Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. چالش 20 حقیقت
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
My dear books📖
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
ریاضی
Hesam GalaviH
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سوتی نامه
f.nalistF
سلام بچه ها امیدوارم حال یَک یَکتون عالی و درجه یک باشه بچه ها تو این تاپیک هر سوتی که دیدید یا خودتون مرتکب شدید رو بگید. میخواستم تکی منشن کنم ولی چون امکان داره کسی از قلم بیفته پس همه دعوتید. بترکونید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
اخبار دنیای تکنولوژی📳📢
AkitoA
سلام خدمت همگی قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم به دو دلیل این کار بنظرم جالبه: ۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم ۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیش‌بینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید ممنون و مچکر از همگی ‌ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آواز🎼🎧
F
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
نوشته های با ارزش
AmirbernosiA
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا بریم سر اصل مطلب! تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)
غیر درسی

چالش 20 حقیقت

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.2k دیدگاه‌ها 337 کاربران 67.1k بازدیدها 264 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • حسین نعمتیح آفلاین
    حسین نعمتیح آفلاین
    حسین نعمتی
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بابا صفحه اولو پر کنید این پست من بره صفحه دوم اون موقع حوصله فکر نداشتم
    چیه اینا نوشتم😂

Mr Unknown XDM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • مجتبی ازادم مجتبی ازاد

@حمید-صباحی

@حامد-صباحی
      ///////////
      Mehdi Cheers.gif
      Tragic Girl

دعوت به چالش شدینcheers (1).gif

MehdiM آفلاین
      MehdiM آفلاین
      Mehdi
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده

مجتبی ازاد
      هلللل لللللو
      قبلن هم یکی منو دعوت کرده بود ب این چالش یادم نیست کی بود؟
      خب
      ۱- بعضی وقتا اینجوریه که عه خاب پا میشم به خودم نگاه میکنم میگم این موجود کیه حاجی این منم؟ من موجودم😅

۲- اصولا یکم سوسولم (چی پلی شد؟) نه واقعا سوسول ک نیستم ولی رو تمیزی بدن و محیط اطرافم حساسم

۳- دوس دارم انقده معروف و محبوب باشم که همه ادما منو بشناسن

۴- قدیما بی عصاب بودم الان اوکیم

۵- به ظاهر شاید بی احساس باشم نمیدونم ولی در واقع نیستم ولی خب بعضی وقتا بیرحم ممکنه بشم

۶- دوس دارم موزیک بدم بیرون بترکه همه جا

۷- ورزشو حرفه ای انجام میدم؛ دوس دارم بدنم قابلیت های زیادی داشته باشه

۸- ی مدت دچار ی نوع افسردگی بودم ک به ظاهر افسرده نشون نمیدی ولی خب ورزش همیشه نجاتم داده که ذهنمو خالی کنم خشممو خالی که تو وزنه ها و ....

۹- راستش خیلی تنها بودم همیشه ولی خب الان اوکیم ی رفیق دارم حداقل که فعلا باهاش حال میکنم ... اینجام که چنتا دارم

۱۰- من اینجوریم ک تو خیلی چیزا آش نخورده و دهن سوخته شدم ( من شدم خونه ی امن ، همه ک خوب کردن)

۱۱- خیلی چیزارو حس کردم و تجربه های روحیم زیاده

۱۲- اصلا دوست دارم چیزی ب اسم اعتقاد نباشه

۱۳- خسته شدم چقد بنویسم ولی مینویسم (ویس میخام)

ادامه در قسمت بعدی ساری ☹️....
      Tragic Girl
      @F-Seif-0
      بهاره

بهارهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      • MehdiM Mehdi

مجتبی ازاد
        هلللل لللللو
        خب
        ۱- بعضی وقتا اینجوریه که عه خاب پا میشم به خودم نگاه میکنم میگم این موجود کیه حاجی این منم؟ من موجودم😅

۲- اصولا یکم سوسولم (چی پلی شد؟) نه واقعا سوسول ک نیستم ولی رو تمیزی بدن و محیط اطرافم حساسم

۵- به ظاهر شاید بی احساس باشم نمیدونم ولی در واقع نیستم ولی خب بعضی وقتا بیرحم ممکنه بشم

۸- ی مدت دچار ی نوع افسردگی بودم ک به ظاهر افسرده نشون نمیدی ولی خب ورزش همیشه نجاتم داده که ذهنمو خالی کنم خشممو خالی که تو وزنه ها و ....

