هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mahsaaa rezaeee
میتونی رو هر کدوم از پیام های مجتبی نقل قول بزنی قسمت استیکر شرو کپی پیست کنی😁😅 -
-
عوامل موثر بر بارداری
جواب صحیح سن وزن مطلوب.....
من : عوامل اقتصادی و فرهنگی...
دوستم: ایمان به خدا🤣🤣🤣🤣Marzieh Abouei
من نوشتم وضعیت بدنی مادر
سن مادر
بعد یادم افتاد پدرا هم ی نقشی دارن نوشتم رعایت بهداشت زوجین ک برا هر دو صدق کنه 😂😂😂😂😂 -
@m-naghavi
هوم😂😁 -
mahsaaa rezaeee حالا بعدا یک تاپیک میزنم میگم چجوری گیف بندازین تو پیام حتی ساده تر از انتخاب استیکر از کیبورد

-
Marzieh Abouei
من نوشتم وضعیت بدنی مادر
سن مادر
بعد یادم افتاد پدرا هم ی نقشی دارن نوشتم رعایت بهداشت زوجین ک برا هر دو صدق کنه 😂😂😂😂😂@سمیه-صادقلو من یاد حرف اقای موقاری افتادم گفم مردان از پوشیدن شلوار جین جذب خودداری کنن که دمای بیضه 34 درجه باشه و دچار مشکل نشن وایی من دارم اینور میمیرم ا خنههههه :///////
یه نمونشو این نوشدم :/ -
mahsaaa rezaeee ولی خب اسکی ممنوع

-
mahsaaa rezaeee حالا بعدا یک تاپیک میزنم میگم چجوری گیف بندازین تو پیام حتی ساده تر از انتخاب استیکر از کیبورد

مجتبی ازاد مرسی :)
-
@سمیه-صادقلو من یاد حرف اقای موقاری افتادم گفم مردان از پوشیدن شلوار جین جذب خودداری کنن که دمای بیضه 34 درجه باشه و دچار مشکل نشن وایی من دارم اینور میمیرم ا خنههههه :///////
یه نمونشو این نوشدم :/mahsaaa rezaeee
وای اینو من قسمت بهداشت مردان نوشتم🤣🤣 جرر -
mahsaaa rezaeee ولی خب اسکی ممنوع

مجتبی ازاد میخواسم امتحان کنم :)
-
@سمیه-صادقلو من یاد حرف اقای موقاری افتادم گفم مردان از پوشیدن شلوار جین جذب خودداری کنن که دمای بیضه 34 درجه باشه و دچار مشکل نشن وایی من دارم اینور میمیرم ا خنههههه :///////
یه نمونشو این نوشدم :/mahsaaa rezaeee
من نوشتم هر گونه وسیله الکترونیکی مخصوصا لپ تاپ روی پا نگذارند 😂😂😂😂 -
mahsaaa rezaeee
وای اینو من قسمت بهداشت مردان نوشتم🤣🤣 جرر@Felli خداروشکر یکی پیدا شد :///
-
مجتبی ازاد افرین خیلی خوبه سلامتو چ کردی حالا؟ :)
mahsaaa rezaeee هوا افتابی و در بعضی جاها رگبار و طوفان ^_^

-
mahsaaa rezaeee
من نوشتم هر گونه وسیله الکترونیکی مخصوصا لپ تاپ روی پا نگذارند 😂😂😂😂@سمیه-صادقلو واعی
واعییییییییییییییییییییییییییییییی
واعیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرفم مدرسه دیدم کل رفیقام دارن سلامت درسای اخرو میخونن و را نهایی://
-
mahsaaa rezaeee هوا افتابی و در بعضی جاها رگبار و طوفان ^_^

مجتبی ازاد :)
-
@سمیه-صادقلو واعی
واعییییییییییییییییییییییییییییییی
واعیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرفم مدرسه دیدم کل رفیقام دارن سلامت درسای اخرو میخونن و را نهایی://
mahsaaa rezaeee
من رفتم دوستم گفت من همرو خوندم همه ۱۴درسو من گفتم مگ ۱۸تا نبود 😂😂😂😶