هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
سلام
اقا هیشکی ترابرد انجام ندادهسلام!بنظر من اصلا همچین کاری انجام ندین اگر میخواین از مزایای اینترنتش استفاده کنین از نظر سرعتی که 4gهمشون یکی هست ولی قیمتا همراه اول به صرفه تر از همشونه.من خودم میخواستم به رایتل ترابرد کنم نشستم همه ی تعرفه هاشو نگاه کردم دیدم از اون دوتا اپراتور دیگه بیشتره!پشیمون شدم!همون همراه اول خوبه با این که اگر مثلا یه گیگ میده شما فقط میتونی 500تاشو روزانه استفاده کنی ولی تعرفه هاش از ایرانسل و رایتل بهتره..البته باید بگم این دوتا هم روند کاریشون همینه فرقی نمیکنه!اگر مد نظرتون 4gهست که برید 5تومن بدید سیمشو بهتون میدن و قبلی رو میسوزونن البته خب گوشیتونم باید ساپورت کنه..ولی یادتون باشه از شماره هاتون تو گوشی یه بکاپ بگیرین.وگرنه سرعت همشون یکیه چون سرعت نت ایران از یه مگ بالاتر نیست!!!!و اینم بگم اصلا ارزش نداره ادم همراه اولو ول کنه ایرانسلو بگیره!ایرانسل فقط بلده اس تبلیغاتی بفرسته و بدون اجازه شارژ کم کنه..
-
میگم ی سوال این دوسه روزادم باید بره عزاداری واینا یادرس؟
-
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عزاداری سال دیگه هم میتونی بکنی..ولی آیا میخوای درس رو هم باز سال دیگه بخونی؟!!انتخاب با شماست
-
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام زلزله,دیشب که امدی من و لیلا و حمید را در خواب بردی..نمیدانم دفتر مشقم را از زیر اوار پیدا می کنند یا نه..تو به خانم معلم بگو که تکلیفم را نوشته بودم..راستی بقیه ادم ها چی,تکلیفشان را انجام داده اند؟دیشب حمید هم که قول داده بود کمتر شلوغ کند..دیگر ساکت شد..ساکت ساکت,برای همیشه..همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود,پیکر های کوچکمان را درهم کوبید و...
حمید در زیر اوار نگران ترس لیلا از تاریکی بود و می گفت نترس"خویشه گی خاسم"من هستم..ولی بعد از مدتی دیگر نه حمید بود و نه لیلا و نه من..می دانی زلزله,ما که رفتیم ولی روح کوچکمان دید که خیلی ها امدند همه انهایی که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودیم شان..لودر هم اوردند,با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا ..ولی ما دیگر نبودیم,اگر هم بودیم با دهانی پراز خاک...
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....خیلی تلخه...
-
عزاداری سال دیگه هم میتونی بکنی..ولی آیا میخوای درس رو هم باز سال دیگه بخونی؟!!انتخاب با شماست
mrz ن بابا ظرفیت سال دیگه روندارم..این چندروزتحت تاثیر فضای معنوی بیشترسراغ عذاداری رفتم ک یهو سرم ب سنگ خورددیدم ی هفته بیشتروقت ندارم وکلی درس مونده واس ازمون واس همین گفتم این دوسه شبم ادامه بدم ب کارم وکمتربخونم یابرگردم ب جو درس خوندن
-
mrz ن بابا ظرفیت سال دیگه روندارم..این چندروزتحت تاثیر فضای معنوی بیشترسراغ عذاداری رفتم ک یهو سرم ب سنگ خورددیدم ی هفته بیشتروقت ندارم وکلی درس مونده واس ازمون واس همین گفتم این دوسه شبم ادامه بدم ب کارم وکمتربخونم یابرگردم ب جو درس خوندن
اینجاست که درس میگه:نرووووو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت
تو که میدونی بی جواب میمونه عشق و عادت
-
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r تلخ تر از اونی ک فکرشو بکنی...:(
امضا عاللی
-
اینجاست که درس میگه:نرووووو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت
تو که میدونی بی جواب میمونه عشق و عادت
mrz خخخخ والا
-
mrz خخخخ والا
mrz خخخخ والا
بعدم میگه:تو که میدونی کم میشم تو که میدونی کم میشی
نتیجه میگیریم بشینی بخونی بهتره
-
mrz خخخخ والا
بعدم میگه:تو که میدونی کم میشم تو که میدونی کم میشی
نتیجه میگیریم بشینی بخونی بهتره
mrz واینگونه است ک ب بنبست میخوری وباید مث بچه ادم بشینی بخونی
-
آش کشک خالمونه
-
آش کشک خالمونه
mrz هرچی میکشی زیرسرپسرخالته
-
نه خداروشکر بچه های خوبی هستن
-
میگم ی سوال من خیلی ازبودجه ازمون عقبم این ی هفته روچجوری بخونم ک اولین ازمونموخیلی خراب نکنم
-
نه خداروشکر بچه های خوبی هستن
mrz خداروشکر
-
میگم ی سوال من خیلی ازبودجه ازمون عقبم این ی هفته روچجوری بخونم ک اولین ازمونموخیلی خراب نکنم
والله من قلم چی نمیرم..اما با این حال حجمش زیاده تو یه هفته نمیشه تمومش کرد مگر اینکه در روز 6تا درس بخونی!! -
والله من قلم چی نمیرم..اما با این حال حجمش زیاده تو یه هفته نمیشه تمومش کرد مگر اینکه در روز 6تا درس بخونی!!mrz گزینه دومیرم اماچون اولین ازمونمه خیلی عقبم..کل کلشم ن امایکجوری ک مثلایکی دوکتابواینسری نخونم بقیشوبتونم بخونم...ایامیشودیاارزویی بیش نیس؟
-
mrz گزینه دومیرم اماچون اولین ازمونمه خیلی عقبم..کل کلشم ن امایکجوری ک مثلایکی دوکتابواینسری نخونم بقیشوبتونم بخونم...ایامیشودیاارزویی بیش نیس؟
mrz گزینه دومیرم اماچون اولین ازمونمه خیلی عقبم..کل کلشم ن امایکجوری ک مثلایکی دوکتابواینسری نخونم بقیشوبتونم بخونم...ایامیشودیاارزویی بیش نیس؟
زیست و عمومی هارو میتونی تموم کنی؟