هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
چه عکسایی اینارو از کجا میاری؟
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
https://www.google.com/search?q=عکس+نی+نی+خوشگل&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
-
https://www.google.com/search?q=عکس+نی+نی+خوشگل&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
rose77 خخخخخخخخ زدی نی نی خوشگل
-
فکر کردم تو تلگرام میان برات
-
وایییییییییییییییی بچه هااااااااااااااااااااا چه قدر اوضاع بده... عضو کرمانشاهیم داریم؟؟؟ :(
-
نه تل ندارم خذف کردم خودم عاشق نی نی هستم همیشه عکساشون رو دان میکنم
-
وایییییییییییییییی بچه هااااااااااااااااااااا چه قدر اوضاع بده... عضو کرمانشاهیم داریم؟؟؟ :(
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام خوبی اره یه دونفر فک کنم باشه
اوضاع خوب نی همین الانم میگن داره میاد -
@mohandes مگه کرمانشاهی آدما بدین؟ خوب اوناهم ایرانین
-
عزیزم منظور اون این بود که اینجا کرمانشاهی هم هست
-
hosainmahmoudi :/ نه میگم اونجا بیشتر کشته داشته سر پل ذهاب
:( ناراحت شدم -
اها از اون لحاظ
-

تسلیت به سرزمین آریایی -
@mohandes خوب جمله ای نوشتی
-
بسم الله الرحمن الرحیم
پیام تسلیت رهبر عزیزمون به مردم زلزله زده :
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیببار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
-
rose77 ای افسوسسسسسسس از این لبخند ها... اینجا در این شهر در این دیار ما وسط یکی از کتاب های جورج اورول گیر افتاده ایم
بیچاره مردم سرزمینم! :( -
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیببار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیببار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.
والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
فقط پیام تسلیت !!
-
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 فقط تسلیت ! ما یاد گرفته این لبخند هارا این تسلیت هارا :)
خوب که چی بله همین تسلیت کافیه عزیزم حواست باشه داری چی میگی هاا
بقیه مسولین هم رسیدگی میکنن به بقیه کارا

!