هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط FAT_ P انجام شده
@Saghi-Mortazavi به توان یا به فرجه بقولیم؟؟
-
@Infinitie-A اصلا یه وضعی بود نه که مدرسمون روستا بود مدیرمون سالای آخرش بود یعنی بازنشست شده بود اما وایساده بود همه چی به حال خودش آزاد بود از کلاس ده نفرمون منو یکی دیگه اول سری نهایی بدون تجدید قبول شدیم بقبم اعتراض کردن چند تایی نمره قبولی به چند تا درسشون دادن قبول شدن بعضیام نه
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی
نمیخوام الان فاز این کلیپ های انگیزشی رو بگیرم
من مادرم پدرشون رو تو کودکی از دست دادن و برای کنکور میخواستن کتاب بگیرن مادرشون کپسول گاز میفروخت
مادرم درسش فوق العاده بود و قبول هم شدن الان به من میگه
من هیچکس نبود که راهنماییم بکنه الان همه چی دارید شما تلاشتو بکن و...
این حرفا از یه طرف سخته از یه طرف خوب
سختیش اینه که هیچ وقت نباید زمان خودشونو با ما مقایسه بکنن هر دوره ای مشکلات خودشو داره وجود امکانات به این معنی نیست که اون فرد حتمااا قبوله
از طرفی هم خوبیش اینه که برای من یه جور تجربه میشه اینکه وضع میتونست بدتراز این هم باشه
پدر من هم مدرسشون خوب نبود
اونم درسخون بود همه تجدید میاوردن اون شاگرد اول کلاس میشد بعد زمان اونا بچه هارو کتک میزدن یک نفر یه کاری میکرد همههه رو به فلک میبستن
من خودم سر کلاس یه سری از معلمامون که بدرد نمیخورن با خودم کتاب میبرم میخونم
حتما نباید فیلم کمک اموزشی باشه
اگر کتاب کمک اموزشی هم دارین که درسنامه داشته باشه میتونید متوجه بشید
ولی اگر واقعا یه هدفی داشته باشید دیگه نباید به این چیزا نگاه کنید
امسال معلم شیمیمون تا خود سه شنبه درس داد عقب بودیم افتضاااح
ریاضی دوفصل مونده بود
-
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخه زیباایی و جاذاپیت تا چه حد خب زین عزیز ؟ ___)):
اینفینیتی ای رو دیدید؟
اون تو ژاذاب بودن، دست همه رو از پشت بستهنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
نمیشناسم -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
شهرزاد ___))): -
@sania-Andiravan
ما خیلی خوشبختیم
چون هم باید واسه معدل مثل خر بخونیم هم کنکور
چون تاثیر معدل میشه ۶۰
ولی معلم ریاضیمون میگه همه ۲۰ میشن
راست هم میگه
پس باید واسه هردو خوندفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهباید دعا کرد این چیزا اجرا نشه و کنکور مثل قبل باشه
اول اینکه دیگه عمرن نهایی مثل قبلان آسون باشه چون دروس عمومی دیگه کنکور شون میشه همون ها
و وقتی 60 درصده سخت میشه که همه معدل ها نزدیک به هم نشه بعد تازه این بین حسابی تقلب میشه حسابیییو تازه برای یک درس های الکی خوندنی مثل محیط و بهداشت و این چیا حتی اگر یک نقطه چین یادمون بره سر جلسه ننویسیم دیگه کلی عقب می موند اونجا دیگه دعوا سر و 25 صدمه.
خلاصه که د ر کنار ظاهر خوبش باطن کار خرابههه
-
باید دعا کرد این چیزا اجرا نشه و کنکور مثل قبل باشه
اول اینکه دیگه عمرن نهایی مثل قبلان آسون باشه چون دروس عمومی دیگه کنکور شون میشه همون ها
و وقتی 60 درصده سخت میشه که همه معدل ها نزدیک به هم نشه بعد تازه این بین حسابی تقلب میشه حسابیییو تازه برای یک درس های الکی خوندنی مثل محیط و بهداشت و این چیا حتی اگر یک نقطه چین یادمون بره سر جلسه ننویسیم دیگه کلی عقب می موند اونجا دیگه دعوا سر و 25 صدمه.
خلاصه که د ر کنار ظاهر خوبش باطن کار خرابههه
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128
منم دقیقا مشکلم سر همینه
کنکور خیلی اینجوری علمی تر میشه
با حذف عمومیا دیگه نمیتونیم بگیم من ریاضیم خوب نیست ولی عربی و ادبیات رو بالا میزنم و...
