Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تو دلته بریز بیرون 5
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
پیرِ طوس
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
M
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی

هرچی تو دلته بریز بیرون 5

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.0m دیدگاه‌ها 415 کاربران 1.8m بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    Succinate
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

یعنی واقعاااا خجالت نمیکشی؟؟
    چطوری می تونی واقعا؟؟
    من هی توجه نمیکنم
    دایورتت میکنم
    جواب این سوالتو نمیدم می پیچونمت
    بازم قبل از هرررر امتحان باید بپرسی
    یکم خجالت کشیدن یاد بگیر
    به جا این سوالات حال و احوال آدم رو بپرسی بهتر نیست؟؟
    عجب بابا عجب...
    مخاطبش اینجا نیست

f.nalistF 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

Gharibe Gomnam ریحانه میدونم توی قران گفته کسانی که اهل جهنم هستند در ان جاودانند اما یه نگاهی به روایات هم بنداز نگاهی به بقیه ایات هم بنداز
      چیشده که میگه والله یغفر ذنوب جمیعا؟!
      ایا برات زمان مشخص کرده؟؟؟!
      که تا قیامت وقت داری ببخشمت بعدش هیچی؟!
      ایات قران همدیگه رو تکمیل میکنن مثل یه پازل

خب منظورت سوره الزمر هست آیه ۵۳
      که متن کامل ایه اینه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
      بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏

اما ادامه ایه میدونی چی میگه؟
      وَأَنِيبُوا إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ
      پيش از آنكه عذاب بر شما نازل گردد و سپس يارى نيابيد، به سوى پروردگارتان بازآييد و در برابر او تسليم پيشه كنيد

توی قیامت یه سری ادما هستن که ۱۰۰۰ سال گریه میکنن واسه بخشیده شدن خب خیلیاشونم بخشیده میشن
      و یه سریاهم میرن جهنم و از‌ش میان بیرون بعد پاک شدن
      اما خدا گناهانی رو میبخشه که همراه با توبه باشن
      البته حق الناس که بحثش جداست

G آفلاین
      G آفلاین
      Galadriel
      دانشجویان درس خون

Gharibe Gomnam اینجا بحث دنیاست
      میگه قبل اینکه عذاب دردناک (که به منزله تنبیه شدن و اگاه شدن شماست) رو بچشید توبه کنید
      عزیزم پیامبر گفته من تمام مخلوقات خداروددوست دارم پس فکر. میکنی اما ها و پیامبران بیکار میشینن مردم تو اتیش بسوزن؟!
      یا اصن. نمیدونم برداشت تو از اون اتیش از اون درخت ذقوم چیه
      اینا تشابهاتی هست به عذابی که قراره داشته باشن تا ما بتونیم اندکی. درکش کنیم

مژده ای دل…🌱💚

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • S آفلاین
        S آفلاین
        Succinate
        این پست پاک شده!
        1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • S آفلاین
          S آفلاین
          Succinate
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده

چطور من رو می بینی به رو خودت نمیاری که هستم
          بچه ها بهت میگن عه دوستت اونجاست
          توجه نمیکنی واست اصلاااا مهم نیست
          به این کارای منم توجه نکن

JuDiJ Blue28B 2 پاسخ آخرین پاسخ
          2

Gharibe Gomnam ریحانه میدونم توی قران گفته کسانی که اهل جهنم هستند در ان جاودانند اما یه نگاهی به روایات هم بنداز نگاهی به بقیه ایات هم بنداز

که متن کامل ایه اینه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
            بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏

وَأَنِيبُوا إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ
            پيش از آنكه عذاب بر شما نازل گردد و سپس يارى نيابيد، به سوى پروردگارتان بازآييد و در برابر او تسليم پيشه كنيد

توی قیامت یه سری ادما هستن که ۱۰۰۰ سال گریه میکنن واسه بخشیده شدن خب خیلیاشونم بخشیده میشن

G آفلاین
            G آفلاین
            Galadriel
            دانشجویان درس خون

Gharibe Gomnam درضمن
            زمان یک چیز ساخت ذهن بشره
            اینکه میگی هزارسال اینا ساخت بشره
            میدونم خدا گفته من زمین و اینارو تپ ۶ روز افریدم
            ولی این روزی که خدا میگه اصلا اون. روزی که. تو ذهنماست نیست
            در دنیای پسین زمان معنایی نداره یکچیز بی نهایته

