هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
باز خوبه من هیچ سراین قضیه نیستم
-
ازدست یسری منطقا ادم میخواد خون گریه کنه
-
@Felli منی ک مخالف سرسخت رای رندم...
-
Michael Vey
برا اینکه تعداد رای ها رند بشه️ -
-
علیرضا تمدنیreplied to Galadriel on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
سلام
چخبر -
Michael Veyنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
99 درصد کسایی ک از فعالای رگباری اینجان ب این تاپیک رای منفی دادن.. خداوکیلی چرا
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چون میدونم باز وقفه بیوفته جسمم باز میره روی حالت بیخیالی سریعتر میگم درست شه🥲
وگرنه ممنونم ازت حله به کارت برس -
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 مهشید پی ویتو چک میکنی ادامه بدیم؟
دیدم پیامارو دترم
میام شب اونطرف
الان اینجا کاردارم
فوریه؟وایس اومدم -
@soniaaa یا غرغراشو.. اونم بدون اهنگ
-
Infinitie. A نگاه میکنم و واقعا رنج میکشم
-
تو ترافیک گیر کنی دیرتم شده باشه بعد مجبور باشی آهنگ باباهارو هم تحمل کنی
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 مهشید پی ویتو چک میکنی ادامه بدیم؟
-
مهشید حسن زاده 0نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
توپیاده رو امروز یکی گیتار میزد راه میرفت یه دکلمه ای میخوند
فارغ ازینکه تاحالا فکرشم نمیکردم بشه گیتارو دکلمه به هم بشینن هربار میگفت{ شده دلتنگ شوی خنده ی مستانه کنی} دلم میخواست داد بزنم همیشه هربار هرروز...
پ.ن:ازکارایناکه ساز میزنن توخیابون خوشم میاد -
صبح ظهر شب
منو یه رول علف
مسیرم همینو هیچ چیزی نداره فرق -
@حامد-صباحی اصن بهم مربوط نیس میدونم.. ولی اینیک تو پروفته کیه :****>
-
مهشید حسن زاده 0replied to Saghia on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 از این شب خوش های قهر کردنی بود؟
اره دیگه ناراحتم کرده بودمحیطوترک کردم
میموندی ،سخن میگفتیم حل میشد
دیگه گفتم بازبون خوش یبار که ادامه نده...
یوقت یچیزیو نمیدونیم خب اشکال نداره ولی دیگه وقتی میگن ادامه نده باید ول کرد دیگه... -
Michael Veyreplied to Alireza Varamanzar on ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar من خودمم ب بقیه میگم داوش ک... :|
-
بچه ها نمیدونم این آدم رو میشناسید یا نه
معصومه خانکی یه مشاور کنکوره که یه پیج اینستا زده بود رتبه های تک رقمی هم دور خودش جمع کرده بود
بعد خیلی فعال شدن تو اینستا و مدعی شدن
بعد یه سریا شروع کردن برای پیجش اکانت فیک درست کردند و اون استوری میذاشت و میخندید میگفت هیچ کاری نمیتونید بکنید با این کارا نمیتونید من رو بدنام کنید
ولی بگید چه اتفاقی افتاد
چیزی که اونا میخواستن
اینستاگرام بهش پیام داده تا 30 روز دیگه یا همین روزا به خاطر پیج فیک اکانتت رو پاک میکنم اکانتی که توش تولید محتوا داشته
و الان هم استوری گذاشته گریه میکنهاین مافیای کنکور خیلی قوین و قانون رو خوب میشناسن و ما رو فقط بازیچه کردن که ما رو به یه سمت ببرن
ببینید تا کجا قوانین رو حتی قانون اینستا رو هم میدونستن که دست به این کاری زدن -
نه دیگ خیلی حالم ازت بهم میخوره
پست 609355 از 1000113