حسن تعلیل و تشخیص
-
Sara_R خواهش میکنم♥
-
@danial-hosseiny
اما خب در هر صورت نمیتونم بگم غلطه...
ممکنه واقعا همین مفهوم درست باشه کا شاعر متعقده اگه کار درست رو انجام بدی و هوشیار باشی مثل تیر میشی و توی خاک و خونی... 🤷🏻♂️
واقعا نمیدونم...
تفقدی نظری چیزی؟
Faez Fateminia
@mr.wick
Nila YS@danial-hosseiny
سلام ببخشید من مطمئن نیستم ولی حسن تعلیل که به نظرم داره چون انگار داره میگه تیر به دلیل راست بودن و کج نبودنشه که به هدف میخوره و وارد خاک و خون میشه چه بسا اگه کج بود این اتفاق نمی افتاد براش
و درمورد مصراع دوم اول سرچ کردم تیر نی که یه توضیحاتی داشت که میفرستم ولی خوب اینجا چون در نظر گرفتن نی تیر اضافه ی تشبیهیه فکر نکنم صدق کنه و مصراع دوم رو فقط اینقدر متوجه شدم که نی با هوشیاری به این نصیحت (راست نبودن)گوش داده که چنین صدایی داره شاید دلیل اینکه معنیشو نفهمیدم در نحوه ی ساختن نی نهفته باشه🤷🏻♀️یه جا نوشته بود هفت تا برش میخوره و ...

گشاد دادن یعنی راندن تیر از کمان -
@danial-hosseiny
سلام ببخشید من مطمئن نیستم ولی حسن تعلیل که به نظرم داره چون انگار داره میگه تیر به دلیل راست بودن و کج نبودنشه که به هدف میخوره و وارد خاک و خون میشه چه بسا اگه کج بود این اتفاق نمی افتاد براش
و درمورد مصراع دوم اول سرچ کردم تیر نی که یه توضیحاتی داشت که میفرستم ولی خوب اینجا چون در نظر گرفتن نی تیر اضافه ی تشبیهیه فکر نکنم صدق کنه و مصراع دوم رو فقط اینقدر متوجه شدم که نی با هوشیاری به این نصیحت (راست نبودن)گوش داده که چنین صدایی داره شاید دلیل اینکه معنیشو نفهمیدم در نحوه ی ساختن نی نهفته باشه🤷🏻♀️یه جا نوشته بود هفت تا برش میخوره و ...

گشاد دادن یعنی راندن تیر از کمان -
Sara_R @danial-hosseiny
باز میشه براتون ویسی که از اقای سبطی فرستادم؟اگه باز نمیشه یاد بدید چجوری بفرستم😁Nila YS
باز میشه. خیلی خیلی ممنون♥🙌🏻
پس درمورد تیر جنگی بوده. نه ساز نِی. -
@danial-hosseiny
اما خب در هر صورت نمیتونم بگم غلطه...
ممکنه واقعا همین مفهوم درست باشه کا شاعر متعقده اگه کار درست رو انجام بدی و هوشیار باشی مثل تیر میشی و توی خاک و خونی... 🤷🏻♂️
واقعا نمیدونم...
تفقدی نظری چیزی؟
Faez Fateminia
@mr.wick
Nila YS@danial-hosseiny خداروشکر مث که حل شد🙂
-
Sara_R @danial-hosseiny
باز میشه براتون ویسی که از اقای سبطی فرستادم؟اگه باز نمیشه یاد بدید چجوری بفرستم😁