۹- راستش خیلی تنها بودم همیشه ولی خب الان اوکیم ی رفیق دارم حداقل که فعلا باهاش حال میکنم ... اینجام که چنتا دارم

۱۰- من اینجوریم ک تو خیلی چیزا آش نخورده و دهن سوخته شدم ( من شدم خونه ی امن ، همه ک خوب کردن)

Tragic Girl
        @F-Seif-0
        بهاره

بهارهب آفلاین
        بهارهب آفلاین
        بهاره

Mehdi در چالش 20 حقیقت گفته است:

مجتبی ازاد
        هلللل لللللو
        خب

Tragic Girl
        @F-Seif-0
        بهاره

قبلا یه همچین تاپیکی داشتیم چندسال پیش
        عه سلام
        داشنم میگفتم
        قبلا یه تاپیکی بود به همین اسم چندسال پیش من جواب دادم
        ولی خودمم یادم نمیاد چیا گفتم 😂
        خیلی خب الان :
        ۱_ تنبلم
        ۲_زود جوش میارم زودم فروکش میکنه(ولی وقتی جوش میارم هرچی و هرکی جلوم باشه صاف میکنم)
        ۳_ اصلا کینه ای نیستم (حتی یه ذره هم نیستم)
        ۴_ اصلا درس خون نیستم(گفتم که تنبلم)
        ۵_ عاشق گلم همه گلا(گل نرگس موردعلاقمه)
        ۶_خیلی تمیزم ( اینو همه بهم میگن دیگه منم به عنوان یه حقیقت گفتمش 😂)
        ۷_صبورم (تو امور و کارهام)
        ۸_زودرنجم
        ۹_پرتقال دوس دارم
        ۱۰_ یه بار یه آمار خیلی مهمی رو الکی دادم و هنوز صداش درنیومده و درنیاوردم (عاغا به شدت سرم شلوغ بود به شدددت و از ستاد یع آمار خیلی فوری میخواستن کلی طول میکشید بخوام بکشم بیرون اون اطلاعات رو، هر پنج دقیقه هم زنگ میزدن چیشد چیشد، منم چندتا عدد الکی گفتم :/)
        ۱۱_برای ارامش روحم هرکاری میکنم ، شایدم بشه گفت انتقامجو مثلا یه بار مسئول مرکز رفت رو اعصابم فرداش با یه سرنگ آب دو سی سی تو جیبم رفتم مرکز که سرنگو خالی کنم تو کیس سیستمش و به فنا بره همه اطلاعات و مدارکش بپره که خب درست قبل از اقدام به طور عجیبی اومد از دلم دراورد منم که کینه ای نیستم، بخشیدمش منصرف شدم)
        ۱۲_ مادربزرگ سمت پدریم ازمن خوشش نمیاد(چطور دلش میاد؟!)
        ۱۳_ فراموشکارم
        ۱۴_ روکش صندلیمو پاره کردم که جدید واسم بیارن(خدایی جنسش خوب نیس)
        ۱۵_الوچه و‌لواشک دوس دارم
        ۱۶_پاستیل دوس ندارم
        ۱۷_آدرس هیچجارو یادنمیگیرم
        ۱۸_ عمدا چندماه شماره نظاممو تو سیستم ثبت نکردم که بیماری هارو پزشک ثبت کنه (خیلی زیاد بودن) لیستو دادم گفتم ثبت کنه بعدش خودم شماره نظاممو ثبت کردم(همون اول هم گفتم تنبلم)
        ۱۹_هنوز دندون آسیای شیری دارم(همشون شیری نیستن)
        ۲۰_تکرر ا.د.ر.ا.ر دارم(فیزیولوژیکه)

من سه نفرو دعوت میکنم که هیچکدومم نمیشناسم ***M*** 0-0ftm 2245Zahra

Nothing really matters :)

MehdiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        12
        • بهارهب بهاره

Mehdi در چالش 20 حقیقت گفته است:

مجتبی ازاد
          هلللل لللللو
          خب

Tragic Girl
          @F-Seif-0
          بهاره

قبلا یه همچین تاپیکی داشتیم چندسال پیش
          عه سلام
          داشنم میگفتم
          قبلا یه تاپیکی بود به همین اسم چندسال پیش من جواب دادم
          ولی خودمم یادم نمیاد چیا گفتم 😂
          خیلی خب الان :
          ۱_ تنبلم
          ۲_زود جوش میارم زودم فروکش میکنه(ولی وقتی جوش میارم هرچی و هرکی جلوم باشه صاف میکنم)
          ۳_ اصلا کینه ای نیستم (حتی یه ذره هم نیستم)
          ۴_ اصلا درس خون نیستم(گفتم که تنبلم)
          ۵_ عاشق گلم همه گلا(گل نرگس موردعلاقمه)
          ۶_خیلی تمیزم ( اینو همه بهم میگن دیگه منم به عنوان یه حقیقت گفتمش 😂)
          ۷_صبورم (تو امور و کارهام)
          ۸_زودرنجم
          ۹_پرتقال دوس دارم
          ۱۰_ یه بار یه آمار خیلی مهمی رو الکی دادم و هنوز صداش درنیومده و درنیاوردم (عاغا به شدت سرم شلوغ بود به شدددت و از ستاد یع آمار خیلی فوری میخواستن کلی طول میکشید بخوام بکشم بیرون اون اطلاعات رو، هر پنج دقیقه هم زنگ میزدن چیشد چیشد، منم چندتا عدد الکی گفتم :/)
          ۱۱_برای ارامش روحم هرکاری میکنم ، شایدم بشه گفت انتقامجو مثلا یه بار مسئول مرکز رفت رو اعصابم فرداش با یه سرنگ آب دو سی سی تو جیبم رفتم مرکز که سرنگو خالی کنم تو کیس سیستمش و به فنا بره همه اطلاعات و مدارکش بپره که خب درست قبل از اقدام به طور عجیبی اومد از دلم دراورد منم که کینه ای نیستم، بخشیدمش منصرف شدم)
          ۱۲_ مادربزرگ سمت پدریم ازمن خوشش نمیاد(چطور دلش میاد؟!)
          ۱۳_ فراموشکارم
          ۱۴_ روکش صندلیمو پاره کردم که جدید واسم بیارن(خدایی جنسش خوب نیس)
          ۱۵_الوچه و‌لواشک دوس دارم
          ۱۶_پاستیل دوس ندارم
          ۱۷_آدرس هیچجارو یادنمیگیرم
          ۱۸_ عمدا چندماه شماره نظاممو تو سیستم ثبت نکردم که بیماری هارو پزشک ثبت کنه (خیلی زیاد بودن) لیستو دادم گفتم ثبت کنه بعدش خودم شماره نظاممو ثبت کردم(همون اول هم گفتم تنبلم)
          ۱۹_هنوز دندون آسیای شیری دارم(همشون شیری نیستن)
          ۲۰_تکرر ا.د.ر.ا.ر دارم(فیزیولوژیکه)