بعد معدل که ۶۰ درصد باشه خیلی بده باز ۵۰ ۵۰ بود یه چیزی اخه ۶۰؟
اینکه کنکور دوبار درسال بشه خوبه ولی اینکه مثلا به خاطر تاثیر ۶۰ درصدی معدل بخوایم درسای چرت و پرت رو بخونیم خیلی بده
بعد ازاونور چون تاثیرش ۶۰ درصده یکسری از دانش اموزایی که درس نمیخونن هم ۲۰ میشن
معلم ریاضیمون میگه هرچقدرممم بخوان سخت بگیرن نهایی رو درحد کنکور که سخت نمیگیرن
واسه همین اکثرا معدل بالا میارن
یعنی باید گفت که کنکوری های امسال خوووب بخونید چون سال بعد و سال بعدترش اصلا هیچ چیییز مشخص نیست -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@jahad-128
منم دقیقا مشکلم سر همینه
کنکور خیلی اینجوری علمی تر میشه
با حذف عمومیا دیگه نمیتونیم بگیم من ریاضیم خوب نیست ولی عربی و ادبیات رو بالا میزنم و...
بعد معدل که ۶۰ درصد باشه خیلی بده باز ۵۰ ۵۰ بود یه چیزی اخه ۶۰؟
اینکه کنکور دوبار درسال بشه خوبه ولی اینکه مثلا به خاطر تاثیر ۶۰ درصدی معدل بخوایم درسای چرت و پرت رو بخونیم خیلی بده
بعد ازاونور چون تاثیرش ۶۰ درصده یکسری از دانش اموزایی که درس نمیخونن هم ۲۰ میشن
معلم ریاضیمون میگه هرچقدرممم بخوان سخت بگیرن نهایی رو درحد کنکور که سخت نمیگیرن
واسه همین اکثرا معدل بالا میارن
یعنی باید گفت که کنکوری های امسال خوووب بخونید چون سال بعد و سال بعدترش اصلا هیچ چیییز مشخص نیستنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهGharibe Gomnam وقتی دروس اضافه میشن ریاضی و شیمی و فیزیک و باید حذف بشن تا بچه ها بهترو راحت تر باشن
حرف از حذف دروس اضافه و بدرد نخور نزن
-
Gharibe Gomnam وقتی دروس اضافه میشن ریاضی و شیمی و فیزیک و باید حذف بشن تا بچه ها بهترو راحت تر باشن
حرف از حذف دروس اضافه و بدرد نخور نزن
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
نه خب خیلیااا با عمومیا میومدن بالا -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا بشینید امسال بخونید
سال بعد کلا خیلی قاطی پاتیه
هردفعهههه یه چی میگن -
@roghayeh-eftekhari
نه خب خیلیااا با عمومیا میومدن بالانوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam آره خب
و الکیم این دروس تو مدرسه ام وقت میگیره
ولی وقتی میان طرح میدن دروس اضافه باید حذف شن ولی میگن دینی و عربی و... اضافه نیست
دیگه غیر چهار درس تخصصی چیزی میمونه؟!
والا خجالت بکش قطعا عربی و ادبیات و دینی و دفاعی و مدیریت و سلامت و کارآفرینی و... که اضافه نیستن -
Gharibe Gomnam آره خب
و الکیم این دروس تو مدرسه ام وقت میگیره
ولی وقتی میان طرح میدن دروس اضافه باید حذف شن ولی میگن دینی و عربی و... اضافه نیست
دیگه غیر چهار درس تخصصی چیزی میمونه؟!
والا خجالت بکش قطعا عربی و ادبیات و دینی و دفاعی و مدیریت و سلامت و کارآفرینی و... که اضافه نیستننوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
تو مدرسه که هستیم چهارشنبه ها دفاعی داریم
بعد کلا چهارشنبه هیچی نداریم
یه روز میخواستیم نیایم مدرسه واسه چهارشنبه
یکی پرید وسط به شوخی گفت
نهههه دفاعی خییییلی مهمه باید بیایم
عمومیا درسای بدی نیستن یعنی به نظرم کاربردین اکثرشون -
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
یک کلام کم نیار
کاش بدونی چقدر به شنیدن این جمله نیاز داشتم
دقیقا تو سیاه ترین حالت خودمم
ممنونم از اینکه به یادم بودی عزیز منکاش بیایی و به من بگی
شاید بتونم مرهم باشم
دوست که فقط موقع شوخی خنده نیست
اگه قرار نباشه موقع سختی ها کنار هم نباشیم
پس به چه دردی میخوره این رابطه؟!نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
تو خیلییی بزرگی رقیه ، سنا که همش یک سال بزرگ تر شدی ،ولی روحت خیلی بزرگه ..!
ممنونم بابت تمام حمایت هات
خیلی زیاد متشکرم ازت
من این روزا کم میام انجمن ، اگه یوقت منشنت رو ندیدم و اونطرف پیام بده بهم هستم من .
قربونت برم انقدر تو خوبی و نور داری ، همینطوری بمون قشنگ من -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۵ د دیگه
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرغمم مرد
-
@roghayeh-eftekhari
یکی پرید وسط به شوخی گفت
عمومیا درسای بدی نیستن یعنی به نظرم کاربردین اکثرشوننوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
یکی پرید وسط به شوخی گفت
عمومیا درسای بدی نیستن یعنی به نظرم کاربردین اکثرشوننه خب ببین این روشی که نظام آموزشی در پیش گرفته به هیچ دردی نمیخوره
آره کاربردین ولی نه الان
نه تو این فشار ها و استرس ها واین تایم کم
آره بذارنشون قبل دبیرستان ولی وقتی دیگه آدم اومد تو دبیرستان فقط کتابای تخصصیشو بخونه
بعد حالا دفاعی مجبور میکنن چهارتا متن حفظ کنن بچه ها و برن سرجلسه
که چی؟!
واقعا بچه ها این هارو قبول دارن؟!
واقعا قانع شدن؟!
تو رشد بچه ها تاثیری داره؟!
بابا دینی اومده بچه هارو قانع کننده و دلیل بیاره برعکس گیج تر میکنه دلایل و حرفاش کاملا پیش پا افتاده است و اکثرا اصلا قانع کننده نیست
تازه علاوه براین ها نه بحثی بین بچه ها صورت میگیره و نه عامل محرکی برای قبولش هست و....
عربی چی؟؟ کدوم یکیمون تونستیم با زبان عربی مدرسه عربی حرف بزنیم؟! اصلا این عربی که تو مدرسه تدریس میشه زبان عربی رایج نیست!
زبان انگلیسی که اصلا کتاب تا سطح متوسط میگه تو کنکور اصلا یک چیزای من درآوردی و از خودشون و سطح بالا و خارج کتاب میدن که اصلا تو بی کلاس بیرون هیچی نمیشی
مدیریت که کتابش پر ایراده اصلا نریم سمتش
و الی آخر -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
یکی پرید وسط به شوخی گفت
عمومیا درسای بدی نیستن یعنی به نظرم کاربردین اکثرشوننه خب ببین این روشی که نظام آموزشی در پیش گرفته به هیچ دردی نمیخوره
آره کاربردین ولی نه الان
آره بذارنشون قبل دبیرستان ولی وقتی دیگه آدم اومد تو دبیرستان فقط کتابای تخصصیشو بخونه
که چی؟!
واقعا قانع شدن؟!
بابا دینی اومده بچه هارو قانع کننده و دلیل بیاره برعکس گیج تر میکنه دلایل و حرفاش کاملا پیش پا افتاده است و اکثرا اصلا قانع کننده نیست
تازه علاوه براین ها نه بحثی بین بچه ها صورت میگیره و نه عامل محرکی برای قبولش هست و....
عربی چی؟؟ کدوم یکیمون تونستیم با زبان عربی مدرسه عربی حرف بزنیم؟! اصلا این عربی که تو مدرسه تدریس میشه زبان عربی رایج نیست!
زبان انگلیسی که اصلا کتاب تا سطح متوسط میگه تو کنکور اصلا یک چیزای من درآوردی و از خودشون و سطح بالا و خارج کتاب میدن که اصلا تو بی کلاس بیرون هیچی نمیشی
و الی آخرنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
ارهههه دقیقا
دفاعی که یه درس عملیه اصلاااا نباید حفظش کنیم ما
باید مارو ببرن نشون بدن واسه دفاعی
دینی که اصلا یه جور گفته من خودمم قاطی میکنم
زبان و عربی هم یه جور درس دادن که ما نمیتونیم عربی صحبت بکنیم اگرم کسی واسه زبان کلاس نره تو زبان دبیرستان احتمال زیاد واسه مکالمه به مشکل میخوره
میمونه یه ادبیات -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
یکی پرید وسط به شوخی گفت
آره کاربردین ولی نه الان
که چی؟!
واقعا قانع شدن؟!
و الی آخرنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
کلا همه چیز نیمه نصفه است
اصلا ابن کارگاه باید عملی باشه
همششش تئوری
دینی که اصلا بحث بخواد صورت بگیره معلم میگه سکوووت میخوام درس بدم -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه برم زبستمو بخونم
-
@roghayeh-eftekhari
ارهههه دقیقا
دفاعی که یه درس عملیه اصلاااا نباید حفظش کنیم ما
باید مارو ببرن نشون بدن واسه دفاعی
دینی که اصلا یه جور گفته من خودمم قاطی میکنم
زبان و عربی هم یه جور درس دادن که ما نمیتونیم عربی صحبت بکنیم اگرم کسی واسه زبان کلاس نره تو زبان دبیرستان احتمال زیاد واسه مکالمه به مشکل میخوره
میمونه یه ادبیاتنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam تو با ادبیات مدرسه میتونی شعر بنویسی؟! یا مثلا فاعل و مفعول و... تشخیص دادن میخواد برای من چکار کنه؟!
همه این درس ها مفیدن اما با روش درست و معلم درست و زمان به موقعش