هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Tragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm بهت امید میدم ک فصل دو شیمیم مونده
بهت امید میدم ک منم همینطور
اصلا دلم نمیخواد برگردم فصل یکو دو بخونم
مخصوصا یک0-0ftm یک ن حفظم اسونه برو بخونش خیلی شیرینه
من از دو میترسم -
0-0ftm یک ن حفظم اسونه برو بخونش خیلی شیرینه
من از دو میترسمTragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من از دو میترسم
️دو یکم اون چیزاش واکنشاش زیاده
️پی اچ خیلی وقته نرفتم سراغش
-
من از دو میترسمTragic Girl برو بخون دو رو 7 نمره داره :|
-
@farzam-yousefi
بببنید اول از همه اون ۲۰۰۰ نفر نصفشون کنکورشونو خراب میکنن
رتبه ۸۰۰۰۰ تجربی همه رو منفی زده بود و...
و اینکه اگر یک نفر حتی معدل کلش ۱۸ بشه
یعنی ۵۰ درصد اون ۶۰ درصد رو گرفته
ولی اگر از اون ۴۰ درصد ۲۰ درصدشو بگیره ۸۰ درصد احتمال داره که در دانشگاه قبول بشه
بعد اون ۲۰۰۰ نفر تاجایی که من امار دارم نصفشونم رتبه اشون اصلا بالای ۸۰۰۰۰ میشه
بعد به نظر شما اینکه کللل نتیجه شما روی یه روز بیفته و اول دفترچه عمومیارو پاسخ بدین که کل انرژی ادم سر همون عمومیا میره بهترهست؟
بنظرمن اینجوری استرس ادم خیلی کمتر میشه
هرچندواسه رتبه های زیر سه ۴ رقمی همچنان رتبه کنکوره که مهمه چون خیلیاااا ۲۰ میشن
اونی که برگه امتحانشو ۲۰ گرفته به این معنا نیست که قرارهست ۴۰ درصد کنکور روهم بگیره -
Tragic Girl برو بخون دو رو 7 نمره داره :|
مجتبی ازاد اوک
-
کاش خودت خلاصمون میکردی ن خودتو خسته میکردی ن منو
-
@farzam-yousefi @jahad-128
بچه ها یه چیزی بگم
شاید جلوش گارد بگیرین ولی یه روزی میرسین به حرفم
حالا چی؟
یه قانونی دارم من
میگم: مگه فقط برا منه؟!
خیلی حرف خوبیه ها باور کنین اصلا معجزه میکنه. من یادمه هفتم بودیم و تیزهوشان یه کتاب دیگه کنار کتابای درسی داره به اسم تکمیلی ما هستیم این کتاب رو اصلا نخوندیم بعد گفتم واسه امتحان نوبت دوم سرارسیه و از ازین کتابم سوال میاد همکلاسای من خودشو جر میدادن که وااااای ما اینو نخوندیم حالا چیکار کنیم؟ولی من عین خیالم نبودچرا؟ چون مگه فقط برا منه این مشکل؟نه! همه چطوری؟منم همونطوری خب منم کاری وه بقیه کردنو میکنم من هیچ کم کاری نکردم، معلم درس نداده!
