هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو
اتاق در بهترین شرایط -
@حامد-صباحی
😂😂اتاق من همچین روزیو کم میبینه🙃 -
yasin sheibak
ن آخرش همون اولی رو میپوشیم😂😂@سمیه-صادقلو 😂😂😂
-
@سمیه-صادقلو
اتاق من نیست اتاق من همه کتاب ها ریخته زمین -
@حامد-صباحی
ب کتاب کاغذای من نمیرسه بهم ریختگیش😂😁 -
رکورد دارم تو این مورد با اختلاف😂😂
-
@حامد-صباحی من یک مدت اوایل سال مثل اسب درس میخوندم😂 دور تا دورم کتاب بودش😂 الان بقدری تمیزه اتاقم😂
-
@حامد-صباحی من یک مدت اوایل سال مثل اسب درس میخوندم😂 دور تا دورم کتاب بودش😂 الان بقدری تمیزه اتاقم😂
yasin sheibak
اسبا همه بی سواد میمونن اون یچی دگ اس درس میخونه😂😂😂
پ ن:شوخی🤕 -
yasin sheibak
پ ن:شوخی🤕@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
yasin sheibak
پ ن:شوخی🤕بیخیال باو نمیگفتی شوخی رو هم میفهم😂😂
خر رو میگی؟؟ گفتم با جو اینجا نمیسازه اسب رو گفتم😂 -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
yasin sheibak
پ ن:شوخی🤕بیخیال باو نمیگفتی شوخی رو هم میفهم😂😂
خر رو میگی؟؟ گفتم با جو اینجا نمیسازه اسب رو گفتم😂yasin sheibak
زخم خوردیم ازینک شوخیو نمیگیرن😂👌🏻😂😂
-
yasin sheibak
yasin sheibak
نه من اون دسته نیستم تو جدی هم بگی به شوخی برمیدارم😂
-
فقط این یازدهمیا ک درگیرن کدوم کتاب بگیرن خوبه ...
-
yasin sheibak
نه من اون دسته نیستم تو جدی هم بگی به شوخی برمیدارم😂
yasin sheibak
این بدهههه😂😂 -
yasin sheibak
این بدهههه😂😂@سمیه-صادقلو خیلی بده خیلی جاها کلا شوخیشون توهین بود ولی خوب چ میشه گفت!
-
@سمیه-صادقلو خیلی بده خیلی جاها کلا شوخیشون توهین بود ولی خوب چ میشه گفت!
yasin sheibak
ن بعضی مواقع هم خوبه من خودم سعی میکنم بم برنخوره (البته خیلی موفق نیستم 🙁) ولی خب دگ آدم فرق شوخیو جدیو میفهمه دگ بعضیا کلا نگاهم میکنن ب آدم بر میخوره اصن بیخیال این بحث خیلی طولانیه منم تنها چیزی ک تو ذهنمه توحید در ربوبیته😂 -
yasin sheibak
ن بعضی مواقع هم خوبه من خودم سعی میکنم بم برنخوره (البته خیلی موفق نیستم 🙁) ولی خب دگ آدم فرق شوخیو جدیو میفهمه دگ بعضیا کلا نگاهم میکنن ب آدم بر میخوره اصن بیخیال این بحث خیلی طولانیه منم تنها چیزی ک تو ذهنمه توحید در ربوبیته😂@سمیه-صادقلو نگا من اصلا بهم بر نمیخوره ها یا بگم چرا اینطوری گفت ولی مثلا دبیرای ما با من چون اشنا هستم و قبلا داداشم دانش اموز همشون بوده شوخی میکنن ولی یکجا هایی بچه ها بقدری شورشو در میارن که ادم تحملش رو دیگه نداره.
-
@سمیه-صادقلو نگا من اصلا بهم بر نمیخوره ها یا بگم چرا اینطوری گفت ولی مثلا دبیرای ما با من چون اشنا هستم و قبلا داداشم دانش اموز همشون بوده شوخی میکنن ولی یکجا هایی بچه ها بقدری شورشو در میارن که ادم تحملش رو دیگه نداره.
yasin sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه😂🙂👀 -
yasin sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه😂🙂👀@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
yasin sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه😂🙂👀اره بچه های ماهم دوسه بار عصبانیت منو دیدن تا حد امکان شوخی هاشون رو رعایت میکنن که چی میگن😂
-
کم پیش میاد عصبانیت من ولی خب دگ اونی ک ترکشاش بهش اصابت کنه خیلی داغون میشه،🤕😂😂
-
yasin sheibak
آهان خب من اینجوری نیستم ی قضیه رو بگیرم تا تهش میرم بعدم تلافیش میکنم بد جورااا بد جور امااا اگ بدونم شوخیه و قصدی نداره بم بر نمیخوره اگرم بخوره ساکت نمیمونم کلا کسی بم بپره سالم نمیمونه😂🙂👀اره بچه های ماهم دوسه بار عصبانیت منو دیدن تا حد امکان شوخی هاشون رو رعایت میکنن که چی میگن😂
yasin sheibak
فیزیکی عصبانی میشی؟