من سه نفرو دعوت میکنم که هیچکدومم نمیشناسم ***M*** 0-0ftm 2245Zahra

MehdiM آفلاین
          MehdiM آفلاین
          Mehdi
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده

بهاره این همون تاپیکه من خوندم اون پست قبلیتو ..
          من تگ میکنم ک دوستام بیبینن حس نکنم با در دیوار حرف میزنم
          فقط شماهارو دارم دیگ
          @F-Seif-0 Tragic Girl مجتبی ازاد

ولی بازم مرسی نوشتی...عجب حقایقی رو میکنی بهار👍😅

خب من چنتا حقیقت دیگه بگم

۱۳- من اکثرا ظاهر کارو خوب حفظ میکنم

۱۴- از ادمایی که هی بهم بگن اینجوری کن اونجوری کن خوشم نمیاد منظورم ایناس ک هی دنبال ایرادن
          خودمم تا کسی ازم نخاد نظری نمیدم

۱۵ - منم یکم زود رنجم ولی انتظاری از کسی ندارم زود میبخشم

۱۶ - خودمو دست کم میگرم وقتی ک نباید بگیرم و ی کاریو هی عقب میندازم و تنبلی میکنم( تو بعضی کارا).... چرا خستم

۱۷- حس میکنم به خودم سخت گرفتم زیاد در حالی لزومی نداشته اگه بچه ای باشه بهش میگم برو عشقتو کن بعد ب چیزای دیگ فک کن ک ذهنت اروم باشه

۱۸- کل داراییم این گوشی تو دستمه .. و ی کامپیوتر

۱۹- حقیقت اینه ک الان تو این مسیری ک زندم و میگذره به هر حال در لحظه تا جایی که بتونم لذت میبرم البته که احتمال بعضی وقتا فش بشی ک اوکیه اونم حس جالبیه

۲۰- ی حقیقت فان اینکه من از اول دبیرستان موهامو خودم کوتاه میکنم آرایشگاه نرفتم ( خوب کوتا میکنم).

دانش-آموزان-آلاء یکی بنویسه🥲

بهارهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
          13
          • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

آیلین حیدرزهی
            @zahra-hamrang
            @سمیه-صادقلو
            0-0ftm
            Sara_R
            Mehrsa 14
            @F-Seif-0
            @Felli
            @حامد-صباحی
            @حمید-صباحی

شما به چالش ۲۰ حقیقت دعوت شدین
            اگر قبلا این چالش رو شرکت کردین باید دوباره شرکت کنید و حتما حتماهم دونفر رو تگ کنید

Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HD
            فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Gharibe Gomnam
            خب
            دفعه قبل حس کردم خیلی از خودم تعریف کردم حالا یکم از بدیام‌بگم
            ۱)اصولا آدم آرومی هستم اگه ۰ رو حداکثر خشم و ۱۰۰ رو حداکثر خوشحالی بگیریم احساسات من معمولا بین ۶۰ تا ۴۰ متغیره احتمالا تا حالا ۸۵ تا خوشحال نشدم😶
            ۲)به بعضی چیزا که همسنای خودم براشون هیجان انگیزه خیلی بی احساس نگاه میکنم
            مثلا فکر میکنن گواهی نامه گرفتن چقد جذابه😍 من:😐
            بعد کنکور بریم تفریح کنیم کافی شاپ🤩🤩😋 من:😶😑
            ۳)پیرو حرفای قبلی برخلاف همسنام به حیوون نگه داشتن و ساز زدن علاقه خاصی ندارم ولی خب شاید برم کلاس ساز علاقه‌مند بشم
            ۴)احتمالا بعد یه مدت زندگی با من حوصله‌تون سر بره و باهام زیاد حال نکنین و خب این بستگی به خصلت خودتونم داره که رفیق پرانرژی دوست دارین یا اروم؟
            ۵)مسافرت بریم حداکثر یه هفته طول بکشه چون بیشتر از اون تحمل دوری از خونه‌مون و راحتی‌ش رو ندارم تازه بیش از حد تو خونه بقیه دوس ندارم بمونم
            ۶)اصلا مهمون نواز نیستم یکی اومد واسه یه وعده بیاد بعد بره
            یا اگه کسی باشه که خیلی دوستش دارم مثلا دو سه روز نه بیشتر پس حواستون باشه زیاد مهمونم نشید که کلا قطع رابطه میکنم😅
            ۷)عاشق تاریکی و سکوت مطلق‌ام طوری که بتونم صدای قلبمو بشنوم
            ۸)اصلا دوست ندارم یکی هی بهم گیر بده به شدت عصبانی میشم😬
            ۹)اصلا از محبت کردن زیاد و بوس کردن و بغل کردن خوشم نمیاد شاید هفته ای یه بوس و بغل برام کافی باشه😐
            ۱۰)وقتی عصبانی میشم ازم دوری کنین سعی نکنین ارومم‌کنین و تنها چیزی که آرومم میکنه مرتب کردن اتاقمه😁
            ۱۱)با داداشم خیلی بد اخلاقی میکنم چون خیلی متفاوتیم😒
            ۱۲)دوست ندارم بقیه درباره کارهایی که میکنم و آینده ای که واسه خودمه نظر بدن منظورم از بقیه فامیل و دوستانه ولی خانواده جای خودشونن و حتما برام مهمه حرفاشون
            ۱۳)حرف مردم هیچ اهمیتی برام نداره 😏
            ۱۴)اصلا خوشم نمیاد کسی که درباره یه مسئله خودش یا بچه‌ش مشکل داره بباید بقیه رو پند بده مثال بزنم:طرف دخترش چند سال پشت کنکوره بعد میاد به ما یاد میده که چطوری کنکور قبول بشیم. مامانم با من به شدت مخالفه در این زمینه با من و هنوزم دارم فکر میکنم بهش
            ۱۵)پیرو مورد قبل کسی امر به معروف کنه خودش یا خانواده‌ش همون کار اشتباه رو انجام بدن خیلی عصبانی‌م میکنه
            ۱۶)اتاقم اغلب به هم ریخته‌ست
            ۱۷)وعده های غذایی رو خیلی دوس دارم همچین غذای زیاد و خوشمزه بخورم😋(نکته بدش اینه که هر وعده دوست دارم غذا داشته باشیم☹️)
            ۱۸)به سیب‌زمینی سرخ کرده اعتیاد دارم/:
            ۱۹)خودم رو به بقیه گاهی ترجیح میدم و این خیلی بده شایدم نیس چون این کارو نکنی باختی ولی به هر حال گاهی بده/:
            ۲۰)تامام شد:))))
            @sania-Andiravan
            @یه نفری گه گفته منشن نکنین تا مجبور نشم بیام:)))

So
            What is the point
            of every thing?...

lO_OlL 1 پاسخ آخرین پاسخ
            13
            • Farideh KhangahF آفلاین
              Farideh KhangahF آفلاین
              Farideh Khangah

Nafas Hadian 0 نفس عزیزم منتظریم 🙂😁❤️

‌

Nafas Hadian 0N 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • Farideh KhangahF Farideh Khangah

Nafas Hadian 0 نفس عزیزم منتظریم 🙂😁❤️

Nafas Hadian 0N آفلاین
                Nafas Hadian 0N آفلاین
                Nafas Hadian 0

Farideh Khangah
                نکنید این کارو با من😂😂😂😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Blue28B آفلاین
                  Blue28B آفلاین
                  Blue28
                  دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

چطوری نمیدونین چی بنویسین🤕

https://harfeto.timefriend.net/17528738808046

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • lO_OlL آفلاین
                    lO_OlL آفلاین
                    lO_Ol
                    دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

دعوت میکنم از
                    Mahan Xodayi 2

بیست حقیقتتونو بنویسین✨

Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • lO_OlL lO_Ol

دعوت میکنم از
                      Mahan Xodayi 2

بیست حقیقتتونو بنویسین✨

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                      Mahan Xodayi 2M آفلاین
                      Mahan Xodayi 2

@soniaaa
                      ممنونم از دعوتتون....

