شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
-
-
زبان فارسی تنها زبانی هست که میشه 19 تا فعل رو کنار هم گفت و جمله ی معنی دار داشته باشیم
مثلا : داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام میخوام برم بگیرم بخوابمکسی اینو بخواد ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره میشه
=// -
زبان فارسی تنها زبانی هست که میشه 19 تا فعل رو کنار هم گفت و جمله ی معنی دار داشته باشیم
مثلا : داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام میخوام برم بگیرم بخوابمکسی اینو بخواد ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره میشه
=//@Ali-Valicheki در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
=//ترکی
Gidiyordum oturduğunu gördüm, dedim, sorsun bakayım, gelmeyecek, gördüm, gelmek istemiyorum diyor, gidip uyumak istiyorum.آذربایجانی
Gedirdim oturdugunu gordim dedim sora gorem gelmir gozdum deyir gelmek istemirem gedib yatmaq isteyiremانگلیسی
I was walking, I saw him sitting, I said, let him ask, let me see, he will not come, I saw, he says, I do not want to come, I want to go and sleepعربی
كنت ذاهبًا ، رأيته جالسًا ، قلت ، دعه يسأل ، دعني أرى ، لن يأتي ، رأيت ، يقول ، لا أريد أن آتي ، أريد أن أذهب وأنامآلمانی
Ich ging, ich sah ihn sitzen, ich sagte, lass ihn fragen, lass mich sehen, er kommt nicht, ich sah, sagt er, ich will nicht kommen, ich will gehen und schlafenترک آذری انگلیسی عرب و آلمانی واکنششون
-
نسل قدیم
مادر خطاب به فرزند:فرزندم کلاغا خبر آوردن کار بدی کردی اگه راستشو نگی موش ها میخورنت
فرزند به مادر: بله مامان من امروز فلان کار رو کردمنسل جدید
به پسر خواهرم میگم کلاغه خبر
آورده سیگار میکشی
بر میگرده میگه برو بابا ، تو خودت چی میزنی که با حیوونا حرف میزنی -
-
-
-
-
-
VID_20220612_113118_154.mp4
#پشه
چه هلویی هستی تو -