مخالفم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام این روش معمولا باعث به هم خوردن ریتم های شبانه رزی در انسان و اختلال در ترشح هورمونی میشود که نهایتا عملکرد رو کم میکنه ...
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
سلام اقاروح اله نظرتون محترمه و حرفتونو قبول دارم درسته که ریتم شبانه روزی بدن بهم میخوره ولی بایددرنظربگیرید که کمتراز۳۲روزه دیگه مونده به کنکورسراسری وازاون مهم تراینه که کنکورماباماه مبارک رمضان همزمان شده وباتوجه به اینکه اکثربچه ها روزه میگیرن شاید درروزرمقی برای درس خوندن بیشترنداشته باشن وبخوان شب بخونن ازجمله خودم که بیشتردرشب درس میخونم برای همین ازبقیه بچه ها هم دعوت کردم که بیان وباهم بخونیم تا انگیزه ای بشه برا بیدارموندن !
یادمون نره که هرکس هدفی داشته باشه براش بادنیا میجنگه اینکه خوابه وفک میکنم بیشترکنکوریا شب بیداری کشیدن وبیدارمیمونن.
موفق باشید وپیروز -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با این روش چند ساعت مطالعه مفید داری؟
-
سلام فاطمه جان ببخشید دخالت میکنم شرمده شاید به من هیچ ربطی نداشته باشه ولی یه برنامه ای رو یکی از مشاوره ها به من گفت برای درس خواندن درماه رمضان که این شکلی بود
23تا3 بامداد : استراحت
3تا5 صبح : سحری و عبادت
5صبح تا13 ظهر : مطالعه
13تا16 عصر : استراحت
16تا19عصر : مطالعه
19تا23 : استراحت و افطار و تفریحدوستانی که با این برنامه پیش برن میتونن روزی 11 ساعت مطالعه داشته و 7ساعت هم میتونن بخوابن و بقیه روز رو استراحت کنن و یا هر کار دیگه ای که دلشون میخواد انجام بدن...
که این جوری میتونید شب استراحت کنید که دیگه خواب شبتونم بهم نریزه
-
یه پیشنهاد .ببخشید که دخالت کردم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خواهش می کنم فاطمه جان قابلی نداشت
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر کسی برنامه درسی خودشو داره و این اجبار نیست من و فاطمه جون توی شب بیشتر می فهمیم و میخوایم از وقت شبانه تو این روزهای مونده به کنکور نهایت استفاده رو ببریم و قطعا این زمانا و روزها نه تکرار میشه نه بعد کنکور به درد میخوره
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید شب زنده دارای عزیز
این برنامه که گذاشتن بهترین حالت ممکن برای یه داوطلبه -ممنون هستی خانوم
برای همه شب زنده دارای با انگیزه آرزوی موفقیت میکنم مطمئنم که به هدفتون میرسید -
خواهش میکنم قابلی نداشت