۱-اصولا ارومم و کاری به کار کسی ندارم مگر در مواقعی
                      ۲-از دخالت کردن تو کارای بقیه هر چقدرم صمیمی و نزدیک باشیم خوشم نمیاد
                      ۳-از اینکه یکی بهم امر و نهی کنه بدم میاد و در عرض ۲ثانیه از اون ادم اروم به یک ادم عصبی پرخاشگر تبدیل میشم:/ و سعی دارم روش کار کنم میدونم اخلاق خوبی نیست
                      ۴-درصد بگیرم حدودا۴۰-۴۵ درصد کینه ایم:/ ولی زیاد اهل تلافی نیستم مگر اینکه شرایط جور باشه رفتارشو برگردونم بخودش
                      ۵-یکی از خواب بیدارم کنه قابلیت استخدام تو داعش رو دارم:)
                      ۶-کتاب خوندن رو به هر گونه تفریح و گردشی ترجیح میدم
                      ۷-از جمعیت زیاد و مهمونی متنفرم!
                      ۸-پیرو همون مورد ۷ خونمونو به هر مکان تفریحی ترجیح میدم
                      ۹-از دروغ بدم میاد و یمی بهم دروغ بگه ناخوداگاه ازش دور میشم..خودم سعی میکنم دروغ نگم!
                      ۱۰-ورزش کردنو دوس دارم:) ولی بخاطر کنکور ی مدته زیاد براش وقت صرف نکردم
                      ۱۱-برای اهدافم هر چقدر زمان و صبر لازم باشه صرف میکنم
                      ۱۲-حرف مردم و نظرشون محترمه ولی برام مهم نیست!سعی میکنم گوش کنم توجه نکنم:)
                      ۱۳-پرسپولیسم:) درسته باید طرفدار تراکتور باشم ولی خب علاقس دیگه
                      ۱۴ دیگه ذهنم یاری نمیکنه:/
                      ۱۵-سفر کردنو دوس دارم ولی با تعداد کم از چهار نفر به بالا یکم....
                      ۱۶-مدرسه رو دوس داشتم کرونا دو سالشو بهم مدیونه!
                      ۱۷-اگر قدرت حذف کردن داشتم پارک و شهر بازی رو از کل شهر ها نیست میکردم:)
                      ۱۸- عاشق طبیعتم:)

اگر دعوتیه پس دعوت میکنم از:
                      Farhan Honar
                      و
                      Matin Mousavi 1
                      نمیدونم نوشتین قبلا یا نه ولی به هر حال افتادین تو دام بیشتر از سر جلسه کنکور فسفر میخاد😂😐

....صبر اوج احترام به حکمت خداست....

Mahan Xodayi 2M Matin Mousavi 1M Farhan HonarF 4 پاسخ آخرین پاسخ
                      12
                      • Mahan Xodayi 2M Mahan Xodayi 2

@soniaaa
                        ممنونم از دعوتتون....

۳-از اینکه یکی بهم امر و نهی کنه بدم میاد و در عرض ۲ثانیه از اون ادم اروم به یک ادم عصبی پرخاشگر تبدیل میشم:/ و سعی دارم روش کار کنم میدونم اخلاق خوبی نیست
                        ۴-درصد بگیرم حدودا۴۰-۴۵ درصد کینه ایم:/ ولی زیاد اهل تلافی نیستم مگر اینکه شرایط جور باشه رفتارشو برگردونم بخودش
                        ۹-از دروغ بدم میاد و یمی بهم دروغ بگه ناخوداگاه ازش دور میشم..خودم سعی میکنم دروغ نگم!

Farhan Honar
                        و
                        Matin Mousavi 1
                        نمیدونم نوشتین قبلا یا نه ولی به هر حال افتادین تو دام بیشتر از سر جلسه کنکور فسفر میخاد😂😐

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                        Mahan Xodayi 2M آفلاین
                        Mahan Xodayi 2

Mahan Xodayi 2 در چالش 20 حقیقت گفته است:

@soniaaa
                        ممنونم از دعوتتون....

Farhan Honar
                        و
                        Matin Mousavi 1

و خانوم @soniaaa دعوت برگردون بزنیم:)

....صبر اوج احترام به حکمت خداست....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6

@soniaaa
                          ممنونم از دعوتتون....

Farhan Honar
                          و
                          Matin Mousavi 1

Matin Mousavi 1M آفلاین
                          Matin Mousavi 1M آفلاین
                          Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 باریوک😅 جان مرسی از دعوتت آره این فسفر زیاد میخواد من میترسیدم بیام😅😂 ولی حالا میگم دیگه:

