هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
yasin sheibak اسم کدوم فامیلتون اصغر بود؟ 
- 
yasin sheibak اسم کدوم فامیلتون اصغر بود؟ @امیرمسعود-جعفری یکیشون  
- 
@امیرمسعود-جعفری یکیشون  
- 
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امروز یه جوراب گرفتم عکسشو ببینید غش میکنید   حالتو خریدارم   
 یه سوال چه رنگی میخری فعلا چون مشخص نیست سفید میگیرم هرچی بگیرم 
 چون سفیدو برای هر دو جنسیت میشه استفاده کرد بعد معلوم شدن هم که کل بازار برا اونه؛) Acola 
 تا ۷ ماهگی خواهرم پسر بود
 وقتی ۸ ماهش شد گفتن دختره   
 ماهم همههه سیسمونی رو پسرونه گرفته بودیم
 ابی سبز و...

- 
Acola 
 ابی سبز و...
   Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola 
 ابی سبز و...
   چطوری میشه؟؟  
- 
@Felli    ولی بچه ابجیم اگ دختر بشه که تاج سره ولی بچه ابجیم اگ دختر بشه که تاج سره
 پسر هم که بشه رفیق خودمه yasin sheibak 
 میخوای عموی بدی بشی؟؟
 دلت میاد؟
- 
الان حقیقتا دلم خواست داداشم ازدواج بکنه و بچه دار بشه  
 در این شرایط حاضرم عمه شدنو به جان بخرم   @Felli 
 عمه بد یا خوب؟  
- 
yasin sheibak 
 میخوای عموی بدی بشی؟؟
 دلت میاد؟Gharibe Gomnam این برای دایی شدن بود   ولی عمو هم سعی میکنم خوب باشم سعی میکنم ولی عمو هم سعی میکنم خوب باشم سعی میکنم 
- 
Gharibe Gomnam این برای دایی شدن بود   ولی عمو هم سعی میکنم خوب باشم سعی میکنم ولی عمو هم سعی میکنم خوب باشم سعی میکنم yasin sheibak از اون عمو هایی شو که اموال بقیه رو بالا میکشه  
- 
من ی خواهر میخواام 
- 
Acola 
 منو خواهرم که هردوتا دختریم
 من کلا به خانواده پدری رفتم
 خواهرم کلااا به مادری
 ولی قدم به هبچ کدوم از طرفین نرفته  
- 
yasin sheibak از اون عمو هایی شو که اموال بقیه رو بالا میکشه  @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak از اون عمو هایی شو که اموال بقیه رو بالا میکشه     
- 
Acola 
 منو خواهرم که هردوتا دختریم
 من کلا به خانواده پدری رفتم
 خواهرم کلااا به مادری
 ولی قدم به هبچ کدوم از طرفین نرفته  
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola 
 این اصلا درست نیست
 بستگی به آلل هاش داره دیگه 
 مثلا من دخترم اما به مامانم شبیهم 
 که اگه به بابام شبیه میشدم چشام رنگی میشد  باباشم خوشگلههه 
 ترکیبی باااشه ک محشره
 نباشه هم ب خودم ک نمیگم ب پدرش بره خوشگل میشه از باباش تو تعریف نکنی کی بکنه؟  اونی ک عیانه چ حاجت ب بیانه عامو  با مدرک میام جلوهاا با مدرک میام جلوهااAcola 
 یه عکس از خودتونو همسرتون بدین  
- 
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Acola 
 این اصلا درست نیست
 بستگی به آلل هاش داره دیگه 
 مثلا من دخترم اما به مامانم شبیهم 
 که اگه به بابام شبیه میشدم چشام رنگی میشد  باباشم خوشگلههه 
 ترکیبی باااشه ک محشره
 نباشه هم ب خودم ک نمیگم ب پدرش بره خوشگل میشه از باباش تو تعریف نکنی کی بکنه؟  اونی ک عیانه چ حاجت ب بیانه عامو  با مدرک میام جلوهاا با مدرک میام جلوهااولی بچت دختر بشه با باباش یک تیم میشه   yasin sheibak 
 حقققق
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt مبیناااا بعدی شمایی؟؟ دومین مادر انجمن؟  نه برادر من هنوز دو ماه تا عروسمه دارم جهاز میخرم برا سیسمونی زوده    
 سه سال دیگه انشالله درسم تموم بشه بعدش خدا یه دختر بهم بده 🥺 خوب برنامه ریزی دقیقت من قانع کرد   تازه سه سال بعدشم پسر میخوام    @m-hmt 
 از من نصیحت یهو دوقلو بیار راااحت  
- 
@m-hmt 
 از من نصیحت یهو دوقلو بیار راااحت  Gharibe Gomnam دوقلوی دختر   سه به یک سه به یک
- 
Gharibe Gomnam دوقلوی دختر   سه به یک سه به یک@امیرمسعود-جعفری من رفیق داداشم دو جفت دوقلو هستن 

|
 |

شعردانه
شعردانه