هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچها یچیزی بگم
یچیزی که خیلی میتونه به هرکسی درهرسطحی کمک کنه مدیریت ازمونه
یعنی از سختی سوالا نترسین
اقا من این ازمون. اول قلمچی رو زدمش
ریاضیش سخت بود یچیزی حدود ۱۴۰۰بود
کلن ۷ تا سوال ریاضی زدم و خیلی استرس گرفتم گفتم فاطمه ببین خیلی کم زدی بیا وقت زیستت رو بده به ریاضی
بعد سریع خودمو جمع کردم گفتم اصلا اهمیت نداره فاطمه اگه سخته برای همه سخته تو این ۷ تارو درست زده باشی هم خودش عالیه و چون سخت بوده خوب میشی
بعد رفتم سراغ زیستم
و واقعا همین باعث شد خوب شم چون همون ۷ تا درست شدن و دیکه احساسی عمل نکردم بزنم زیستمم خراب کنم
لطفا مدیریت ازمون داشته باشین -
بچها یچیزی بگم
یچیزی که خیلی میتونه به هرکسی درهرسطحی کمک کنه مدیریت ازمونه
یعنی از سختی سوالا نترسین
اقا من این ازمون. اول قلمچی رو زدمش
ریاضیش سخت بود یچیزی حدود ۱۴۰۰بود
کلن ۷ تا سوال ریاضی زدم و خیلی استرس گرفتم گفتم فاطمه ببین خیلی کم زدی بیا وقت زیستت رو بده به ریاضی
بعد سریع خودمو جمع کردم گفتم اصلا اهمیت نداره فاطمه اگه سخته برای همه سخته تو این ۷ تارو درست زده باشی هم خودش عالیه و چون سخت بوده خوب میشی
بعد رفتم سراغ زیستم
و واقعا همین باعث شد خوب شم چون همون ۷ تا درست شدن و دیکه احساسی عمل نکردم بزنم زیستمم خراب کنم
لطفا مدیریت ازمون داشته باشین -
یکیم درمورد زمان های نقصانی
من خودم اینطوری زمانبدی کردم و خیلی جواب داد برام
حالا. نمیدونم الان به دردتون بخوره یا نه ولی بچهایی که ۴۰۲ دارپ کنکور حتما اینکارو کنن عالیه
توی عمومیا اول هر درس ۱۰ دقیقه وقت بذار هرچقدر تونستی بزن اصلا مهم نیست تو ۱۰ دیقه ۲ تا ادبیات بزنی یا ۲۵تا مهم درست زدنه
بعد شما ۴۰ دقیقه از عمومیاتون رفته و تقریبن بیشتر سوالات رو دیدین
دوباره به هردزس۵ دقیقه وقت بدین که میشه ۲۰ دقیقه جمعا
شما یک ساعت وقت گذاشتین و تقرییا هرچی میتونستی زدی اون ۱۵ دقیقه اخر رو میذاری روی درسایی که وقت کم اوردی
بهتره رو درسی بذاری که توش ماهری اگه مثلا بین دوتا درس موندی اونی ضریب بالا تری داره انتخابش کن -
توی دروس اختصاصی هم روی هر درس ۲۰ دقیقه در دور اول وقت میذارین
مثلا ۲۰ دیقه ریاضی ۲۰ دیقه زیست دوباره دور دوم ۱۰ دقیقه میذاری
اینجوری شما ۱ ساعت از تایم دفترچه اولت تموم میشه و بازم بیشتر سوالات رو دیدی
نیم ساعتی. که باقی میمونه میری سراغ سوالات علامتدار
برای زیست سوالات موردی رو اصلا توی دور اول نخونین حتی
دورش خط بکشین باشه برای دور بعد توس دور بعد اگه مطمئن بودین بهش بزنین
فیزیک و شیمی هم همینطور -
Amir 6 همین دیگه سخته
و تو باید برای برنده شدنت این سختی رو تحمل کنی
من پارسال سر همین ریاضیمو کردم ۲۱ درصد
بااینکه شک داشتم میزدم. میگفتم کم زدم
ولی هم ریاضی رو خیلی خوبی نزدم هم اینکه کل انرژی و اعصابمو برای بقیه درسا از دست دادم:)) -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوه معصومه
مث اینکه تولدت بوده
من اصن متوجه نشدم
️
@Masoumeh-Shokrollahi
تولدت مبارک دوست بی معرفت
امیدوارم سن ۱۹ سالگیت سن پا گذاشتن به قصر آرزوهات باشنM Tg چرا بی معرفت 🥲
دیشب خوابتو دیدم راستییی 🥲
ممنون عزیزهه دلمم امیدوارم امسال به چیزی که میخوای برسی️
