هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
انقد استرس دارم
شب هم خاب کنکور میبینم:/ -
انقد استرس دارم
شب هم خاب کنکور میبینم:/@fatemeh-Ma سلام چطور هستید خوب هستید؟
اینکه خیلی بده استرس واقعا بده باید به اندازه باشه این ممکنه سر جلسه کنکور خیلی اسیب بزنه بهتون
-
@fatemeh-Ma سلام چطور هستید خوب هستید؟
اینکه خیلی بده استرس واقعا بده باید به اندازه باشه این ممکنه سر جلسه کنکور خیلی اسیب بزنه بهتون
arthur morgan
سلام بد نیسدم تو خوبی؟
ارع واقن:[
دیشب خاب دیدم هر چی خونده بودم یادم نمیومد کارت ورود ب جلسه رو گم کردع بودم خخ -
arthur morgan
سلام بد نیسدم تو خوبی؟
ارع واقن:[
دیشب خاب دیدم هر چی خونده بودم یادم نمیومد کارت ورود ب جلسه رو گم کردع بودم خخ@fatemeh-Ma من خوبم خداروشکر ممنون
خیلی بده باید کنترل کنید استرس خوبه تا یک حدی ولی از یک جا به بعد خیلی بده سعی کنید به نتیجه فکر نکنید تلاش بکنید خب با تموم وجود تون چیزی که توی توانتون هست بقیه اش را بسپرید دست خدا
نترسید اصلا از کنکور کنکور که غول نیست که بخواد بخوردتون نه اصلا اینطور نیست ما خیلی بزرگش کردیم یک ازمونه مثل ازمون های ازمایشی که میدیم هر دو سه هفته یکبار استرس نداره تلاشمون را کردیم کامل تا اونجایی که شده بقیه اش هم هرچی سرنوشت باشه و خدا بخواد خواهش میکنم اصلا نترسید و استرس نداشته باشید اصلا -
@fatemeh-Ma من خوبم خداروشکر ممنون
خیلی بده باید کنترل کنید استرس خوبه تا یک حدی ولی از یک جا به بعد خیلی بده سعی کنید به نتیجه فکر نکنید تلاش بکنید خب با تموم وجود تون چیزی که توی توانتون هست بقیه اش را بسپرید دست خدا
نترسید اصلا از کنکور کنکور که غول نیست که بخواد بخوردتون نه اصلا اینطور نیست ما خیلی بزرگش کردیم یک ازمونه مثل ازمون های ازمایشی که میدیم هر دو سه هفته یکبار استرس نداره تلاشمون را کردیم کامل تا اونجایی که شده بقیه اش هم هرچی سرنوشت باشه و خدا بخواد خواهش میکنم اصلا نترسید و استرس نداشته باشید اصلاarthur morgan
ممنون سعی میکنم
-
arthur morgan
ممنون سعی میکنم
@fatemeh-Ma انشاالله اصلا نترسید فکرش هم نکنید اصلا همین تلاش که کنید کافیه بقیه اش دست خداست نه ما
-
@fatemeh-Ma انشاالله اصلا نترسید فکرش هم نکنید اصلا همین تلاش که کنید کافیه بقیه اش دست خداست نه ما
arthur morgan
حرفآت دلگرم کننده بودD: -
arthur morgan
حرفآت دلگرم کننده بودD:@fatemeh-Ma خواهش ولی از نظر من حقیقته خودم اینقدر استرس داشتم و بد بودم خیلی زیاد ولی وقتی نگرشم عوض شد استرسم اومد سرجاش دارم میخونم ترسی ندارم اصلا لذت هم می برم
-
حقیقتا پسرا بخاطر اینکه قابلیت اینو ندارن قبل از امتحان و حین امتحان دل درد وحشتناک و کشنده بگیرن باید خوشبخت ترین موجودات روی زمین در نظر گرفته بشن
@Felli
ولی میگرن رو میتونن بگیرن :)) -
@fatemeh-Ma خواهش ولی از نظر من حقیقته خودم اینقدر استرس داشتم و بد بودم خیلی زیاد ولی وقتی نگرشم عوض شد استرسم اومد سرجاش دارم میخونم ترسی ندارم اصلا لذت هم می برم
arthur morgan
خوبه افرین:] -
arthur morgan
خوبه افرین:]@fatemeh-Ma به قول بابام توی اینده مشکلات خیلی خیلی بزرگتری نسبت به کنکور وجود داره که کنکور اصلا چیزی نیست نسبت به اونا اصلا هیچی نیست
-
@fatemeh-Ma به قول بابام توی اینده مشکلات خیلی خیلی بزرگتری نسبت به کنکور وجود داره که کنکور اصلا چیزی نیست نسبت به اونا اصلا هیچی نیست
arthur morgan درسته..
-
@Felli
ولی میگرن رو میتونن بگیرن :))@danial-hosseiny
خب دخترا هم میتونن -
دیدی زبونم ب وقتش ب جا میبرتت
تا تو باشی ب پر و پام نپیچی
مخاطب اینجا نیس
انسان رو مخ -
@mr-wick
داوشمون انگار فهمید دیروز خیلی حرصی شدماین ک کلا سین نمیزد در جا جواب داد
-