هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چقدر از آدم های دورو بدم میاد
خوش باشی با همون آدم هایی که بهت میگن به جهنم
شاید لیاقتت همونه
خوبه که حذف شدم
در آخر باید بگم حق نداری حتی لحظه بهم فکر کنی
Nafas Hadian 0 چتتو باز کن ی لحظه
-
-
M Tg میشه الان باز کنی یچی بگم بهت.
@yasin-sheibak
چ پروف خوبی گذاشتی یاسین آدم روحیه اش باز میشه -
@soniaaa
-
M Tg
قربون تو
من ک خوبم میگذرونم شکر
خوبی خودت ؟ -
M Tg
خوب باشی همیشه
باشه منم برم بزنم -
M Tg
اینو باید بگم
اکانتمو دی اکتیو زده بودم طرف فک کرده بلاکش کردم با کل خاندانش منو بلاک کرده البته اون که از اول ما رو بلاک کرده بود تا نکنه استوری و پروفایلش ببینم ولی خب اصلا کسی نبود که برام مهم باشه -
M Tg
اینو باید بگم
اکانتمو دی اکتیو زده بودم طرف فک کرده بلاکش کردم با کل خاندانش منو بلاک کرده البته اون که از اول ما رو بلاک کرده بود تا نکنه استوری و پروفایلش ببینم ولی خب اصلا کسی نبود که برام مهم باشه -
M Tg
با منی؟ -
M Tg
مث باباها گفتی
🥲
قربونت مرسی سلامتی
مامانم رفته بود مسابقه منم باهاش رفته بودم بعد س روز اومدم خونه جنازم الآنم از خونه داییم رسیدم دگ دارم میمیرم از خستگی
همه خبرارو گفتم -
M Tg
مث باباها گفتی
🥲
قربونت مرسی سلامتی
مامانم رفته بود مسابقه منم باهاش رفته بودم بعد س روز اومدم خونه جنازم الآنم از خونه داییم رسیدم دگ دارم میمیرم از خستگی
همه خبرارو گفتم -
M Tg
مرسی قربونت همچنین
شبت خوش -
M Tg
زده با شماره ام بلاک کرده و اصلا پیجش نمیاره
البته برام مهم نیس فقط چند بار از پیج فامیلمون دیدم که هیستوری میزاره و برا من نمیاره منم اصلا کاری نکردم بعد دیگه چون پشت نشستم اکانتم دی اکتیو بود اونم زده با شماره بلاک کردهمن عقده ی بلاک کردنشو ندارم ولی فک کنم خیلی بهش فشار اومده که زده با ۱۰ اکانت بلاک کرده
-
M Tg
زده با شماره ام بلاک کرده و اصلا پیجش نمیاره
البته برام مهم نیس فقط چند بار از پیج فامیلمون دیدم که هیستوری میزاره و برا من نمیاره منم اصلا کاری نکردم بعد دیگه چون پشت نشستم اکانتم دی اکتیو بود اونم زده با شماره بلاک کردهمن عقده ی بلاک کردنشو ندارم ولی فک کنم خیلی بهش فشار اومده که زده با ۱۰ اکانت بلاک کرده