سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/:
-
arthur morgan حواسپرتی اینه که چیزای عادی هی بیان و برن و تمرکز نداشته باشی
من درباره یه چیز و یه مشکلی حرف میزنم -
@Zahra-Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم
-
arthur morgan در یه چیزی میاد تو ذهنت ولی نمیخوای بیاد تو ذهنت/: گفته است:
@Zahra-Hamrang اهان نمیدونم من روش های که به ذهنم رسید اون ها بود ولی فکر کنم که مشکلتون را حل بکنند نمیدونم بازم
مرسی
-
@Zahra-Hamrang اگه شما چیزای ک تو فکر پسرا میاد ی صدم تو فکر شما میومد هیچ دختری فک نکنم کنکور میداد
پس همیشه یکی بدتر شما هست بشین ب کارت برس -
@Zahra-Hamrang
سلام زهرا جان خوبی چندتا راهکار:
اول اینکه قبل درس خوندن این کارهارو انجام بده:
روی یک صندلی به طور درست بشین جوری که کمرت به صندلی چسبیده باشه و سرت مستقیم پاها عمود و چشم ها بسته بعد یک درخت رو توی ذهنت تصور بکن و یک بلبل هم روش و تایمر گوشی رو بزار روی ۳د از ۳د شروع کن و هربار قبل درس خوندن یا بین استراحت هات این تمرین رو انجام بده و زمانشو بیار تا ۵د البته میتونی به صورت دراز کشیده یا نشسته هم انجامش
فقط حالت بدنت و تنفست باید درست باشه
همچنین این تمرین هاروهم میتونی به صورت دراز کشیده یا روی زمین نشسته یا روی صندلی انجام بدی فقط به حالت درست بدن و ستون فقرات و نحوه صحیح تنفس توجه داشته باش
یک اهنگ لایت بزار و فقط و فقط به اون گوش کن هربار ذهنت خواست بپره بیارش سرجاش
تا زمان تمون شدن اهنگ انجامش بده
یا
ا
توی ذهنت یک ادن برفی رو تصور بکن و اهسته اهسته ابش کن اونم توی ذهنت
ادم برفی رو به ۳قسمت تقسیم بکن و اول سرش و بعد شکمش و بعد شکم بزرگش رو اب بکن
تو تمرین های بعدی ادم برفی رو ۱۰ قسمت بکن
یا یک تمرین دیگه اینه که
چشماتو ببندی و اصلاااا به هیچی فکرنکنی حتی صداهاروهم نشنوی این تمرین سختیه ولی اهسته اهسته میتونی توش مهارت پیدا کنی
همه اینایی که گفتم میتونی زمانشونو افزایش بدی
ولی یادت باشه اونقدری افزایش ندی که از درسا بیفتی -
راهکارهای بعدی:
هرجااا ذهنت پرید محکم به خودت بگو نهه الان وقتش نیست
ورزش روحتمااا روزی نیم ساعت داشته باش
وقتی ذهنت میپره سراغ گوشی نرو چون اون بیشتر ذهنت رو بهم میریزه
براب خودت جایزه تعیین بکن مثلا بگو اگر من عرض دوساعت تا ابنجا رو خوندم با انقدر تست زدم میتونم نیم ساعت برم فلان کتاب رو بخون
در مقابل تنبیه هم واسه خودت قرار بده -
شرکت کردن توی این گزارش های ساعت مطالعه هم خوبه
-
بعد وقتی ورزش هم میکنی سعی کن مثلا فقطط صدای قدم های پات رو بشنوی و به هیچی فکرنکنی
-
@Zahra-Hamrang
خب جایزت چیزای دیگه باشه
مثلا یه کلیپ
یه جوک
و... -
dani danii خیلی تاثیرگذار بود
-
Gharibe Gomnam خیلی مرسی واسه وقتی که گذاشتی
چه جالب بودن تمرینات
آره این تمرین آخری رو بلدم ولی خیلی سخته
چند ثانیه بیشتر نمیتونم️ -