هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan سلام ممنون خوبممم
تو چطوری؟
وای مردیم اینجا چقدر گرمه آخههه🥲
هر روز یه مسیرای طولانی با خط میرم و میام، اگه اتوبوس کولر نداشته باشه واقعا از گرما تبخیر میشم -
arthur morganreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 منم خوبم خداروشکر ممنوناره خیلی گرمه خیلی با اسنپ برید کولر داره یا پیاده سنگین ترههه البته قبل ظهر
-
@Saghi-Mortazavi وای ساقیی🥺
خوبم مرسییی
تو چطوری؟
درسا رو قورت دادی دیگه؟
خوش میگذره؟ -
@سمیه-صادقلو
به شیمی شخصیت ندید منحصر به فردهبابا عشقه
-
arthur morgan اسنپ نمیصرفه هرروز بری دانشگاه
هزینش خیلی میشه چون هرروزه -
romisa اره درسته فقط با خط میشه رفت
-
m.hmt عزیزمممم ما ترم پیش هم امتحانامون حضوری بود
ان شاء الله به خوبی و خوشی تموم میشه نگران نباش
مبیناااا ازدواج کردی؟🥺 -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کم کم دم عروسی ه أن شاء الله
یک شیرینی به صرف شام دعوتیم مجازی ️ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
بله درست شد ممنونم️ -
اگه کسی تا حالا ازتون تشکر نکرده من از همه ی شما تشکر میکنم!
من از تموم آدمایی که بوی عطرخوبشونو توی آسانسور جا میذارن تشکر میکنم..از تمام کسانی که تو روزای بارونی، دست همدیگه رو موقع قدم زدن میگیرن یا همدیگه رو بغل میکنن تشکر میکنم. همه ی اینا باعث میشه شهر زیباتربشه
اصلا هم خجالت نداره ! شهرو با دلبری هاتون زیبا کنین .
از تمام کسانی که تو خیابون آشغال نمیریزن تشکر میکنم .اونایی که به حیوونای گرسنه غذا میدن.. با درختها و طبیعت، با باد و بارون،با ستاره ها و ابرها حرف میزنن..کاشتن گل وگیاه را دوست دارنرودخونه ها ودریاها رو آلوده نمی کنن تمام کسانی که ورزش میکنن.کسانی که با کوچولوها مهربونن، به پیرمردا و پیرزن ها احترام میذارن. اونایی که شب بیدار میمونن و درس میخونن.اونایی که کتاب خوانی را تفریح می دونن و خواندن کتابهای مختلف رو به همه توصیه می کنن. اونایی که وجدان کاری دارن . اونایی که برای گسترش علم و دانش کوشا هستن از جنگ متنفرن و به صلح و دوستی پایبندن. اونایی که از بیمارها مراقبت می کنن .اونایی که مواظب یتیم ها وکودکان کار و بد سرپرستها هستن .
اونایی که تلاش میکنن مشکلی رو حل کنن. انسان هستن.. و انسانیت رو سرمشق خودشون قرار می دن ..تشکر میکنم .از همه کسانی که نذر میکنن به ارباب رجوع بهتر خدمت کنن... از کسانی که موقع سوار شدن به تاکسی سلام میکنن... از فروشندگانی که سلام میکنن، جواب سلام رو میدن و دروغ نمیگن... از همه اونهایی که سعی میکنن تو کار خودشون حرفه ای تر بشن و بهتر خدمات رسانی کنن... از کسایی که موقع صحبت کردن از کلمات زیبا، محترمانه و مهربانانه استفاده میکنن
و............
اگه کسی تا حالا ازتون تشکر نکرده من از همه ی شما تشکر میکنم که دنیا رو به جای بهتری تبدیل میکنید .اگه دوست دارین شما هم چند تا به این لیست اضافه کنین..... بياين از هم بخاطر کارای قشنگمون تشکر کنیم.. دست به دست هم بدیم مراقب این سیاره ی آبی زیبا باشیم..زمین شعبه ی دیگه ای نداره...#کاپی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
-
romisa الهی بگردم🥲
ان شاء الله قبول میشی شیرینی ما رو هم میدی
منم صبح تا ظهر میرم کتابخونه
عصرا هم تا ۵ کلاس دارم
دیگه وقتی میام لهممم🥲
یکم که به کارای جانبی دانشگاه برسم دیگه آخر شب شده
یه سر که میام اینجا یهو میبینم بیهوش شدم از خواب️ -
-
m.hmt اره البته یکی معنی دیگه هم داره که بماند
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan اسنپ گرون درمیاد هر روز بخوام برم و بیام
باید بر اساس بودجه دانشجوییت خرج کنی دیگه -
arthur morganreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 اره درسته پیاده برید مگه از خواب گاه تا دانشگاه چقدر راهه؟تازه اونجا هم اینقدر درخت داره و هواش خوبه
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
m.hmt عزیزمممم ما ترم پیش هم امتحانامون حضوری بود
ان شاء الله به خوبی و خوشی تموم میشه نگران نباش
مبیناااا ازدواج کردی؟🥺توکل به خدا انشاالله
اره
۴ مرداد عروسیه و همه کارا و امتحانا تو هم شده🥲
357830/1000113