هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Parsa Amini بیا برو کراشم زدی هعی خدا بیا حانیه این انجمن خیرش فقط ب من نرسید
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شانس نداری
البته داری ک خودت ولی خب خری
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa امیدوارم که حالتون خوب باشه
وای واقعا کنکوری شدم
ترکیبی از استرس و حال خوب -
Michael Vey چیه فک کردی میگم قابل نداره نخیر من کل اکانت انجمن ازاول با این بوده سابقه کار داره کلی معروفه همینطور مفت مفت بدم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 بمولا نمیخوامش من تو پینترستم زیاد طرحای خوشگل دارم فق تعریف کردم
-
Parsa Amini نه بخدا اینو جدی گفتم انقدر پسرا دانشگاه ما خشک و فیکن یکیشونم شبیه رینگوعه
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 داره اذیتت میکنه
میخاد عذاب وجدان بدع بهت
جدی نگیر -
قابل توجه دوستان عزیزی که فکر میکنن من تو انجمن جدیدم میتونن تاریخ عضویت رو ببینن همچنین بنده جزوه آقای ذبحی تفت رو هم نوشتم اونم دان کنید به هنر یه پسر باحال پی میبرید
-
@دختر-بهار
مرسی عزیزم
طبیعیه گلم -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
ایموجی ندارم
تبریک میگم به خودم -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شانس نداری
البته داری ک خودت ولی خب خری
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg مرضا اون که نیس کلا این انجمن هم واس ما خشکید پتی پورم
-
M Tg امسال پشت کنکوری ام
-
fatemeh8181 بمولا نمیخوامش من تو پینترستم زیاد طرحای خوشگل دارم فق تعریف کردم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey منم دارم ولی میترسم بدزدنش نمیزارم
-
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa ممنون
-
قابل توجه دوستان عزیزی که فکر میکنن من تو انجمن جدیدم میتونن تاریخ عضویت رو ببینن همچنین بنده جزوه آقای ذبحی تفت رو هم نوشتم اونم دان کنید به هنر یه پسر باحال پی میبرید
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini دمت قیژ
ولی من قدیمی تر حساب میشم دیگ
مهم نیته -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهParsa Amini
جناب قدیمی
خوشبختانه یا متاسفانه ی حسی میگه همش ایسگا شمارو بگیریمپ ن:شوخی:((
-
M Tg امسال پشت کنکوری ام
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini هنوز نتیجه نزدن که
ینی ۱۲ ام تموم کردی امسال؟ -
Parsa Amini دمت قیژ
ولی من قدیمی تر حساب میشم دیگ
مهم نیتهM Tg جزوه آقای ذبحی تفت دان کن
وگرنه گوشتو میبرم
-
M Tg مرضا اون که نیس کلا این انجمن هم واس ما خشکید پتی پورم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یبار ک اومد انجمن
-
Parsa Amini هنوز نتیجه نزدن که
ینی ۱۲ ام تموم کردی امسال؟M Tg آره ولی میخام پشت کنکور بمونم پارسال مدرسه با تیر زدم نتونستم اصلا اونجوری که دلم میخاد درس بخونم
-
fatemeh8181 داره اذیتت میکنه
میخاد عذاب وجدان بدع بهت
جدی نگیرنوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 داره اذیتت میکنه
میخاد عذاب وجدان بدع بهت
جدی نگیربیمارههههه مگه من هیچ عذاب وجداان ندارم شبیه اون نیماعست
-
M Tg جزوه آقای ذبحی تفت دان کن
وگرنه گوشتو میبرم
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg جزوه آقای ذبحی تفت دان کن
وگرنه گوشتو میبرم
اولینو اخرین نفری ک اینو بمن گفت به قتل رسید
من دانشگام دا جزوه برا چیمه -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یبار ک اومد انجمن
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg اونم اون نبود خودم بودم
یبار فقط واس دعا اومد که اون طرف نبود