هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani ولی تا جایی که میدونم اون رئیس طرف منه
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اول طرفِ منه...
واقعن چرا این فکر رو با خودت کردی؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani اره خیلی بده بعد موتوری سر و صدا😂😂😂😂یک وضعیییی
فقط اون طرف یک جا خیلی خشه اونم کافه ملکههه😂😂😂یک ارامش خاصی داره پارک هم خیلی نسبت به قبلا درستش کردن اونجا هم خشههه
arthur morgan
الان خانم ناظم میاد میگه
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
zeinab dehghani اره خیلی بده بعد موتوری سر و صدا😂😂😂😂یک وضعیییی
فقط اون طرف یک جا خیلی خشه اونم کافه ملکههه😂😂😂یک ارامش خاصی داره پارک هم خیلی نسبت به قبلا درستش کردن اونجا هم خشههه
arthur morgan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نزدیک شیش ماهی میشه که نیومدم باغ ملی...
من اوجِ مسیرم از راه آهن و ترمینال به خونمونه:face_with_tears_of_joy:
اون کافه رو هم تاحالا نرفتم! -
بسه هرچقدر آرزو کردیم اوضاع روال بشه..این لعنتی روال بشو نیست،ماباید قوی بشیم!
-
arthur morgan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نزدیک شیش ماهی میشه که نیومدم باغ ملی...
من اوجِ مسیرم از راه آهن و ترمینال به خونمونه:face_with_tears_of_joy:
اون کافه رو هم تاحالا نرفتم!zeinab dehghani 😂😂😂😂😂
-
arthur morgan
الان خانم ناظم میاد میگه
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:@farzam-yousefi 😂😂😂ما ژاپنی حرف نمی زنیم که فارسی هست فقط با کلاس تره
-
@m-hmt
ای بابا چرا خب؟Gharibe Gomnam معده درد عصبی!
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اول طرفِ منه...
واقعن چرا این فکر رو با خودت کردی؟!:eyes: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani چون اون حرف از طرف من نبود از طرف رییس بود
شایدم بیاد وایسه بین من و تو و زهرا که همدیگه رو نزنیم
البته اگه غیر تو و زهرا کسی دیگه نباشین😂
یهو لشکر کشی میکنی اون موقع کسی حریفت نمیشه -
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
بهت قول میدم اگه قول بدی پیزارو با سس اضاف بدی بریم😂
کار از پاس نداشتن پارسی گذشته کلمه مخفف میکنن،به همین وقت عزیزکه داروین نزد به کمرت😂
عااا حالِ ما که درکنار نا شریف بودن رواله که خب همچنان جا داره تا بهتر شدن اوضاع
توخودت خوبی؟
کم و کسری چیزی؟😂نرجس!در برابرِ اعظمِ پلشت ها سرکشی نکن:face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من دنبالِ اینم امسال از شماها پیتزا بگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: جدایِ سس اضافی،میخوام دلستر مالتِ لیمویی هم بگیرم ازتون تازه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا زندگی دانشجویی میزان خرجش خیلیییییییییی بالاست..
زده دخلمون رو صاف کرده رفته:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
درکنارِ ناشریف بودنِ اوضاع،یه نرجسی هست که مثه گاو میزنه همچی رو له میکنه و میره جلو و دماغِ روزگارِ ناروال رو صاف میکنه.
مگه نه؟!
آقا از خوب بودنِ من نپرسین...جواب براش ندارم:face_with_tears_of_joy:
بگم بله ..دروغه،بگم نه هم باز دروغه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
کم و کسری هم خو فراووووووووونننن:face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani
بزگَواری شما،پلشتیَت از خودته😂
چی؟کی؟
به ریش داروین قسم من کنکوری نیستم😂
چرا درک دانشجو بودنم براتون اینقدر سخته؟!
دخل و خرج همه صافه😂 مهم پایداریِ آرمان هاست که تهش همون حرف سابقه که دوروز سرش بحث کردیم بلکه ثابت بشه پول چرک کف دسته!!😂
.
اقاا لعنت بر تو یعنی الان به شخصه زدی شهصیت گاو و منو،یکی بُلد کردی گذاشتی کنار؟
یعنی الان من گاوم؟گاو منم؟یا چی؟
نه جدا میخوام ببینمچجورمیخوای جمعش کنی😂 -
@farzam-yousefi 😂😂😂ما ژاپنی حرف نمی زنیم که فارسی هست فقط با کلاس تره
arthur morgan
چه میدونم والا
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
arthur morgan
چه میدونم والا
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:@farzam-yousefi 😅
-
Gharibe Gomnam معده درد عصبی!
@m-hmt
چرا عصبی؟ چیشده؟ الان معده ات خوبه؟ -
خدایااااااااااااااااااااااااااا
-
خداآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
لطفا بسههههههه
-
zeinab dehghani
چی؟کی؟
دخل و خرج همه صافه😂 مهم پایداریِ آرمان هاست که تهش همون حرف سابقه که دوروز سرش بحث کردیم بلکه ثابت بشه پول چرک کف دسته!!😂
.
اقاا لعنت بر تو یعنی الان به شخصه زدی شهصیت گاو و منو،یکی بُلد کردی گذاشتی کنار؟
نه جدا میخوام ببینمچجورمیخوای جمعش کنی😂@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
چی؟کی؟
.
نه جدا میخوام ببینمچجورمیخوای جمعش کنی😂باشه ریش داروین ولی خیلی وقته ریخته از دستِ تو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تیرماه همون مقداری که به من و امتحان حضوریم نزدیکه..به توهم نزدیکه:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون چرکِ کفِ دستِ لعنتی رو نگوووووووووووووو
که حاضرم بشینم سه روز باهات حرف بزنم که والا الان دیگه چرک نیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ببین میگم شل مغز بازی درنیار...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه رجوعی بکن به همونی که الان دیگه چرکِ کفِ دست نیست و ببین که چقدر خودِ گاو گرون شده!
بعد رجوع کنن به کتب هایی که در علومِ دبستان خوندی و از فوایدِ گاو بهره مند بشو...
بعد دوباره رجوع کن به همونی که چرکِ کفِ دست نیست و ببین که حتی پشمِ گاو هم چقدر ارزشمنده!
وبعد رجوع کن به جاها و جنگا و لحظاتی مهم که بدستِ گاوهایِ عزیز ثبت شده! گاوایی که با تمامِ قدرتشون زدن موانع رو له کردن.
وتو نرجسِ عزیزم....گفتم مثه گاوی! یعنی همونقدر ارزشمند و گرون قیمت..همونقدر پر از فایده! یعنی همونقدر توانمند در له کردنِ ناروالی هایِ روزگار! یعنی همونقدر گوگولی و دوست داشتنی.
وهمونقدر گاو (نه در معنایِ فوشی...بلکه درمعنایی که گفتم):winking_face: :strawberry:
پ.ن:دیدی چیزی نریخته بود که بخاد جمع بشه؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@m-hmt
چرا عصبی؟ چیشده؟ الان معده ات خوبه؟Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
چرا عصبی؟ چیشده؟ الان معده ات خوبه؟درد میکنه
چون کلی کار نکرده دارم
فردا هم امتحان دارم ولی اصلا نمیفهممشون
و یه سری مشکلات مزخرف دیگه -
zeinab dehghani چون اون حرف از طرف من نبود از طرف رییس بود
یهو لشکر کشی میکنی اون موقع کسی حریفت نمیشه@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani چون اون حرف از طرف من نبود از طرف رییس بود
یهو لشکر کشی میکنی اون موقع کسی حریفت نمیشهععع!
پس خودش اینو گفت؟!
ببین اونو نیار وسط و مثه یه مرد وایسا تا کتکت بخوری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
لشکرکشی کنم؟؟مگه جنگه حاجی؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چارتا فوش میدیم و میریم:face_with_tears_of_joy: -
Alireza Varamanzar ممنون
@دختر-بهار خواهش
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
چرا عصبی؟ چیشده؟ الان معده ات خوبه؟درد میکنه
چون کلی کار نکرده دارم
فردا هم امتحان دارم ولی اصلا نمیفهممشون
و یه سری مشکلات مزخرف دیگه@m-hmt
ای بابا مگه خودتون نمبگین به ما حرص نخورید؟