هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از آدمای معتمد ب سقف متتتتنننففففرررررم  ارام باش 
 خودم گوشیشو میبرم عزیزکم  
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نور من امسال ام ک سال اولم بود دانشگاه فرهنگیان میارم چطور پیام نوررتبه یک شدم حقمو خوردن نامردا   
 گفتن تو زیادی خوشگلی واسه رتبه برتر شدن بیا برو پیام نورM Tg با همون سیبیسیبیلات؟  
- 
M Tg با همون سیبیسیبیلات؟  Parsa Amini اگه زبون تو مو داره منم سیبیل دارم   
 موقه ساندویچ خوردن پشم از گلوت پایین نمیرفت؟؟
- 
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از آدمای معتمد ب سقف متتتتنننففففرررررم  ارام باش 
 خودم گوشیشو میبرم عزیزکم  M Tg 

مرسی ولی فقط اینجا نیسن حضوریم هسن   
- 

- 
Parsa Amini تو واقعا درسم میخونی ؟ 
 شاید زیاد درس خوندی اینطوری شدیfatemeh8181  نمره های امتحان نهایی مو نشون بدم؟ نمره های امتحان نهایی مو نشون بدم؟
- 
fatemeh8181  نمره های امتحان نهایی مو نشون بدم؟ نمره های امتحان نهایی مو نشون بدم؟Parsa Amini اره اره 
- 
Parsa Amini اره اره fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Parsa Amini اره اره این در جریان نیست ما از پسر خرخون بدم میاد   ؟ ؟
- 
این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Parsa Amini اره اره این در جریان نیست ما از پسر خرخون بدم میاد   ؟ ؟M Tg پسر خرخون کاریییییییییی وقت نداررررررررر    
- 
Parsa Amini اره اره fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم 
- 
این پست پاک شده! fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Parsa Amini پاک کن اینو تا ننداختنت بیرون برا من نیورد چی بود؟؟ 
- 
Michael Vey منم دارم ولی میترسم بدزدنش نمیزارم fatemeh8181 من نمیزارمشون.. میکشم.. :*> 
- 
fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم باورم میشه    
- 
M Tg پسر خرخون کاریییییییییی وقت نداررررررررر    
- 
fatemeh8181 من نمیزارمشون.. میکشم.. :*> Michael Vey باریکلا 
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم باورم میشه    fatemeh8181 سیبیلاتو میکنما خیلی پرو شدی  
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم باورم میشه    fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 شاید بگم باورت نشه ولی ریاضی دقیق ۲۰ شدم فیزیک و دینی ام ۱۹.۵ زیست و شیمی ام ۱۸ بقیشو نخوندم باورم میشه    اجی این نمیدونه من کارناممو نگرفتم مامان بابام نبینن 
 وگرنه نشون بدم نمراتمو خزان شه ها  
 جا دختر پسرا ت درس عوض شده 
- 
[audio/Z8Ljr3S1MUfFBGui--FUsOI7.mp3] 

|
 |

شعردانه
شعردانه