هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
yasin sheibak 
 پروف قبلیت بهتر بود یاسین @soniaaa کدوم؟ 
- 
- 
@soniaaa کدوم؟ yasin sheibak 
 خنده هه 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A مثل همسر من از زیر کار در رو نباش     ️ ️اگه همسرتون مث من اینطوریه، پس 
 قدرشو خیلی بدونید         چون مثل تو کم پیدا میشه قدرشو بدونه؟  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A مثل همسر من از زیر کار در رو نباش     ️ ️اگه همسرتون مث من اینطوریه، پس 
 قدرشو خیلی بدونید         چون مثل تو کم پیدا میشه قدرشو بدونه؟    نه چون یه اخلاق همسرشون، مث منه نه چون یه اخلاق همسرشون، مث منه 
- 
yasin sheibak 
 خنده هه @soniaaa   نه خیلی ضایعس نه خیلی ضایعس 
- 
بنویسم ینی ؟ 
 بهتره   ️ ️
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A مثل همسر من از زیر کار در رو نباش     ️ ️اگه همسرتون مث من اینطوریه، پس 
 قدرشو خیلی بدونید         چون مثل تو کم پیدا میشه قدرشو بدونه؟    نه چون یه اخلاق همسرشون، مث منه نه چون یه اخلاق همسرشون، مث منه @Infinitie-A بیچاره که یک اخلاق همسرش به تو رفته   
- 
@soniaaa   نه خیلی ضایعس نه خیلی ضایعس yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @soniaaa   نه خیلی ضایعس نه خیلی ضایعس خو ب خاطر همین میگم خوب بود بهت میومد    
- 
yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @soniaaa   نه خیلی ضایعس نه خیلی ضایعس خو ب خاطر همین میگم خوب بود بهت میومد    @soniaaa خیلی پروییی سونیا ینی من ضایعم    بی تر ادب بی تر ادب 
- 
- 
این لباسا چرا انقد قشنگن    ️ ️
- 
@soniaaa بچه های عمه خار دارن؟   
- 
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan 
 مثله تموم عالم حال منم خرابه🥲  جان جان بانو مهستی   
 چه بر تو گذشت؟ 
- 
نصف آهنگارو نریختم تو رم که    ️ ️
- 
@roghayeh-eftekhari سلام چی شده     ️ ️
- 
@Infinitie-A بیچاره که یک اخلاق همسرش به تو رفته   yasin sheibak گامشششووووو   
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: این لباسا چرا انقد قشنگن    ️ ️البته قیمتاشونم قشنگن    ️ ️ 
- 
yasin sheibak گامشششووووو   @Infinitie-A یکی حرص خودن تو یکی هم حرص خودن فاطمه feli خیلی حالمو خوب میکنه   
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه