هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
امروز فهمیدم که چقدر پتانسیل اجتماعی بودنم بالاس ولی تا الان ازش استفاده نکرده بودم :|
و باز هم لعنت به کنکور :|
-
کل کتابشو داره میخونه اونم بغل گوشم بلندبلند
سرم درد گرفت -
از ساعت ۸ تا الان
-
Tragic Girl اصلن خوب نیس
-
این پست ماشین سواریه رو حوصلم نیست پیدا کنم ولی
۱ گفتم اون پراید۷ و پیکانه یه لحظه رفتن رو هوا
۲اون مامورا چرا عین خیالشون نیست تو شهر ما ورودی شهر وایمیسن فرقون رد شه باید معاینه فنی داشته باشه
۳اییی موتورم کی سیلندرش آب بندی بشهدلم تخته گاز خواست تا کی دنده یک و دو
حسین نعمتی نه چیزی هوا نمیره
اونا فقط صحنه رو جذاب تر میکنن -
@m-hmt تو دیگه کی هستی بابا!
-
@m-hmt
من از سردرد -
البته من زنده ام
-
من میدونم خیلییی دوست داری همه چی رو واسم بخونیاا
ولی بسه -
@nazanin-mirzai
خواهرم نشسته تماآم شعراشو داره میخونه
منم همه رو حفظم
حتی کلاس اول
با این دو دست کوچکم
بازهم موی مرا
سنگ سنگ سنگ کوهسارها
زیبا زیبا زیبایی ای ایران
داریم دوتایی اینارو میخونیمGharibe Gomnam ای رو مخن وقتی درس میخونن بهضی وقتا هر چی میگی برو درس بخون انگار نه انگار بهضی وقتام که میخونن میان پیشت یا کتابای تو رو میخونن تین چسه اون چیه این چی نوشته اون آ هست(A) اون ب هست(B)هرچیم میگم اروم بخون کتابتو یا بروسر درس خودت باز انگار نه انگار کلن ده نودیها الان مود فارسیم نمیاد بالا ولی کوردیش اینه---سردَ گوشن----
-
Gharibe Gomnam ای رو مخن وقتی درس میخونن بهضی وقتا هر چی میگی برو درس بخون انگار نه انگار بهضی وقتام که میخونن میان پیشت یا کتابای تو رو میخونن تین چسه اون چیه این چی نوشته اون آ هست(A) اون ب هست(B)هرچیم میگم اروم بخون کتابتو یا بروسر درس خودت باز انگار نه انگار کلن ده نودیها الان مود فارسیم نمیاد بالا ولی کوردیش اینه---سردَ گوشن----
حسین نعمتی
منم خیییلی دوست داشتم همیشه کتابامو واسه یکی بخونم الانم پدرم میان خونه زیست رو واسشون توضیح میدم
ایشونم با حوصله گوش میدن -
ZDM
حتما دیجی رو عوض میکنیم
لطف داریدsina bigdeli
حتما این کارو بکنید اصلا نصف هیجانش ب موزیکیه ک تو ماشین داره پخش میشه -
الانم داره روی دستم نقاشی میکشه
-
میخواد رو کف پامم بکشه
-
حسین نعمتی
منم خیییلی دوست داشتم همیشه کتابامو واسه یکی بخونم الانم پدرم میان خونه زیست رو واسشون توضیح میدم
ایشونم با حوصله گوش میدنGharibe Gomnam اره توضیح دادن خوبه ولی نه به بچه ابتدایی که یه چی توضیح میدی باید توضیحتم توضیح بدی بعد توضیحشم دوباره توضیح بدی و...
-
Gharibe Gomnam اره توضیح دادن خوبه ولی نه به بچه ابتدایی که یه چی توضیح میدی باید توضیحتم توضیح بدی بعد توضیحشم دوباره توضیح بدی و...
حسین نعمتی
دقیقا
از مدرسه میاد شروع میکنه... -
به کــــــــــم قانع نباش!
-
حسین نعمتی
دقیقا
از مدرسه میاد شروع میکنه...Gharibe Gomnam توضیح آخرمم اینه برو درستو بخون بشی کلاس ۱۰ یا۱۱ یا۱۲ خودت میخونیش اونم
️
اینطوری میشه
-
@F-Seif-0 چشم
خوبی؟