۱) عاشق تاریخ ایران هستم و اصولا ازش زیاد مطلب میخونم و دلم هم براش میسوزه
                          ۲) عاشق پزشکی و اتاق عمل هستم😍
                          ۳) شعر فارسی رو خیییلی دوست دارم مخصوصا شاعران قدیم رو(معاصر رو مثل قدیمیا دوست ندارم)
                          ۳) به شاعران قدیمی ایرانی خییلی عشق میورزم و عاشق خیام و حافظ و مولانا و عطار و باباطاهر هستم
                          ۴) پیرو مورد سوم به فردوسی علاقه خاصی دارم و خودمو مدیونش میدونم
                          ۵) به دانشمدان ایرانی خیلی خیلی احترام میذارم و براشون احترام خاصی قائلم( مثل خیام و بوعلی و ابوریحان و رازی و ....)
                          ۶) موسیقی خیلی آرومم میکنه و موسیقی اصیل ایرانی رو خیلی دوست دارم(عاشق صدای استاد محمدرضا شجریان بزرگ هستم)
                          ۷) عموما آروم هستم و کم پیش میاد که عصبی بشم
                          ۸) انسانیت رو خیلی دوست دارم و معتقد هستم که کلمه انسان برای هرکسی مناسب نیست.
                          ۹) برعکست دوست ندارم دوباره به مدرسه برگردم چون واقعا عمرمون هدر رفت و فایده چندانی توی زندگیمون نداشت
                          ۱۰) به هیچ وجه زیر بار حرف زور نمیرم و اصلا زورگویی رو نمیتونم تحمل کنم
                          ۱۱) اگه بهم آزاری هم برسه تا حدامکان سعی میکنم که از کنارش بگذرم و کاری نکنم و چیزی نگم
                          ۱۲) زندگی جدید رو دوست دارم و خوشم نمیاد که برگردم به چندصد سال قبل
                          ۱۳) با خدا خیییییلی حرف میزنم و مستقیم با خودش صحبت میکنم و همیشه از خودش کمک خواستم
                          ۱۴) کسی به کمکم نیاز داشته باشه تا جایی که بتونم کمکش میکنم
                          ۱۵) نظافت رو خیلی رعایت میکنم
                          ۱۶) دیگه نمیدونم چی بگم😂😂😂
                          ۱۷) بده بزنیم بریم😂😅
                          ۱۸) مسافرت رو خیلی دوست دارم و جاهای باستانی و تاریخی رو خیلی دوست دارم
                          ۱۹) با فیلم و سریال رابطه خوبی ندارم و به جاش ترجیح میدم کخ کتاب بخوانم( ترجیحا شعر)
                          ۲۰) فیلم هم اگه بعضی مواقع ببینم کمدی رو دوست دارم

داغ کردم😅😅😂

@حامد-صباحی
                          Marzieh Abouei
                          @حمید-صباحی بفرمایید😂😂

چون عهد نمیشود کسی فردا را
                          حالی خوش دار این دل پر سودا را

Mahan Xodayi 2M Hamid.sH Marzieh AboueiM 4 پاسخ آخرین پاسخ
                          14

@soniaaa
                            ممنونم از دعوتتون....

Farhan Honar
                            و
                            Matin Mousavi 1

Farhan HonarF آفلاین
                            Farhan HonarF آفلاین
                            Farhan Honar
                            فارغ التحصیلان آلاء

Mahan Xodayi 2
                            ممنون از دعوتت 🧡 پاروخ 😅
                            بسم تعالی
                            خدایا به امید تو
                            شروع ...
                            میکنم ...

1. انسان آروم و کم حرفی هستم.
                            2. البته در مواقعی شوخی های جالبی ازم سر میزنه.
                            3. از نظر خودم محترم هستم و سعی میکنم به همه ، کوچکتر و بزرگتر احترام بزارم (البته در صورتی که فرد مقابل ، قابل باشه)
                            4. موسیقی بی کلام خیلی دوست دارم.
                            5. از بین ساز های موسیقی ، پیانو رو دوست دارم.
                            6. هو هو تموم نمیشه 😰
                            7. دروغ دوست ندارم.
                            8. دیگران رو زود قضاوت نمیکنم و سعی میکنم حتی تو ذهنم حرف های زشتی نزنم.
                            9. خانواده‌م رو دوست میدارم..... بچه های کوچولو رو هم دوست دارم. ☺️
                            10. از حرف زور بدم میاد.
                            11. هوای صافِ تقریبا ابری رو دوست دارم .
                            12. ورزش ها رو دنبالم نمیکنم(به غیر از جام جهانی) ولی دلم برای فوتبالی در دوران بچگی میکردم تنگ شده.
                            13. در ادامه ی مورد قبلی ، به تیم ها و طرفداری‌شون توجهی نمیکنم ولی اگه بخوام بگم استقلالی هستم.
                            14. اصوات قرآنی برام آرامش بخشه.
                            15. رشته بینایی سنجی رو خیلی دوست دارم 😍
                            16. تا الان خیلی کتاب نمیخوندم ولی انشالله قراره شروع کنم. 💪
                            17. دوست ندارم خیلی تو جمع و مهمونی باشم.
                            18. اوایل خیلی زیست رو دوست نداشتم ولی کم کم خیلی علاقمند شدم بهش (البته نه به همه‌ی مبحث ها.)
                            19. طبیعت و سفر رو دوست دارم.
                            20. دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم.
                            Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            11
                            • Matin Mousavi 1M Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 باریوک😅 جان مرسی از دعوتت آره این فسفر زیاد میخواد من میترسیدم بیام😅😂 ولی حالا میگم دیگه:

