هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@soniaaa نه یه مشکلاتی داشتم الان فهمیدم دیر اقدام کردم
دیگه اینم مسیر زندگی ماعههرکسی راه های مختلفی برای رسیدن به هدفش باید طی کنه
@Amir-Bernousi
خب میشه حلش کرد کنکورتونو بدین اون میشه ی جورایی درستش کرد نگران نباشید انشالا ک خیره -
رفیـق خُل و چل نداشته باشی نصف عمرت بر فناست داشته باشی کل عمرت
-
@Amir-Bernousi
خب میشه حلش کرد کنکورتونو بدین اون میشه ی جورایی درستش کرد نگران نباشید انشالا ک خیره@soniaaa کسی که غیبت داشته باشه نمیتونه بره دانشگاه کلا باید بره سربازی بعد اقدام کنه برای ورود به دانشگاه
-
@soniaaa کسی که غیبت داشته باشه نمیتونه بره دانشگاه کلا باید بره سربازی بعد اقدام کنه برای ورود به دانشگاه
-
@soniaaa نه یه مشکلاتی داشتم الان فهمیدم دیر اقدام کردم
دیگه اینم مسیر زندگی ماعههرکسی راه های مختلفی برای رسیدن به هدفش باید طی کنه
@Amir-Bernousi سلام . الان باید چی کار کنید ؟ راهی نداره بشه حلش کرد ؟
-
@soniaaa کسی که غیبت داشته باشه نمیتونه بره دانشگاه کلا باید بره سربازی بعد اقدام کنه برای ورود به دانشگاه
@Amir-Bernousi
کار اداری رو میشه ی جور حل کرد :)) -
شهیده sh برا غیبت نمیشه کاری کرد حتما باید بری
-
@Amir-Bernousi باید ی راهی باشه
-
sina bigdeli
خب نمیتونن ی کار کنن غیبتاش مثلا از تیر شروع بشه یا اون 6 ماه غیبت و بخرن ؟ -
sina bigdeli اخه این همه زحمت کشیدن
-
M Tg
والا من همه جورشو دیدم درس میکنن :)) -
سربازی پسراهم معضلیه ها://
-
sina bigdeli
خب نمیتونن ی کار کنن غیبتاش مثلا از تیر شروع بشه یا اون 6 ماه غیبت و بخرن ؟@soniaaa غیبت اگه خریدنی بود ک منم می خریدم .غیبت رو باس بری .برا هر روز غیبت باس 3 روز بری
ینی با این حساب برایه 6 ماه 18 ماه باس بری خدمت بعدش تازه 23 ماه خدمتت شروع شه -
@soniaaa غیبت اگه خریدنی بود ک منم می خریدم .غیبت رو باس بری .برا هر روز غیبت باس 3 روز بری
ینی با این حساب برایه 6 ماه 18 ماه باس بری خدمت بعدش تازه 23 ماه خدمتت شروع شهsina bigdeli وای خیلیه
-
@soniaaa پارتی ای در حد اینکه طرف فرمانده کل یه ارگان خدمتی باشه میخواد
-
sina bigdeli اخه این همه زحمت کشیدن
شهیده sh اسمش روشه دیگه سربازی اجباری
-
@soniaaa غیبت اگه خریدنی بود ک منم می خریدم .غیبت رو باس بری .برا هر روز غیبت باس 3 روز بری
ینی با این حساب برایه 6 ماه 18 ماه باس بری خدمت بعدش تازه 23 ماه خدمتت شروع شهsina bigdeli
خب پس اگ بره دانشگاه معافیت تحصیلی بگیره نمیشه غیبت و سربازی و باهم بعد دانشگاه رف؟
چقد پیچیده اس://