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

@F-Seif-0
              بله قبول دارم اما اون بچه ممکنه خودش نخواسته باشه سرما بخوره ممکنه خودش با عقل خودش نخواسته باشه سرما بخوره
              بعضیا با عقل خودشون اصرار دارن با اگاهی خودشون

G آفلاین
              G آفلاین
              Galadriel
              دانشجویان درس خون

Gharibe Gomnam بحث عقل نیست فقط دارم بحث الوده شدن بدنش به بیماری رو. میگم
              اون بچه سرماخورده و مادرش باید بهش دارو بده
              خوردن اون دارو. برای بچه عذابه درسته مادرش دوست نداره بچش عذاب بکشه چون عاشقشه اما باید اینو. بهش بده تا بچش بدنش سالم بشه
              قیامت و عذاب های خداهم به همین دلیله تا ما اگاه بشیم تنبیه یعنی چی؟!
              ن ب ه
              یعنی اگاهی اگاه شدن
              و ما اونقدر اونجا میمونیم تا هدایت بشیم
              و فکر نکن پیامبرا و اماما بیخیال میشن دیگه
              پیامبری که میگه من تک تک مخلوقات خدارو دوست دارم ول میکنه بنده خدارو؟!
              امام حسینی که از زندگیش برای اسلام گذشت ول میکنه ادما رو؟!

مژده ای دل…🌱💚

Mahdi HM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

که متن کامل ایه اینه

MehdiM آفلاین
                MehdiM آفلاین
                Mehdi

Gharibe Gomnam اینحاس ک شاعر میگه مسلمونارو درست دیدم کافر شدم

Gharibe GomnamG حسین نعمتیح 2 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • SaghiaS Saghia

دل تنها و غریبم
                  منو این حال عجیبم....

انقلاب زیبا💫

JuDiJ آفلاین
                  JuDiJ آفلاین
                  JuDi
                  ناظم

@Saghi-Mortazavi اووو منو بردی کجا..🍓
                  حال بارون زده از چشمای ابری

SaghiaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • G Galadriel

Gharibe Gomnam اینجا بحث دنیاست
                    میگه قبل اینکه عذاب دردناک (که به منزله تنبیه شدن و اگاه شدن شماست) رو بچشید توبه کنید
                    عزیزم پیامبر گفته من تمام مخلوقات خداروددوست دارم پس فکر. میکنی اما ها و پیامبران بیکار میشینن مردم تو اتیش بسوزن؟!
                    یا اصن. نمیدونم برداشت تو از اون اتیش از اون درخت ذقوم چیه
                    اینا تشابهاتی هست به عذابی که قراره داشته باشن تا ما بتونیم اندکی. درکش کنیم

Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe Gomnam

@F-Seif-0
                    پیامبرا و اماما فقط اونایی که لایقش هستن رو شفاعت میکنن
                    و همونطور که قران میگه بهشت از اون چیزی که فکرمیکنین فراتر هست جهنم هم از اون چیزی که تو ایات میگه فراترهست
                    و این برداشت من نیست برداشت کسایی هست که استاد دانشگاه هستن معارف و علوم قرانی خوندن و فلسفه و عربی خوندن
                    حالا بگذریم

نقطه . سرخط

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • G آفلاین
                      G آفلاین
                      Galadriel
                      دانشجویان درس خون

میگف
                      شما فک. میکنی اما حسین نمیتونه جهنمیارو سربه راه کنه؟!
                      امام حسینی که من میشناسم میتونه یک جهنمو هدایت کنه
                      شاید امام حسین شما نتونه ها
                      امام حسین من میتونه
                      ما داریم فقط دنیارو درنظر میگریم
                      دنیا اصلا مجال نمیده اخه
                      دنیا. درحد یک ماکته!

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • MehdiM Mehdi

Gharibe Gomnam اینحاس ک شاعر میگه مسلمونارو درست دیدم کافر شدم

Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe GomnamG آفلاین
                        Gharibe Gomnam

Mehdi
                        شما اگر مسلمون باشی و دنبال راه درست دیگه با دیدن ما کافر نمیشی چون ما ادمیم و ممکن الخطا🙃

نقطه . سرخط

MehdiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

@F-Seif-0
                          پیامبرا و اماما فقط اونایی که لایقش هستن رو شفاعت میکنن
                          و همونطور که قران میگه بهشت از اون چیزی که فکرمیکنین فراتر هست جهنم هم از اون چیزی که تو ایات میگه فراترهست
                          و این برداشت من نیست برداشت کسایی هست که استاد دانشگاه هستن معارف و علوم قرانی خوندن و فلسفه و عربی خوندن
                          حالا بگذریم

G آفلاین
                          G آفلاین
                          Galadriel
                          دانشجویان درس خون

Gharibe Gomnam من نمیگم شفاعت ریحانه جان
                          شفاعت یعنی قبل اینکه بری جهنم میان پادرمیونی میکنن برای کسی که استعدادی از خودش نشون داده و به. قول شما لیاقتش رو دارخ
                          من دارم درمورد هدایت بعد قیامت حرف میزنم
                          متاسفانه ما حرفای همو نمیشنویم که بفهمیم میشنویم که جواب بدیم

مژده ای دل…🌱💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • S Succinate

چطور من رو می بینی به رو خودت نمیاری که هستم
                            بچه ها بهت میگن عه دوستت اونجاست
                            توجه نمیکنی واست اصلاااا مهم نیست
                            به این کارای منم توجه نکن

JuDiJ آفلاین
                            JuDiJ آفلاین
                            JuDi
                            ناظم

@sania-Andiravan منتظرم ببینم کی تموم میشه تا زنگبزنم ببینم چیته ستونم 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • G Galadriel

Gharibe Gomnam بحث عقل نیست فقط دارم بحث الوده شدن بدنش به بیماری رو. میگم
                              اون بچه سرماخورده و مادرش باید بهش دارو بده
                              خوردن اون دارو. برای بچه عذابه درسته مادرش دوست نداره بچش عذاب بکشه چون عاشقشه اما باید اینو. بهش بده تا بچش بدنش سالم بشه
                              قیامت و عذاب های خداهم به همین دلیله تا ما اگاه بشیم تنبیه یعنی چی؟!
                              ن ب ه
                              یعنی اگاهی اگاه شدن
                              و ما اونقدر اونجا میمونیم تا هدایت بشیم
                              و فکر نکن پیامبرا و اماما بیخیال میشن دیگه
                              پیامبری که میگه من تک تک مخلوقات خدارو دوست دارم ول میکنه بنده خدارو؟!
                              امام حسینی که از زندگیش برای اسلام گذشت ول میکنه ادما رو؟!

Mahdi HM آفلاین
                              Mahdi HM آفلاین
                              Mahdi H

@F-Seif-0 من چندتا سوالی دارم میون کلامتون
                              ۱- اینکه ما قرار باشه اون دنیا تو جهنم آگاه بشیم چه سودی داره ؟اصن دلیلش چیه دیگه آگاهی کامل از اینکه خدا کیه و کار درست کدومه مگه نداریم یا اصن دیگه به چه دردی میخوره با اون دنیا قرار باشه از این چیزا آگاه باشیم ؟
                              ۲- اینکه پس حق ضایع شده مظلوم کی بهش داده میشه؟
                              ۳- اینکه ظالم تو آتیش بسوزه و ... چه سودی برا مظلوم داره؟

G حسین نعمتیح 7 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • Mahdi HM Mahdi H

@F-Seif-0 من چندتا سوالی دارم میون کلامتون
                                ۱- اینکه ما قرار باشه اون دنیا تو جهنم آگاه بشیم چه سودی داره ؟اصن دلیلش چیه دیگه آگاهی کامل از اینکه خدا کیه و کار درست کدومه مگه نداریم یا اصن دیگه به چه دردی میخوره با اون دنیا قرار باشه از این چیزا آگاه باشیم ؟
                                ۲- اینکه پس حق ضایع شده مظلوم کی بهش داده میشه؟
                                ۳- اینکه ظالم تو آتیش بسوزه و ... چه سودی برا مظلوم داره؟