۱) عاشق تاریخ ایران هستم و اصولا ازش زیاد مطلب میخونم و دلم هم براش میسوزه
                              ۲) عاشق پزشکی و اتاق عمل هستم😍
                              ۳) شعر فارسی رو خیییلی دوست دارم مخصوصا شاعران قدیم رو(معاصر رو مثل قدیمیا دوست ندارم)
                              ۳) به شاعران قدیمی ایرانی خییلی عشق میورزم و عاشق خیام و حافظ و مولانا و عطار و باباطاهر هستم
                              ۴) پیرو مورد سوم به فردوسی علاقه خاصی دارم و خودمو مدیونش میدونم
                              ۵) به دانشمدان ایرانی خیلی خیلی احترام میذارم و براشون احترام خاصی قائلم( مثل خیام و بوعلی و ابوریحان و رازی و ....)
                              ۶) موسیقی خیلی آرومم میکنه و موسیقی اصیل ایرانی رو خیلی دوست دارم(عاشق صدای استاد محمدرضا شجریان بزرگ هستم)
                              ۷) عموما آروم هستم و کم پیش میاد که عصبی بشم
                              ۸) انسانیت رو خیلی دوست دارم و معتقد هستم که کلمه انسان برای هرکسی مناسب نیست.
                              ۹) برعکست دوست ندارم دوباره به مدرسه برگردم چون واقعا عمرمون هدر رفت و فایده چندانی توی زندگیمون نداشت
                              ۱۰) به هیچ وجه زیر بار حرف زور نمیرم و اصلا زورگویی رو نمیتونم تحمل کنم
                              ۱۱) اگه بهم آزاری هم برسه تا حدامکان سعی میکنم که از کنارش بگذرم و کاری نکنم و چیزی نگم
                              ۱۲) زندگی جدید رو دوست دارم و خوشم نمیاد که برگردم به چندصد سال قبل
                              ۱۳) با خدا خیییییلی حرف میزنم و مستقیم با خودش صحبت میکنم و همیشه از خودش کمک خواستم
                              ۱۴) کسی به کمکم نیاز داشته باشه تا جایی که بتونم کمکش میکنم
                              ۱۵) نظافت رو خیلی رعایت میکنم
                              ۱۶) دیگه نمیدونم چی بگم😂😂😂
                              ۱۷) بده بزنیم بریم😂😅
                              ۱۸) مسافرت رو خیلی دوست دارم و جاهای باستانی و تاریخی رو خیلی دوست دارم
                              ۱۹) با فیلم و سریال رابطه خوبی ندارم و به جاش ترجیح میدم کخ کتاب بخوانم( ترجیحا شعر)
                              ۲۰) فیلم هم اگه بعضی مواقع ببینم کمدی رو دوست دارم

داغ کردم😅😅😂

@حامد-صباحی
                              Marzieh Abouei
                              @حمید-صباحی بفرمایید😂😂

Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

Matin Mousavi 1
                              خدایا چه گویم؟! ما کجای کهکشانیم ؟

که ما از درک خود هم ناتوانیم...

راستش برام سخته ولی بسم الله

1)امسال سومین سال پشت کنکورم بود
                              ۲) به خاطر اجبار نمونده بودم فقط به عشق دبیری و البته دندونپزشکی مونده بودم
                              ۳) خیلی دوست دارم اگر یه روزی دندونپزشک شدم هر هفته یه روز رو اختصاص بدم به افراد بی بضاعت و بچه های کار بدون هیچ پولی
                              ۴) اگر هم دبیر شدم دوست دارم بیام و تو آلا به بچه ها کمک کنم
                              ۵)انسان کم حرفیم و آرومیم
                              ۶) از دروغ بدم میاد و کسی رو که بهم دروغ بگه یا کنار میزارم و یا دیگه حتی راستشم بگه باور نمیکنم
                              ۷)با اینکه از دروغ بدم میاد ولی کسی رو قضاوت نمیکنم چون بارها دیدم زمانی که یه کسی رو قضاوت میکنن فقط یه طرف ماجرا رو میبینن و اونطرف رو نمیبینن
                              ۸) عاشق فوتبال بودم ولی الان کم شده و بیشتر دوس دارم خودم بازی کنم تیم های مورد علاقه ام هم بارسا و منچستر سیتی هست
                              ۹)عاشق والیبالم و به نظرم لیبرو و پاسور خوبی هستم و تو همین پست ها بازی می‌کنم
                              ۱۰) دوچرخه سواری کوهستان رو دوس دارم و عاشق مسیرهای باریک و پیچ در پیچ هستم
                              ۱۱) همه ی سازها رو دوس دارم و سه تار کار میکنم البته هنوز مبتدی ام ولی از نت موسیقی بدم میاد و آهنگ ها رو با دیدن سعی میکنم حتی الامکان یاد بگیرم
                              ۱۲)اهل سریال نیستم و تا به حال یه سریالی رو نگاه نکردم البته قبل ۱۷ سالگی سریال های ایرانی تلویزیون رو میدیدم اما الان دیگه تلوزیون رو باز نمیکنم
                              ۱۳)ولی عاشق سینمایی هستم مخصوصا پلیسی اکشن ماجراجویی از ژانر تخیلی بدم میاد
                              ۱۴)از مشاعره خوشم میاد ولی اهل دستور زبان نیستم
                              ۱۵)آهنگ های امروزی رو زیاد گوش نمیدم مگر چند تا خاصش رو چون همشون تنظیمی هستن و صدا ها شبیه همه
                              ۱۶)عکاسی رو دوس دارم اما فعلا دوربین ندارم
                              ۱۷)دوس دارم رو زبان انگلیسی مسلط باشم مخصوصا محاوره
                              ۱۸)ترکی استانبولی هم دوس دارم و تصمیم دارم یاد بگیرم
                              ۱۹)اهل گیم نیستم و دوس ندارم
                              ۲۰)انشالله همیشه تو زندگیتون ۲۰ باشین🙏