-
M Tg چرا بی معرفت 🥲
دیشب خوابتو دیدم راستییی 🥲
ممنون عزیزهه دلمم امیدوارم امسال به چیزی که میخوای برسی️
-
یکیم درمورد زمان های نقصانی
من خودم اینطوری زمانبدی کردم و خیلی جواب داد برام
حالا. نمیدونم الان به دردتون بخوره یا نه ولی بچهایی که ۴۰۲ دارپ کنکور حتما اینکارو کنن عالیه
توی عمومیا اول هر درس ۱۰ دقیقه وقت بذار هرچقدر تونستی بزن اصلا مهم نیست تو ۱۰ دیقه ۲ تا ادبیات بزنی یا ۲۵تا مهم درست زدنه
بعد شما ۴۰ دقیقه از عمومیاتون رفته و تقریبن بیشتر سوالات رو دیدین
دوباره به هردزس۵ دقیقه وقت بدین که میشه ۲۰ دقیقه جمعا
شما یک ساعت وقت گذاشتین و تقرییا هرچی میتونستی زدی اون ۱۵ دقیقه اخر رو میذاری روی درسایی که وقت کم اوردی
بهتره رو درسی بذاری که توش ماهری اگه مثلا بین دوتا درس موندی اونی ضریب بالا تری داره انتخابش کن@F-Seif-0
راستش وایه عمومیت این روس موافقم ولی واسه تخصصی
نه البته نظر منه و توصیه نمیکنم هر کی این روش رو تا حالا اجرا کرده اجرا کنه ولی اونایی که وقت آزمون خطا دارن میتونن ببینن با کدوم راحت ترن
روشم برا تخصصی ها
تایم اول ۳۵ دقیقه به نظرم زیست (تایم اول بهتره زیست بزنن)
تایم دوم ۳۵ دقیقه ریاضی
تایم سوم ۱۰ دقیقه برگشت به درس آسونتر مثلا زیست
تایم چهارم ۱۰ دقیقه تخصصی سخت تر مثلا ریاضیمیتونن دانش آموزان از تایم چهارم به تایم اول یا سوم بدن
تو تایم اول همه ی اونایی که بلدن و خوندن بزنن همونطور که شما فرمودین اصلا به شانس اتکا نکنن حتی یه سوال
حتی اگه تست کمتری زدن ولی مطمئن باشن که درستهتو تایم سوم و چهارم وقتشون رو بزارن واسه شک دار ها و مرور تستا
اصلا جوگیر نشید و سراغ اون مباحثی که نخوندین نرین و تو همون تایم اول و دوم یه ضربدر بزرگ بزنن و بی خیال شن
با احترام به نظرتون ولی توصیه میکنم این روش هم امتحان کنن
-
@F-Seif-0 سلام فاطمه جان
ممنون عزیزم از تبریک و ارزوی قشنگت
امیدوارم به چیزی که میخوای برسی لیاقتشو قطعا داری️
-
Amir 6 همین دیگه سخته
و تو باید برای برنده شدنت این سختی رو تحمل کنی
من پارسال سر همین ریاضیمو کردم ۲۱ درصد
بااینکه شک داشتم میزدم. میگفتم کم زدم
ولی هم ریاضی رو خیلی خوبی نزدم هم اینکه کل انرژی و اعصابمو برای بقیه درسا از دست دادم:)) -
@F-Seif-0
راستش وایه عمومیت این روس موافقم ولی واسه تخصصی
نه البته نظر منه و توصیه نمیکنم هر کی این روش رو تا حالا اجرا کرده اجرا کنه ولی اونایی که وقت آزمون خطا دارن میتونن ببینن با کدوم راحت ترن
روشم برا تخصصی ها
تایم اول ۳۵ دقیقه به نظرم زیست (تایم اول بهتره زیست بزنن)
تایم دوم ۳۵ دقیقه ریاضی
تایم سوم ۱۰ دقیقه برگشت به درس آسونتر مثلا زیست
تایم چهارم ۱۰ دقیقه تخصصی سخت تر مثلا ریاضیمیتونن دانش آموزان از تایم چهارم به تایم اول یا سوم بدن
تو تایم اول همه ی اونایی که بلدن و خوندن بزنن همونطور که شما فرمودین اصلا به شانس اتکا نکنن حتی یه سوال
حتی اگه تست کمتری زدن ولی مطمئن باشن که درستهتو تایم سوم و چهارم وقتشون رو بزارن واسه شک دار ها و مرور تستا
اصلا جوگیر نشید و سراغ اون مباحثی که نخوندین نرین و تو همون تایم اول و دوم یه ضربدر بزرگ بزنن و بی خیال شن
با احترام به نظرتون ولی توصیه میکنم این روش هم امتحان کنن