هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
الان دارن میگن مرکز زلزله جمهوری اذربایجانه هه دوباره مثل کرمان ک مرکزش عراق بود دیگه حالم داره بهم میخوره از این نوع گستاخیشون @zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان دارن میگن مرکز زلزله جمهوری اذربایجانه هه دوباره مثل کرمان ک مرکزش عراق بود دیگه حالم داره بهم میخوره از این نوع گستاخیشون کرمان مرکز عراق؟؟؟شرق،غرب؟؟ 
- 
الان دارن میگن مرکز زلزله جمهوری اذربایجانه هه دوباره مثل کرمان ک مرکزش عراق بود دیگه حالم داره بهم میخوره از این نوع گستاخیشون @zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان دارن میگن مرکز زلزله جمهوری اذربایجانه هه دوباره مثل کرمان ک مرکزش عراق بود دیگه حالم داره بهم میخوره از این نوع گستاخیشون ایشالله چیزی نمیشه 
- 
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: الان دارن میگن مرکز زلزله جمهوری اذربایجانه هه دوباره مثل کرمان ک مرکزش عراق بود دیگه حالم داره بهم میخوره از این نوع گستاخیشون کرمان مرکز عراق؟؟؟شرق،غرب؟؟ 
- 
در مورد پیش بینی وقوع زلزله هنوز نرسیدن 
 ولی در مورد مسکن مهر چی بگیم اخه
 خونه هایی ک مسکن مهر نبودن نریختن
- 
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom نمیدونم برو از این مسئولای ژئو فیزیک ایران بپرس ک اینقدر مدعی علم هستن .. شاید منظورت کرمانشاه بود؟  
- 
@zahra-o در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom بابا همون اعصابم داغونه قاطی کردم ی لحظه داشتم از ژئو نا امید میشدم  
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اسمتو فارسی بنویس مثل امپراطور فیلم جومونگ دستور میدی  
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom اسمتو فارسی بنویس مثل امپراطور فیلم جومونگ دستور میدی  
- 
بچه ها من دارم میرم بدرسم وبعدش بخوابم.اگه تا فردا سالم بودم واستون پست میزارم تا نگرانم نشین.خخخخخ 

|
 |

شعردانه
شعردانه