ممنون از دعوتتون
                              Gharibe Gomnam
                              مجتبی ازاد
                              Matin Mousavi 1
                              و دعوت میکنم از
                              Mr Unknown XD
                              Gharibe Gomnam
                              Tragic Girl
                              مجتبی ازاد

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

Hamid.sH Gharibe GomnamG Matin Mousavi 1M 3 پاسخ آخرین پاسخ
                              18
                              • Hamid.sH Hamid.s

Matin Mousavi 1

۳) خیلی دوست دارم اگر یه روزی دندونپزشک شدم هر هفته یه روز رو اختصاص بدم به افراد بی بضاعت و بچه های کار بدون هیچ پولی
                                ۶) از دروغ بدم میاد و کسی رو که بهم دروغ بگه یا کنار میزارم و یا دیگه حتی راستشم بگه باور نمیکنم
                                ۷)با اینکه از دروغ بدم میاد ولی کسی رو قضاوت نمیکنم چون بارها دیدم زمانی که یه کسی رو قضاوت میکنن فقط یه طرف ماجرا رو میبینن و اونطرف رو نمیبینن
                                ۸) عاشق فوتبال بودم ولی الان کم شده و بیشتر دوس دارم خودم بازی کنم تیم های مورد علاقه ام هم بارسا و منچستر سیتی هست
                                ۱۱) همه ی سازها رو دوس دارم و سه تار کار میکنم البته هنوز مبتدی ام ولی از نت موسیقی بدم میاد و آهنگ ها رو با دیدن سعی میکنم حتی الامکان یاد بگیرم
                                ۱۲)اهل سریال نیستم و تا به حال یه سریالی رو نگاه نکردم البته قبل ۱۷ سالگی سریال های ایرانی تلویزیون رو میدیدم اما الان دیگه تلوزیون رو باز نمیکنم
                                ۱۵)آهنگ های امروزی رو زیاد گوش نمیدم مگر چند تا خاصش رو چون همشون تنظیمی هستن و صدا ها شبیه همه

ممنون از دعوتتون
                                Gharibe Gomnam
                                مجتبی ازاد
                                Matin Mousavi 1
                                و دعوت میکنم از
                                Mr Unknown XD
                                Gharibe Gomnam
                                Tragic Girl
                                مجتبی ازاد

Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.s
                                فارغ التحصیلان آلاء

@حمید-صباحی
                                شماها رو هم دعوت میکنم تو مشاعره عالی هستین
                                @Zeinab-Evazi
                                Farideh Khangah
                                @ftm-montazeri

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

Farideh KhangahF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                6
                                • Hamid.sH Hamid.s

Matin Mousavi 1

ممنون از دعوتتون
                                  Gharibe Gomnam
                                  مجتبی ازاد
                                  Matin Mousavi 1
                                  و دعوت میکنم از
                                  Mr Unknown XD
                                  Gharibe Gomnam
                                  Tragic Girl
                                  مجتبی ازاد

Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe GomnamG آفلاین
                                  Gharibe Gomnam
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده

@حمید-صباحی
                                  سلام آقا حمید وقتتون بخیر این ۲۰ حقیقت منه
                                  https://forum.alaatv.com/post/2623298
                                  😂😂
                                  برای دومین بار بنویسم؟

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe GomnamG آفلاین
                                    Gharibe Gomnam

منم دعوت میکنم از:
                                    @حامد-صباحی
                                    Faez Fateminia
                                    Fatemeh Babazadeh
                                    @Nazanin-mirzai
                                    @Alzahra-Daftar

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe GomnamG آفلاین
                                      Gharibe Gomnam

منم دعوت میکنم از:
                                      @حامد-صباحی
                                      Faez Fateminia
                                      Fatemeh Babazadeh
                                      @Nazanin-mirzai
                                      @Alzahra-Daftar

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • Hamid.sH Hamid.s

Gharibe Gomnam اون پاسخگو نیس اون پیش حقیقت هم نیست چه برسه به حقیقت😂😂

Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe GomnamG آفلاین
                                        Gharibe Gomnam
                                        این پست پاک شده!
                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Hamid.sH Hamid.s

Gharibe Gomnam اون پاسخگو نیس اون پیش حقیقت هم نیست چه برسه به حقیقت😂😂

Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe GomnamG آفلاین
                                          Gharibe Gomnam

@حمید-صباحی
                                          به ۲۰ حقیقت من توهین نکنید😎
                                          همینه که هست😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 41
                                          • 42
                                          • 43
                                          • 44
                                          • 45
                                          • 59
                                          • 60
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه