هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
sama0098 با وجود شماها به خیر میگذره   من برم درس بخونم فعلا 
- 
mrz 
 خب خداروشکر 
- 
RAHIL_28 
 باشه عزیزم فعلا 
- 
sama0098 
 سلام . متشکر . شما چطورین
- 
تو پاساژ راه ميرفتم که يهوخوردم به يه نفرو افتادزمين..  
 سريع رفتم بلندش کردم و گفتم: واقعا عذرخواهى ميکنم! وقتى دستشو گرفتم ديدم طرف مانکن جلوى مغازه است..  اطرافمو که نگاه کردم ديدم يه يارو داره بهم نگاه ميکنه  و يه لبخند تمسخر هم رو لباشه! و يه لبخند تمسخر هم رو لباشه! بهش گفتم:خنده داره؟   خوب که دقت کردم ديدم اونم يه مانکن ديگست! 
 خیلی حالم بده.. قرصام کجاست؟  @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ 
- 
@dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ .......... 
- 
@zahra-m1999 سلام خانم دکتر خوبم تو چطوری؟ 
- 
fazix همیشه خوب باشی:) 
- 
@dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ 
- 
@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ بله فرستادم..... 
- 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ بله فرستادم..... @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ بله فرستادم..... آهنگ داخل امضاتون قشنگه ! 
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ بله فرستادم..... آهنگ داخل امضاتون قشنگه ! @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan داداش جزوه همایش طلوعی رو نداری؟ دکتر یاسی فرستاد برات ؟ حل شد ؟ بله فرستادم..... آهنگ داخل امضاتون قشنگه  
- 
ایول پروم تغییر کرد 

به روش تغییرعکس پرو پی بردم !
- 
ایول پروم تغییر کرد 

به روش تغییرعکس پرو پی بردم !@dr-yassi چجوری؟ 
- 
تاثیر معدل مثبت شد 

|
 |

شعردانه
شعردانه