هر کی یه گزاره
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان شب بخیر
انشالله فردا آزمون خوبی داشته باشیم -
Farhan Honar
اره این تیپ از شمارشیا ی درجه کماندو ترن
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شدهMahan Xodayi 2 اون ژنتیک هه اون هفته قلم اسمش میشه واقععااا شکارشی ش اولش رو از اون واسه پیدا کردن پدر مادره میزاره حالا میریم شکار با مورد هاش
-
Mahan Xodayi 2 بخوره به کمرش ایشااالاههه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei آزمون قبلی سر ریاضی حس میکردم از یه سیاره دیگه سوال اومده🥴
-
Marzieh Abouei آزمون قبلی سر ریاضی حس میکردم از یه سیاره دیگه سوال اومده🥴
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 من حس میکردم خنگم هییییی گفتم خاک تو سرتتت
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همگی بخیر
بخوابیم که فردا با کاظم مچ میندازیم -
دوستان شب بخیر
انشالله فردا آزمون خوبی داشته باشیمنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar بدرود
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Have a nice and calm night
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبول نی من زودتر گفتم شب خوش واسین اول من برم
-
Have a nice and calm night
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 یو تو
-
Hoşçakal
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند. -
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 به نظرم غلطه
-
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 سلام. بنظرم غبطه
منظورت جیبرلینه . که در قارچ ها هم تولید میشه که هتروتروف هستند. -
گزاره🧬🧪
🩺
تنظیم کنندهی رشدی که در افزایش طول ساقه با تحریک تقسیم یاخته و رشد طولی آن نقش دارد، قطعا در جاندارانی تولید میشود که در صورت مرگ یاخته تنها بخشی که باقی می ماند دارای رشته های سلولزی بوده و اتوتروف می باشند.نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 غلطه به همون دلیل که فرهاد گفت...قارچ هاهم جیبرلین دارند
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher میگه همه یون ها چه بخان در روده جذب و چه در کلیه بازجذب بشن با پروتئین های غشا این عمل رو انجام میدن این روی سوال
و بنظر من غلطه چون جذب ویتامین ب ۱۲ با اندوسیتوز بود نه پروتئین ها..... -
Punisher میگه همه یون ها چه بخان در روده جذب و چه در کلیه بازجذب بشن با پروتئین های غشا این عمل رو انجام میدن این روی سوال
و بنظر من غلطه چون جذب ویتامین ب ۱۲ با اندوسیتوز بود نه پروتئین ها.....نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهB12 یونه
؟