هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پام گیر کرد توی اون موکتای ولو شدهی وسط و شترررقققق نابود گشتم
بازم خداروشکر وسیله ای دستم نبود بشکنه
تموم نمیشه که
خونه پر کاتون شده
منم دیگههههه خستهههه شدممممم
میرم درسسسسس بخووونننممممم -
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt خوبی الان؟🥺
اره خداروشکر فقط یکم اینور اونورم درد میکنه
-
@farzam-yousefi @jahad-128
بچه ها یه چیزی بگم
شاید جلوش گارد بگیرین ولی یه روزی میرسین به حرفم
حالا چی؟
یه قانونی دارم من
میگم: مگه فقط برا منه؟!
خیلی حرف خوبیه ها باور کنین اصلا معجزه میکنه. من یادمه هفتم بودیم و تیزهوشان یه کتاب دیگه کنار کتابای درسی داره به اسم تکمیلی ما هستیم این کتاب رو اصلا نخوندیم بعد گفتم واسه امتحان نوبت دوم سرارسیه و از ازین کتابم سوال میاد همکلاسای من خودشو جر میدادن که وااااای ما اینو نخوندیم حالا چیکار کنیم؟ولی من عین خیالم نبودچرا؟ چون مگه فقط برا منه این مشکل؟نه! همه چطوری؟منم همونطوری خب منم کاری وه بقیه کردنو میکنم من هیچ کم کاری نکردم، معلم درس نداده!
یا مثلا وقتی کرونا اومد همه کلی استرس داشتن ولی من خیلی نمیترسیدم چون مگه این شرایط فقط برا من بود؟ نه کلی آدم تو دنیا درخطر این بیماری بودن خب اگه مشکل همهست پس خیلی راحت میشه راه و مسیر درست رو پیدا کرد و حالا مهم اینه که تو کدوم راه رو انتخاب میکنی؟
حالا جریان کنکورم همینه
این شرایط مگه فقط برای توعه؟خب معلومه که نه! تقلب و خریدن سوالا همیشه بوده و هست و خواهد بود
مهم اینه
که تو
راه درست رو انتخاب کنی
این شرایط واسه همه کنکوری ها
هست
موفق باشین
و به حرفام فکر کنین
:)))@Zahra-Hamrang
بله با حرفتون کاملا موافقم
ولی بعضی ها رو درک نمیکنم که همچین میگن خوبه که نه بد تر هم میشه اگه کنکور چند مرحله ای بشه
فقط استرس شما کم نمیشه که بقیه هم کمتر میشه و بالاخره کنکور کنکور میمونه و همیشه هست چه یک درصد باشه چه صد درصد فقط کنکور سرنوشترو مشخص میکنه -
-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
خوبی الان؟مرسی عزیزم تو خوبی؟
اره شانس اوردم هچیم نشد -
@m-hmt
خوب رو ب عالی بی دلیل:|
خداروشکر
خداوکیلی این دم عروسی یکم حواست بیشتر ب خودت باشه:|ارههه دست پا شکسته نیام تو مراسم
عالی باشی همیشه
🥰
زهرا به نظرت درس بخونم یا اتاقا یا اشپزخونه یا کارتونا وسط حال؟ -
@m-hmt
خوب رو ب عالی بی دلیل:|
خداروشکر
خداوکیلی این دم عروسی یکم حواست بیشتر ب خودت باشه:|ارههه دست پا شکسته نیام تو مراسم
عالی باشی همیشه
🥰
زهرا به نظرت درس بخونم یا اتاقا یا اشپزخونه یا کارتونا وسط حال؟ -
-
@Zahra-Hamrang
بله با حرفتون کاملا موافقم
ولی بعضی ها رو درک نمیکنم که همچین میگن خوبه که نه بد تر هم میشه اگه کنکور چند مرحله ای بشه
فقط استرس شما کم نمیشه که بقیه هم کمتر میشه و بالاخره کنکور کنکور میمونه و همیشه هست چه یک درصد باشه چه صد درصد فقط کنکور سرنوشترو مشخص میکنه -
-
@Felli درود بر شرفت
arthur morgan یکم از فاطمه یاد بگیر@Zahra-Hamrang 🥲🥲خب باشه دی میایید