هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
ممنون سعی میکنم
@fatemeh-Ma انشاالله اصلا نترسید فکرش هم نکنید اصلا همین تلاش که کنید کافیه بقیه اش دست خداست نه ما
-
@fatemeh-Ma انشاالله اصلا نترسید فکرش هم نکنید اصلا همین تلاش که کنید کافیه بقیه اش دست خداست نه ما
arthur morgan
حرفآت دلگرم کننده بودD: -
arthur morgan
حرفآت دلگرم کننده بودD:@fatemeh-Ma خواهش ولی از نظر من حقیقته خودم اینقدر استرس داشتم و بد بودم خیلی زیاد ولی وقتی نگرشم عوض شد استرسم اومد سرجاش دارم میخونم ترسی ندارم اصلا لذت هم می برم
-
حقیقتا پسرا بخاطر اینکه قابلیت اینو ندارن قبل از امتحان و حین امتحان دل درد وحشتناک و کشنده بگیرن باید خوشبخت ترین موجودات روی زمین در نظر گرفته بشن
@Felli
ولی میگرن رو میتونن بگیرن :)) -
@fatemeh-Ma خواهش ولی از نظر من حقیقته خودم اینقدر استرس داشتم و بد بودم خیلی زیاد ولی وقتی نگرشم عوض شد استرسم اومد سرجاش دارم میخونم ترسی ندارم اصلا لذت هم می برم
arthur morgan
خوبه افرین:] -
arthur morgan
خوبه افرین:]@fatemeh-Ma به قول بابام توی اینده مشکلات خیلی خیلی بزرگتری نسبت به کنکور وجود داره که کنکور اصلا چیزی نیست نسبت به اونا اصلا هیچی نیست
-
@fatemeh-Ma به قول بابام توی اینده مشکلات خیلی خیلی بزرگتری نسبت به کنکور وجود داره که کنکور اصلا چیزی نیست نسبت به اونا اصلا هیچی نیست
arthur morgan درسته..
-
@Felli
ولی میگرن رو میتونن بگیرن :))@danial-hosseiny
خب دخترا هم میتونن -
دیدی زبونم ب وقتش ب جا میبرتت
تا تو باشی ب پر و پام نپیچی
مخاطب اینجا نیس
انسان رو مخ -
@mr-wick
داوشمون انگار فهمید دیروز خیلی حرصی شدماین ک کلا سین نمیزد در جا جواب داد
-
@Felli
ولی میگرن رو میتونن بگیرن :)) -
@سمیه-صادقلو
نوشته بود پسرا راحتن.
وگرنه من نگفتم دخترا اوضاعشون بد نیست... -
@سمیه-صادقلو
زنگ زد بابات دیشب بهش؟ -
@Zahra-Hamrang به قول رفیقم اونجاهایی که شک داشتیم بد خط نوشتم اونجاایی که مطمئن بود نستعلیق نوشتم
-
شبیه ساز نهایی زیست رو دیدین؟
چقد جذابه فک کنم برای اولین بار معلم خانم داریم
بیانشون هم بسیار شیواست@Felli گسسته هم شبیه سازش دبیرش خانم هستند
-
@Zahra-Hamrang
دیگه تمام جوانب را در نظر گرفتیم
-
جمعیت مگس ها فعلا توی اتاق زده بالا دلم نمیاد بکشم ولی مجبورم🥲🥲بیرون هم نمیرند