هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi
الآن عصبانیِ امتحانای سال یازدهمتی؟ -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny دانشکده امام حسین کلا خصوصیه و بیرون نمیدن پاسخ و سئوالاتشو
این اخوی هم خیلی پارتش کلفته که سئوال دستشه
سه بار شرکت کردم اونجارو برا همون گفتم️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi وقتی که عصبی ای نمیتونی درست تایپ منی:
-
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
کدوم اشتباه لفظی؟
قضیه چیه؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان چی؟فککردی امتحان سخت بدی خیلی خفتی؟یا جی ای؟ها؟خب میخوای سخت بدی سخت بده چرا نامفهوم میدی؟چرا گنک میدی؟مگه مرض داری؟مگه ارث باباتو ازم طلب داری؟خب جته لنتی
من اون همه خونده بودم مق نداشتی
خوبه بزنم لهت کنم؟میف اون جشای آبی که تو داری -
@Kosar-Mortazavi
از اونجایی که فوشه️ -
lO_Olreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
دلم برات میسوزه دانیال -
danial hosseinyreplied to Marzieh Abouei on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
Marzieh Abouei
بخون. امتحانای پارسال رو هم ببین. نمیوفتی. نترس.
تو رشتهت تجربیه. ادبیاتا چی بگن. -
اله دییر دوسلاریم اله بیر کی هانکی یاردان گولیدی️
دنیا دنیای دوست داشتن و دوست داشته شدنه
-
Alzahrareplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny تبارک الله
-
danial hosseinyنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
من فهمیدم که آزمون ورودی دانشکده امام حسینه.
اما انگاز کلا پاسخنامهش پیدا نمیشه. -
Marzieh Abouei
به به نهایی سلامت دارین...
پست 641807 از 1000113