G آفلاین
                                G آفلاین
                                Galadriel
                                دانشجویان درس خون

Mahdi H سلام چقد سوالای قشنگی پرسیدی

مژده ای دل…🌱💚

Mahdi HM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

@F-seif-0
                                  الان فهمیدم کدوم تاپیک رو میگی
                                  اره اینو موافقم که برای اینکه بخوای به یک نفر بگی یک کار اشتباهه نباید هی بترسونیش
                                  اما اون قسمت که راجع به جهنم گفتی ( اینو فقط وا‌سه کسایی میگم که واقعااا قران رو قبول دارن تک تک جمله هاش رو قبول ندارن پس اگر عقایدتون مخالف قران یا هرچیزی هست منظورم به شما نیست🤗)
                                  قران هم ترس انداخته تو دل اونایی که ایمان اوردن هم امید؛
                                  و گرنه پیامبر و امامان همه رو شفاعت نمیکنن و یه گروهی هستن واسه همیشه تو جهنم میمونن
                                  فاطمه جان شما که قرآن میخونی جزء ۲۵ به بعد رو هم بخون ؛ سوره بقره و آل عمران و اعراف و انفال و نساء روهم بخون
                                  جهنم تو آیات قرآن تنبیه نیست یک عذاب دردناکه
                                  و ادمای زیادی هستن که هیچوقت شفاعت نمیشن و ادمای زیادی هم هستن مثل من که باید انقدر عذاب بکشن تو جهنم تا پاک بشن🙁

MehdiM آفلاین
                                  MehdiM آفلاین
                                  Mehdi

Gharibe Gomnam کاری به درست یا غلط بودن حرفات ندارم

ولی از بیرون با این پیش زمینه که بهش میکنم
                                  هر کسی بلخره یک پدرو مادری دیگه
                                  اکه اون شخص تو جهنم جاودان باشه پدرو مادرش میتونن تو بهشت باشن واقعن؟
                                  حالا اگه زندگی بعده مرگ باشه اصلا
                                  بعدش همین حافظه مونو داریم؟ یا ریست میشیم و همه اندوخته هامون ب فنا میره

مجتبی ازادم G 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • G Galadriel

Mahdi H سلام چقد سوالای قشنگی پرسیدی

Mahdi HM آفلاین
                                    Mahdi HM آفلاین
                                    Mahdi H

@F-Seif-0 مرسی 🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • MehdiM Mehdi

Gharibe Gomnam کاری به درست یا غلط بودن حرفات ندارم

ولی از بیرون با این پیش زمینه که بهش میکنم
                                      هر کسی بلخره یک پدرو مادری دیگه
                                      اکه اون شخص تو جهنم جاودان باشه پدرو مادرش میتونن تو بهشت باشن واقعن؟
                                      حالا اگه زندگی بعده مرگ باشه اصلا
                                      بعدش همین حافظه مونو داریم؟ یا ریست میشیم و همه اندوخته هامون ب فنا میره

مجتبی ازادم آفلاین
                                      مجتبی ازادم آفلاین
                                      مجتبی ازاد

Mehdi مهتی . بین علما اختلاف اوفتاده . وارد بحث نشو در دریای علوم دوستان غرق میشی .

LOVE.mp4

MehdiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      -1

Mehdi
                                        شما اگر مسلمون باشی و دنبال راه درست دیگه با دیدن ما کافر نمیشی چون ما ادمیم و ممکن الخطا🙃

MehdiM آفلاین
                                        MehdiM آفلاین
                                        Mehdi

Gharibe Gomnam اوک ولی
                                        به جوری که اسلامو تعریف میکنی هم همینه
                                        اسلامتو دیدم کافر شدم 🙂

Gharibe GomnamG مجتبی ازادم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • MehdiM Mehdi

Gharibe Gomnam اوک ولی
                                          به جوری که اسلامو تعریف میکنی هم همینه
                                          اسلامتو دیدم کافر شدم 🙂

Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe Gomnam

Mehdi
                                          شما منو نبین
                                          برو از اونجایی که اسلام اومد ببین از کسی که به قول شما مدعی دین داری هست

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 17681
                                          • 17682
                                          • 17683
                                          • 17684
                                          • 17685
                                          • 50005
                                          • 50006
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه