هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
تولدت پساپس مبارک دختر خوب
کادوت هم محفوظه(الکی مثلا)
-
@حامد-صباحی اره
خستگی وحشتناک دارم
ینی سرم به بالشت نرسیده خواب میرم صبحا خوبم عصرام تا ساعت ۶ اوکیم بعد میام خونه دیگه اصن نابود@F-Seif-0
الان دمنوش گل گاو زبان و دارچین و زنجبیل بخورین فقط تو این زمان تابستان که هو گرمه مقدار دارچین رو کم بریزین -
@F-Seif-0
اصلا سمت قرص اینا نرو
ولی اگه هیچ راهی نداشتی قرص کافئین بخر
منم میخوام این 6 هفته رو اینطور پیش ببرم تا با خواب الودگی مقابله کنم... -
@F-Seif-0
دو روز پیش تاپیک زده بودن آخه -
@F-Seif-0
الان دمنوش گل گاو زبان و دارچین و زنجبیل بخورین فقط تو این زمان تابستان که هو گرمه مقدار دارچین رو کم بریزین -
@F-Seif-0
اصلا سمت قرص اینا نرو
منم میخوام این 6 هفته رو اینطور پیش ببرم تا با خواب الودگی مقابله کنم...علیرضا تمدنی اعتیاداوره
-
@F-Seif-0
اصلا سمت قرص اینا نرو
منم میخوام این 6 هفته رو اینطور پیش ببرم تا با خواب الودگی مقابله کنم...علیرضا تمدنی
اصلا هیچ قرصی نخورین حتی کافئین الکی مصرف نکنین معده رو نابود می کنین الان چند تا از دوستام وضعیت شون خرابه -
@F-Seif-0
دو روز پیش تاپیک زده بودن آخهعلیرضا تمدنی زودتر گرفتن
-
@F-Seif-0
الان دمنوش گل گاو زبان و دارچین و زنجبیل بخورین فقط تو این زمان تابستان که هو گرمه مقدار دارچین رو کم بریزین@حامد-صباحی
پزشک دهکده -
@حامد-صباحی
پزشک دهکدهazizian sarchogha
سابقه زیاده همچنین مادرم پرستاره -
@F-Seif-0
خواهش میکنم -
علیرضا تمدنی
اصلا هیچ قرصی نخورین حتی کافئین الکی مصرف نکنین معده رو نابود می کنین الان چند تا از دوستام وضعیت شون خرابه@حامد-صباحی
کافئین مقدار کمش در حد 100 میلی گرم اشکال نداره تو همون نسکافه اینا هم پیدا میشه همین قدر دیگه
من برا امتحانای نهایی مینداختم تا شبا بیدار بمونم...چیز خاصی نشد برام... البته میگم فقط در صورتی که هیچ راهی نمونده بود این راه خوبه -
@حامد-صباحی
کافئین مقدار کمش در حد 100 میلی گرم اشکال نداره تو همون نسکافه اینا هم پیدا میشه همین قدر دیگه
من برا امتحانای نهایی مینداختم تا شبا بیدار بمونم...چیز خاصی نشد برام... البته میگم فقط در صورتی که هیچ راهی نمونده بود این راه خوبهعلیرضا تمدنی
الان تاثیرشو نمیزاره وقتی تحرک و فعالیت بدنی یه مدت نداشته باشی معده و شکمت درد میگیره سیستم بدنی رو بهم میزنهاصلا به هیچ وجه و حتی در مواقع ضروری هم مصرف نکنین می دونم که به شما میگم
-
علیرضا تمدنی
الان تاثیرشو نمیزاره وقتی تحرک و فعالیت بدنی یه مدت نداشته باشی معده و شکمت درد میگیره سیستم بدنی رو بهم میزنهاصلا به هیچ وجه و حتی در مواقع ضروری هم مصرف نکنین می دونم که به شما میگم
@حامد-صباحی
اها باشه مرسی -
ولی کیه که گوش بده
(شوخی) -
علیرضا تمدنی
مادرم (پرستاره) می گفت یکی دیروز درمانگاه اومده بود به خاطر امتحان کافئین و قهوه رو هم زمان خورده بود تا شب بیدار بمونه وسط امتحان حال اش خراب شده و علاوه بر این که از امتحان مونده بود حال اش هم بد شده بود -
۲۲:۲۲
-
علیرضا تمدنی
مادرم (پرستاره) می گفت یکی دیروز درمانگاه اومده بود به خاطر امتحان کافئین و قهوه رو هم زمان خورده بود تا شب بیدار بمونه وسط امتحان حال اش خراب شده و علاوه بر این که از امتحان مونده بود حال اش هم بد شده بود@حامد-صباحی
آه چه بد...
کی آخه کافئین با قهوه میخوره :|