هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
لیلو ایز پرفکت
پرفکت ایز لیلو -
همین دی موقع امتحانات نوبت اول بارون اومده بود بعد اقا هوا ابری و خیلی خش خیلی🥲🥲 من همیشه با چرخ میرفتم گفتم اینبار هوا دو نفره هست پیاده برم مدرسه
🥲🥲بعد اقا توی کوچه که داشتم میرفتم جلوم چندتا سگ گنده رد شدن🥲
میگفتم خدایا غلط کردم اینا نیان سمتم فقط
🥲🥲🥲
-
@Zahra-Hamrang
ماجرا از این قرار که من گفتم میشه مشاورای آلا یه توضیحی در مورد این موضوعات که تصویب شده بدن ما رو از نگرانی در بیارن
گفتند که دوباره اینا باید بره برای تجدید نظر و یه نامه دو صفحه مجلس به رئیس صدا و سیما که چرا این موارد در تلویزیون اعلام شده و باید گفتگوی ویژه خبری جدید برگزار بشه که هم موافقا و هم مخالفا بیان بحث کنن و مردم از نگرانی در بیانبرای من خیلی حالب بود چون تو هیچ پیجی اون نامه رو نذاشته بودن
-
46d50bff84bd4e119f60172e25621992.mp4
ایز دت ریل؟
@Felli -
@Zahra-Hamrang
ماجرا از این قرار که من گفتم میشه مشاورای آلا یه توضیحی در مورد این موضوعات که تصویب شده بدن ما رو از نگرانی در بیارن
گفتند که دوباره اینا باید بره برای تجدید نظر و یه نامه دو صفحه مجلس به رئیس صدا و سیما که چرا این موارد در تلویزیون اعلام شده و باید گفتگوی ویژه خبری جدید برگزار بشه که هم موافقا و هم مخالفا بیان بحث کنن و مردم از نگرانی در بیانبرای من خیلی حالب بود چون تو هیچ پیجی اون نامه رو نذاشته بودن
-
همین دی موقع امتحانات نوبت اول بارون اومده بود بعد اقا هوا ابری و خیلی خش خیلی🥲🥲 من همیشه با چرخ میرفتم گفتم اینبار هوا دو نفره هست پیاده برم مدرسه
🥲🥲بعد اقا توی کوچه که داشتم میرفتم جلوم چندتا سگ گنده رد شدن🥲
میگفتم خدایا غلط کردم اینا نیان سمتم فقط
🥲🥲🥲
arthur morgan هوای دونفره چند نفره شده
-
این پست پاک شده!
-
46d50bff84bd4e119f60172e25621992.mp4
ایز دت ریل؟
@Felli -
@Zahra-Hamrang
به چشاش زل میزنی
ازش نمی ترسی
آرامشتو حفظ میکنی
بهش آروم آروم نزدیک میشی
.
.
.
.
.
.
.
تا جرواجرت کنه
والا
سگ وحشیه
باید تا دیدیش بزنی به چاک@Felli جدی اینم جوابه فقط باید اخرش به جای فرار یکی نعره بزنید و برید سمت سگا
🥲🥲🥲 جوابه این مثل فیلم های حماسیییی
-
arthur morgan هوای دونفره چند نفره شده
@Zahra-Hamrang
اینقدر هوا خش بود که نگوووو اصلا حیفم اومد پیاده نرم🥲🥲
دیگه توبه کردم
-
@Zahra-Hamrang
دقیقا
عمومی ها حذف شن به جای اینکه بهتر شه بدتر میشه
فقط توروخدا ریپ نزنین بگید(((( این شرایط برای همه است دیگه))) از این حرف متنفرم
اینجوری فقط کسایی که هوش بالایی تو بعضی مباحث دارن موفق میشن مثلا کسی ذاتا با تمرین زیاد هم به کسی که عاشق ریاضیه نمیرسه همونطوری که من عاشق شیمی هستم و شاید کسی نباشه
ولی اگه عمومی ها باشه اینطوری شرایط بهتره و یک محک کلی میخوره و عمومی ها هم نیاز به توانمندی داره -
@Zahra-Hamrang دقیقا باید عمومی ها حذف بشه🥲🥲
-
این پست پاک شده!
-
@Zahra-Hamrang
دقیقا
عمومی ها حذف شن به جای اینکه بهتر شه بدتر میشه
فقط توروخدا ریپ نزنین بگید(((( این شرایط برای همه است دیگه))) از این حرف متنفرم
اینجوری فقط کسایی که هوش بالایی تو بعضی مباحث دارن موفق میشن مثلا کسی ذاتا با تمرین زیاد هم به کسی که عاشق ریاضیه نمیرسه همونطوری که من عاشق شیمی هستم و شاید کسی نباشه
ولی اگه عمومی ها باشه اینطوری شرایط بهتره و یک محک کلی میخوره و عمومی ها هم نیاز به توانمندی داره -
این پست پاک شده!
-
@Zahra-Hamrang
اینقدر هوا خش بود که نگوووو اصلا حیفم اومد پیاده نرم🥲🥲
دیگه توبه کردم
arthur morgan
این حرفای یزدی خیلی باحاله
مثل اینکه دو نفر تو دو تا تپه بهم میگن
اولی میگه: او هه
دومی میگه: ها هه
-
@Zahra-Hamrang دقیقا باید عمومی ها حذف بشه🥲🥲