هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام به همه ی دوستان و برادران و خواهران آلایی
از فردا دیگه اینجا نمیام ، یه چند وقتی رو نخواهم بود تا انشالله بعد کنکورشایدم بعد سربازی
️...
میدونم بود و نبودم خیلی تفاوتی نداره ..
همه ی کسانیکه این مدته کمکم کردن تشکر کنم و
همین که ازتون حلالیت بطلم .
خلاصه اگه خوبی ، بدی ، چیزی دیدین حلال کنینبا آرزوی موفقیت همتون
ان شالله بعد کنکور با خبر های خوش ببینمتون با آرزوی موفقیت تکتک برادران و خواهران آلایی
خدانگهدارتان
-
0-0ftm
من اگه بودم بازش نمیکردم ادب شه. -
0-0ftm
من اگه بودم بازش نمیکردم ادب شه. -
z Gheibi سلامممممم
سال نو با سه ماه تاخیر مبارک شماهم باشه
نمیدونم...
زمستون ۹۹ من یکبار کامل شرکت کردم
چند ماه بعد(ک نمیدونم کی بود) خواستم دوباره شرکت کنم(نمد چرا) ولی بعد از چند مرحله چون قبلا شرکت کرده بودم دیگه ادامه ندادم...
نمیدونم الان اونه یا نه یکی دیگه است این آیناز اسدی!
خببببب
شما بگید...
عکس از کجا اومده؟
-
z Gheibi سلامممممم
سال نو با سه ماه تاخیر مبارک شماهم باشه
نمیدونم...
زمستون ۹۹ من یکبار کامل شرکت کردم
چند ماه بعد(ک نمیدونم کی بود) خواستم دوباره شرکت کنم(نمد چرا) ولی بعد از چند مرحله چون قبلا شرکت کرده بودم دیگه ادامه ندادم...
نمیدونم الان اونه یا نه یکی دیگه است این آیناز اسدی!
خببببب
شما بگید...
عکس از کجا اومده؟
-
سلام به همه ی دوستان و برادران و خواهران آلایی
از فردا دیگه اینجا نمیام ، یه چند وقتی رو نخواهم بود تا انشالله بعد کنکورشایدم بعد سربازی
️...
میدونم بود و نبودم خیلی تفاوتی نداره ..
همه ی کسانیکه این مدته کمکم کردن تشکر کنم و
همین که ازتون حلالیت بطلم .
خلاصه اگه خوبی ، بدی ، چیزی دیدین حلال کنینبا آرزوی موفقیت همتون
ان شالله بعد کنکور با خبر های خوش ببینمتون با آرزوی موفقیت تکتک برادران و خواهران آلایی
خدانگهدارتان
-
خدایی بیشعوری هم حدی داره بهت گفتم اگه دلت میخواد میتونی چند تا آلبالو بچینی بخوری نه اینکه بری رو درخت کل آلبالو ها رو به بهانه شربت درست کردن بچینی، واسه ما چیزی نذاری.
اون همه رسیدگی نکردیم که برسه به تو..
من که نمیبخشم..
شربت میخوای درست کنی برو آلبالو بخر نه اینکه محصول یکی دیگه رو کش بری..
من آلبالو هامو میخوااااام.@Elham650 خوب شد گفتی منم از گیلاسمون خبر ندارم مثل اینکه چند روز پیش یه گوشمالی داده شده
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خواهرم ساعت ۱۱ واسه ناظم مدرسه وویس فرستاده پاکم نمیشه چه خاکی کنم تو سرم
داداش منج با ابجیم اینکارو کرده بود ولی متاسفانه جای فحش نوشته بود خر
تازه یاد گرفته بود خر رو@m-hmt
عه داداشم داری؟
عجب
خیییلی از این کارا کرده
سر کلاس ریاضی انلاین اومده بود وویس طولانی داده بود معلم ریاضیم یه استیکر فرستاداینجوری بود
بعد یه بار کلاس تو اسکای روم داشتیم خواهرم هی حرف میزد -
Gharibe Gomnam
آخ آخ
خواهر منم ی بار سر کلاس سواد رسانه ای اومد گوشی رو برداشت برا معلممون ویس فرستاد ک: به این آیناز بگو گوشی رو بده به منپارسالم یادمه یکبار اشتباهی برای معلمم یک جوک خیلییییی مزخرف فرستاده بودم و بعد ی مدت مامانم متوجه شد بهم گفت:)))
Anzw 18
اعصاب نمیزاره واسه ادم
انقدررر از این کارا میکنه
من نفهمیدم کی وویس رو داد یهو دیدم یاخدا من که وویس ندادم لامصب پاکشم نمیتونم بکنم دیگه -
همینجوری وسط درس خوندن گرفتم دارم نقاشی میکنم
البته خیییلی غیرطبیعیه -
ولی من تو این دوسال اخیر خیلی عوض شدم
️
قبلا میگفتم گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست!
ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که من حضرت علی نیستم نمیتونم جواب خوبیو با خوبی بدم هرچقدرم بخوام خوب باشم بازم یکی پیدا میشه که دهنمو سرویس کنه و منم از کوره در برم و کاری که نباید بکنمو بکنم!
دیگه الان مثل قبل نیستش که خوبی کنی بهت کم بدی کنن.الان خوبی کنی بیشتر سوارت میشن تازه شاکی هستن که چرا خوب سواری نمیدی!!!در کل با هرکی مثل خودش انقد میچسبه وقتی طرف میگه چرا اینطوری میکنی
دقیقا مثل خودش رفتار میکنم.
پارسال دیگه لبریز شدم.
طرف هرکاری کرد مثل خودش رفتار کردم دیگه ذله/ضله
️ شد از دستم.
آخرشم من شدم آدم بده.
ولی اینجاس که شاعر میگه به یه ورم عاموووو
️
والا مرض ندارم که به خودم مشکل اعصاب بدم.همینطوریشم داریم از استرس آب میشیم...بخوام هعی خوب باشم هعی خوب باشم هعی بدی ببینم و سوارم بشن باید خود خوری کنم.
خب چه کاریه
با هرکی مثل خودش میشم
فهمید،فهمید! رفتارشو خوب میکنه باهام،یه قدم بیاد سمتم ده قدم میرم سمتش.
نفهمید هم که دیگه هیچی دیگه
️
خدا یار و یاورش باشه مووووو باهاش حال نوموکونوم
️
اوووووم با مووووو حال نوموکونهآی دونت گیو ع خاک!
زیندَگیه دیگه.
-
️
ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که من حضرت علی نیستم نمیتونم جواب خوبیو با خوبی بدم هرچقدرم بخوام خوب باشم بازم یکی پیدا میشه که دهنمو سرویس کنه و منم از کوره در برم و کاری که نباید بکنمو بکنم!
دیگه الان مثل قبل نیستش که خوبی کنی بهت کم بدی کنن.الان خوبی کنی بیشتر سوارت میشن تازه شاکی هستن که چرا خوب سواری نمیدی!!!در کل با هرکی مثل خودش انقد میچسبه وقتی طرف میگه چرا اینطوری میکنی
پارسال دیگه لبریز شدم.
️ شد از دستم.
آخرشم من شدم آدم بده.
️
والا مرض ندارم که به خودم مشکل اعصاب بدم.همینطوریشم داریم از استرس آب میشیم...بخوام هعی خوب باشم هعی خوب باشم هعی بدی ببینم و سوارم بشن باید خود خوری کنم.
خب چه کاریه
با هرکی مثل خودش میشم
️
️
زیندَگیه دیگه.
-
️
پارسال دیگه لبریز شدم.
️ شد از دستم.
آخرشم من شدم آدم بده.
️
خب چه کاریه
با هرکی مثل خودش میشم
️
️
زیندَگیه دیگه.
-
@Mr-Wick ولی خب یه چیزی بگم .
اینکه هرکسی تحمل رفتار مثل خودشو نداره که خب خیلی حرف حقیه🤌 اما من جدیدا میبینم کسی که اذیتم میکنه بدتر از عین رفتار خودش ، چی عصبانیش میکنه دقیقا همون کارو میکنم خیلی میچسبه واقعا خاک توسرم
@Alzahra-Daftar نه بابا چرا خاک تو سر تو
خاک تو سر خودشون و والدینشون که اینطوری بارشون آوردن.
پدر و مادر خیلی نقش مهمی داره تو تربیت فرزند.
بنظرم هرکسی عاقل باشه و ببینه که نمیتونه پدر یا مادر خوبی برا بچه ش باشه همون بهتر که ازدواج نکنه یاهم میکنه با همسرش به این نتیجه برسه موقع خواستکاری که بچه دار نمیشن.همین.
دقیقا یه مثال ساده بزنم عین همین متروپل که یه نادون یه چیزی ساخت بقیه تاوانشو دادن!