هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 داره اذیتت میکنه 
 میخاد عذاب وجدان بدع بهت
 جدی نگیر  بیمارههههه مگه من هیچ عذاب وجداان ندارم شبیه اون نیماعست fatemeh8181 نیما کیه  
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg جزوه آقای ذبحی تفت دان کن  وگرنه گوشتو میبرم وگرنه گوشتو میبرماولینو اخرین نفری ک اینو بمن گفت به قتل رسید   
 من دانشگام دا جزوه برا چیمه  M Tg دانش کن خوشحال میشم  
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg جزوه آقای ذبحی تفت دان کن  وگرنه گوشتو میبرم وگرنه گوشتو میبرماولینو اخرین نفری ک اینو بمن گفت به قتل رسید   
 من دانشگام دا جزوه برا چیمه  M Tg 
 منم بیام دانشگاهت اجی؟🥺  
- 
fatemeh8181 نیما کیه  M Tg بازیگره شعبانژاد 
- 
fatemeh8181 نیما کیه  M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  
- 
M Tg بازیگره شعبانژاد fatemeh8181 وااای ارههه   
- 
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 منم بیام دانشگاهت اجی؟🥺  بیا قربونت بشم   
 فقط یجوری رفتار نکن بفهمه باز ایستگاس  M Tg 
 نشی فدات شم  
 چش چش  
- 
M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 وااای ارههه   ببین ابجیمم تاید کرد تو شبیه اونی 
- 
M Tg دانش کن خوشحال میشم  Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg دانش کن خوشحال میشم  چشم مچکر . 
 .
 ی جزوه نوشته حالا به عالمو آدم میفهمونه    
 #شوخی
- 
بس کن بنظرم اخ چندش 
- 
M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  پیام نور   
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  پیام نور   M Tg اع بسلامتی   
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  پیام نور   M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  پیام نور   اتفاقا روانیام راه میدن 
 مام همینطوری رفتیم
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کدوم دانشگاه هستی برای کی زیر رو میکشی عام من روانیما روانی  پیام نور   M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور
- 
از آدمای معتمد ب سقف متتتتنننففففرررررم  
- 
M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نورParsa Amini تو واقعا درسم میخونی ؟ 
 شاید زیاد درس خوندی اینطوری شدی
- 
M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نورParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نوررتبه یک شدم حقمو خوردن نامردا   
 گفتن تو زیادی خوشگلی واسه رتبه برتر شدن بیا برو پیام نور
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نوررتبه یک شدم حقمو خوردن نامردا   
 گفتن تو زیادی خوشگلی واسه رتبه برتر شدن بیا برو پیام نور
- 
این پست پاک شده!

|
 |

شعردانه
شعردانه