هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام ، کارت ورود به جلسه رو کی قراره بدن؟ یا دادن قبلا؟
عباس زنگارکی
سال پیش تیرماه دادن -
@سمیه-صادقلو بله ، ممنون واقعا
عباس زنگارکی
اع پس تصمیم گرفتین بخونین انشالا؟
انشالا ک موفق میشین نگران نباشین:) -
@حامد-صباحی
اگر حرفی درست نیست دلیلش را بگو جوان
وگرنه من هم از خیلی چیز ها خوشم نمی آید ولی چون حقیقت است پذیرفتماین پست پاک شده! -
@F-Seif-0
من دارم امر به معروف و نهی از منکر می کنم که یه موقع بنده خدا به راه های اشتباه نکشه خودشو
آقا علیرضا لطفا چند کلمه قرآن بخون تا یکم اعتقاد ات بیاد -
@حامد-صباحی
برای احترام به شعور خودم هم که شده بلاکت میکنم تا از دفعه بعد یاد بگیری حتی اگه از درستی چیزی مطمئنی و با منطق نمیتونی ازش دفاع کنی لااقل با توهین به طرف مقابل ازش دفاع نکنی
موفق باشی با دینت -
@F-Seif-0
من دارم امر به معروف و نهی از منکر می کنم که یه موقع بنده خدا به راه های اشتباه نکشه خودشو
آقا علیرضا لطفا چند کلمه قرآن بخون تا یکم اعتقاد ات بیاد -
@حامد-صباحی
برای احترام به شعور خودم هم که شده بلاکت میکنم تا از دفعه بعد یاد بگیری حتی اگه از درستی چیزی مطمئنی و با منطق نمیتونی ازش دفاع کنی لااقل با توهین به طرف مقابل ازش دفاع نکنی
موفق باشی با دینتعلیرضا تمدنی
حاجی به خدا توهین نیست دارم با لحن بچه حرف می زنموگرنه جسارتی نداشتم فقط می گم چند کلمه قرآن بخون اگر هم دوست نداشتی وله کن این ماجرا رو
-
عباس زنگارکی
انشالا ک موفق میشین نگران نباشین:) -
@F-Seif-0
طباطبایی افتخار آذربایجانه چه ربطی داره -
@F-Seif-0
طباطبایی افتخار آذربایجانه چه ربطی دارهعلیرضا تمدنی
آقا علیرضا نمی دونم الان بلاکم یا نه ولی من فقط با لحن بچه حرف زدم -
بالاخره یکم دینی خوندم منم
جمله ای که میگفت در هرچیز تفکر کنید غیر ذات خدا...
ذات خدا کار ما نیس...سپردمش به فیلسوفا خودشون میدونن...
اگر ما هم مرتکب گناهی شدیم، این گناه همین تفکر بود و بس...
خدایا منو ببخش که از راهی که گفتی(تفکر) رفتم و به تو نرسیدمعلیرضا تمدنی
در رابطه با اون حرفی که زدی بگم که آیا تو همین چیزی که میگی دنای که متعلق به جانداری اونه کی آفریده خدا آفریده آیا انسان چیز جدیدی کشف کرده معلومه که نه در واقع از علم الهی استفاده کرده میشه همون مثالی که تو درس دو دوازدهم خوندی اگه کشاورز خودش رو با دیگران مقایسه کنه میگه که ابن همه محصول نتیجه ی زحمت منه و احدی تو این کار کمکم نکرده درست مثل همون که میگی انسان این کلونینگ رو کشف کرده اما وقتی کشاورز خودش رو با خدا مقایسه میکنه میبینه عقلش توانش ماهیچه اش بدنش و توانایی متعلق به خدا است و هر موقع خدا بخواد میتونه این توانایی رو ازش بگیره این کلونینگ رو هم که میگی اگه بررسی کنی میفهمی که علمش منبع اولیه اش خداست -
من طباطبایی رو تحسین میکنم چون فلسفه رو برای اولین بار وارد درس های حوزه علمیه قم کرد با وجود اینکه همه روحانی ها مخالف بودن
بعدش که کارش گرفت جناب خمینی هم اومد فلسفه تدریس کنه ولی خوب مثل این که کلاس های ایشون خیلی پر نمیشد مثل علامه...و نهایتن به مشکل خورد با علامه و خونه ای که اجاره داده بود بهش رو ازش پس گرفت -
علیرضا تمدنی
در رابطه با اون حرفی که زدی بگم که آیا تو همین چیزی که میگی دنای که متعلق به جانداری اونه کی آفریده خدا آفریده آیا انسان چیز جدیدی کشف کرده معلومه که نه در واقع از علم الهی استفاده کرده میشه همون مثالی که تو درس دو دوازدهم خوندی اگه کشاورز خودش رو با دیگران مقایسه کنه میگه که ابن همه محصول نتیجه ی زحمت منه و احدی تو این کار کمکم نکرده درست مثل همون که میگی انسان این کلونینگ رو کشف کرده اما وقتی کشاورز خودش رو با خدا مقایسه میکنه میبینه عقلش توانش ماهیچه اش بدنش و توانایی متعلق به خدا است و هر موقع خدا بخواد میتونه این توانایی رو ازش بگیره این کلونینگ رو هم که میگی اگه بررسی کنی میفهمی که علمش منبع اولیه اش خداست@حمید-صباحی
بحث این نیس توانایی ما از کجاس
اون گفت یه پشه یا مگس نمیتونید خلق کنید
ما هم گفتیم میتونیم
دیگه قرار نیس که بهش بگیم یه دو دیقه منبع توانایی مون رو قطع کنید ببینیم میتونیم یا نه -
عباس زنگارکی
انشالا ک موفق میشین نگران نباشین:)@سمیه-صادقلو بله با کمک شما شروع کردم ، ممنون همچنین
-
@حمید-صباحی
بحث این نیس توانایی ما از کجاس
اون گفت یه پشه یا مگس نمیتونید خلق کنید
ما هم گفتیم میتونیم
دیگه قرار نیس که بهش بگیم یه دو دیقه منبع توانایی مون رو قطع کنید ببینیم میتونیم یا نهعلیرضا تمدنی تو دچار شرک تو ربوبیت شدی
-