه شماره در بیشتر شهرها که راحت میشه زنگ زد پرسید و بقیه مراجع تقلید هم تعدادیشون سایت دارن که همون موقع جواب میدن
و خیلی خیلی جا های دیگه که اگه بخوام نام ببرم زیاد میشه@آرمان-میرانی
سوالم شرعی نیست -
ولی
اگه یه نفر رو تو دنیا حرفاشو قبول داشته باشم
و با حرفاش بهتر شده باشم
حسن اقامیری هستش@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی
اگه یه نفر رو تو دنیا حرفاشو قبول داشته باشم
و با حرفاش بهتر شده باشم
حسن اقامیری هستشپس من چی؟!
عه عه
من این همه اینحا مینویسم -