یا مثلا وقتی کرونا اومد همه کلی استرس داشتن ولی من خیلی نمیترسیدم چون مگه این شرایط فقط برا من بود؟ نه کلی آدم تو دنیا درخطر این بیماری بودن خب اگه مشکل همهست پس خیلی راحت میشه راه و مسیر درست رو پیدا کرد و حالا مهم اینه که تو کدوم راه رو انتخاب میکنی؟
حالا جریان کنکورم همینه
این شرایط مگه فقط برای توعه؟خب معلومه که نه! تقلب و خریدن سوالا همیشه بوده و هست و خواهد بود
مهم اینه
که تو
راه درست رو انتخاب کنی
این شرایط واسه همه کنکوری ها
هست
موفق باشین
و به حرفام فکر کنین
:))) -
این موقع سال همه رو برق سه فاز میگیره تو شمال و اینور و اونور و سوئیس
️
منم سرماخوردگی میاد میگیره
انصافه؟
اولیرم اللهاولیررررررم
-
بچه ها یه چیزی بگم
حالا چی؟
یه قانونی دارم من
خیلی حرف خوبیه ها باور کنین اصلا معجزه میکنه. من یادمه هفتم بودیم و تیزهوشان یه کتاب دیگه کنار کتابای درسی داره به اسم تکمیلی ما هستیم این کتاب رو اصلا نخوندیم بعد گفتم واسه امتحان نوبت دوم سرارسیه و از ازین کتابم سوال میاد همکلاسای من خودشو جر میدادن که وااااای ما اینو نخوندیم حالا چیکار کنیم؟ولی من عین خیالم نبودچرا؟ چون مگه فقط برا منه این مشکل؟نه! همه چطوری؟منم همونطوری خب منم کاری وه بقیه کردنو میکنم من هیچ کم کاری نکردم، معلم درس نداده!
یا مثلا وقتی کرونا اومد همه کلی استرس داشتن ولی من خیلی نمیترسیدم چون مگه این شرایط فقط برا من بود؟ نه کلی آدم تو دنیا درخطر این بیماری بودن خب اگه مشکل همهست پس خیلی راحت میشه راه و مسیر درست رو پیدا کرد و حالا مهم اینه که تو کدوم راه رو انتخاب میکنی؟
حالا جریان کنکورم همینه
این شرایط مگه فقط برای توعه؟خب معلومه که نه! تقلب و خریدن سوالا همیشه بوده و هست و خواهد بود
مهم اینه
که تو
راه درست رو انتخاب کنی
هست
موفق باشین
و به حرفام فکر کنین
:)))@Zahra-Hamrang
حق -
این موقع سال همه رو برق سه فاز میگیره تو شمال و اینور و اونور و سوئیس
️
منم سرماخوردگی میاد میگیره
انصافه؟
اولیرم اللهاولیررررررم
@Mr-Wick
منم دوباره کرونا دارم میگیرم ://////////
کنکور امتحان نهایی کرونا ازمون ...:/// -
@jahad-128
ببین فاطمه جان نهایی دوازدهما امسال خیییلی شدت سختگیریشون وحشتناک شده
بعد فکرشو بکن بری سر امتحان مدرسه با خیال راحت ۷۰د واسه هر امتحان وقت داشته باشی
بعد دوتا شانس داری
و اینکه همه نتایج توی یه روز کنکور نیست
اون روز کنکور و استرسش خیییلی زیاده فاطمه خیلی از بچه ها با امادگی کامل میرن سر ازمون استرس وحشتناک میگیرن کلااا ازمون خراب میکنن
و... -
بچه ها یه چیزی بگم
حالا چی؟
یه قانونی دارم من
حالا جریان کنکورم همینه
مهم اینه
که تو
راه درست رو انتخاب کنی
هست
موفق باشین
و به حرفام فکر کنین
:)))@Zahra-Hamrang خیلی حرفتون درسته
-
@farzam-yousefi
اینا تازه حالت های کم تقلبه
صد تا راه دیگه هست
وکسی که پول داره و حاصره سوال کنکور بخره
دیگه بدست آوردن سوال نهایی که کاری نداره.تاره مدیر ها م می تونن داخل سیستم دست بیارند تو کارنامه ها يعني اون کسی که نمره رو وارد می کنه
@jahad-128
همینجوری الکی نیستا
وقتی تاثیرش بشه ۶۰ درصد مطمئن باشه خیییلی چیزا عوض میشه ببین مچ گیریشون خیلی خوبه یعنی این یکیو یقین داشته باش -
@سمیه-صادقلو
خیلی بد دردیه والله.
شب بخوابی صبح بیدارشی صدات بشه صدای اسب درد گلو و عطسه پشت عطسه که برات انرژی نمونه که درس بخونی.
46تا عطسه کردم امروز