هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری اره
مودهیی
عا امیدوارم اوکی بشه
-
Gharibe Gomnam
عا خب از انتشاراتش بگیرید فک کنم مناسبتر باشه نمیدونم حقیقتا کتابخونه ندارید؟
اپ های کتاب هم مثل طاقچه اینا هست اگه مشکلی با خوندن کتاب روی گوشی ندارین میتونین با یه قیمت خیلی مناسب پی دی افش رو بگیرید (تا جایی که خاطر دارم برای اولین خرید از این اپ ها هم پنجاه درصد تخفیف میدن، اینطوری احتمالا یک چهارم قیمت نسخه فیزیکیش اب میخوره...)@First
ممنونم ازتون -
@First
ممنونم ازتونGharibe Gomnam
ریحانهههههه -
Gharibe Gomnam
ریحانهههههه@soniaaa
جان -
@سجاد-ذوالفقاری بهترین چیز دنیا اینه ک از شهر و استان و کلا منطقه ای ک توش زندگی میکنی بری یجای دیگ...
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری بهترین چیز دنیا اینه ک از شهر و استان و کلا منطقه ای ک توش زندگی میکنی بری یجای دیگ...
اشتباه میکنی از نظر من
من الان دوست ندارم برم جایی دیگه
دوست دارم همینجا بمونم -
@soniaaa
جانGharibe Gomnam
جانت سلامت
کجایی تو کم پیدایی؟
چرا ی جوری شدی؟ -
Gharibe Gomnam
جانت سلامت
کجایی تو کم پیدایی؟
چرا ی جوری شدی؟@soniaaa
خوبم قشنگم خوبم -
@soniaaa
خوبم قشنگم خوبمGharibe Gomnam
وایسا بیام اونور ببینم🥲 -
اشتباه میکنی از نظر من
من الان دوست ندارم برم جایی دیگه
دوست دارم همینجا بمونم@سجاد-ذوالفقاری شاید از جو جایی ک توش هستی خوشت میاد
منم خیلی از استانم و شهرم و خونم و اتاقم خوشم میاد ولی فعلا تجربه بهم ثابت کرده هرچی از اینجا دور تر بشم حالم بهتره -
@سجاد-ذوالفقاری نمیشناسمش ولی.. فق منم ک فک میکنم شعور این ساسی زیادی پایینه؟
-
@سجاد-ذوالفقاری شاید از جو جایی ک توش هستی خوشت میاد
منم خیلی از استانم و شهرم و خونم و اتاقم خوشم میاد ولی فعلا تجربه بهم ثابت کرده هرچی از اینجا دور تر بشم حالم بهترهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم خیلی از استانم و شهرم و خونم و اتاقم خوشم میاد ولی فعلا تجربه بهم ثابت کرده هرچی از اینجا دور تر بشم حالم بهترهجالبه!
تجربه ها متفاوته
من خودم چون طی این 18 سال زندگیم تو خیلی از استانای کشور زندگی کردم و کلی شهرو رفتم میگم دوست ندارم برم -
من خودم رو در حدی نمیبینم بخوام بگم شعور یه فرد پایینه!
نمیتونم نظر بدم شعورش پایینه
ولی میتونم بگم از نظر خود من فرهنگ یاس و تهی و شایع بیشتر از بقیه همکاراشونه (البته فعلا نظرم اینه ) -
منم خیلی از استانم و شهرم و خونم و اتاقم خوشم میاد ولی فعلا تجربه بهم ثابت کرده هرچی از اینجا دور تر بشم حالم بهترهجالبه!
تجربه ها متفاوته
من خودم چون طی این 18 سال زندگیم تو خیلی از استانای کشور زندگی کردم و کلی شهرو رفتم میگم دوست ندارم برم@سجاد-ذوالفقاری اره.. منم اکثر جاهای ایرانو رفتم و ب این نتیجه رسیدم اب و هوای اینجا یچیز دیگس.. ولی بنظرم خوبه ی تغییر اساسی ب زندگیم بدم.. میدونی.. مث زندگی قبل 18 سالگی و زندگی بعد 18 سالگی. احتمالا این افکارم زیادی تخیلیه و زندگی هیچوق واقعا اونطور ک میخوای پیش نمیره.. ولی فعلا با این امید تلاش میکنم
-
من خودم رو در حدی نمیبینم بخوام بگم شعور یه فرد پایینه!
نمیتونم نظر بدم شعورش پایینه
ولی میتونم بگم از نظر خود من فرهنگ یاس و تهی و شایع بیشتر از بقیه همکاراشونه (البته فعلا نظرم اینه )@سجاد-ذوالفقاری اوهوم.. فکر خوبی داری.. از جمله چیزایی ک دوس دارم توی خودم تثبیت کنم قضاوت نکردن و هیت ندادنه.. پیشرفت زیادی کردم ولی هنوزم این بشر رو مخمه..
-
@سجاد-ذوالفقاری اره.. منم اکثر جاهای ایرانو رفتم و ب این نتیجه رسیدم اب و هوای اینجا یچیز دیگس.. ولی بنظرم خوبه ی تغییر اساسی ب زندگیم بدم.. میدونی.. مث زندگی قبل 18 سالگی و زندگی بعد 18 سالگی. احتمالا این افکارم زیادی تخیلیه و زندگی هیچوق واقعا اونطور ک میخوای پیش نمیره.. ولی فعلا با این امید تلاش میکنم
@سجاد-ذوالفقاری اره.. منم اکثر جاهای ایرانو رفتم و ب این نتیجه رسیدم اب و هوای اینجا یچیز دیگس.. ولی بنظرم خوبه ی تغییر اساسی ب زندگیم بدم.. میدونی.. مث زندگی قبل 18 سالگی و زندگی بعد 18 سالگی. احتمالا این افکارم زیادی تخلیه و زندگی هیچوق واقعا اونطور ک میخوای پیش نمیره.. ولی فعلا با این امید تلاش میکنم
من منظورم آب و هوا و این چیزا نبود ...
ولی خب متوجه شدم چی میگی
دوست داری زندگیت یه تفاوتی داشته باشه
زندگیت به دوران بعد 18 سالگی و قبلش تقسیم بشهنه اتفاقا چیز تخیلی نیست خیلیم هدف قشنگیه
-
@سجاد-ذوالفقاری اره.. منم اکثر جاهای ایرانو رفتم و ب این نتیجه رسیدم اب و هوای اینجا یچیز دیگس.. ولی بنظرم خوبه ی تغییر اساسی ب زندگیم بدم.. میدونی.. مث زندگی قبل 18 سالگی و زندگی بعد 18 سالگی. احتمالا این افکارم زیادی تخلیه و زندگی هیچوق واقعا اونطور ک میخوای پیش نمیره.. ولی فعلا با این امید تلاش میکنم
من منظورم آب و هوا و این چیزا نبود ...
ولی خب متوجه شدم چی میگی
دوست داری زندگیت یه تفاوتی داشته باشه
زندگیت به دوران بعد 18 سالگی و قبلش تقسیم بشهنه اتفاقا چیز تخیلی نیست خیلیم هدف قشنگیه
@سجاد-ذوالفقاری ن منم فهمیدم تو چی گفتی ولی خب داشتم میگفتم اینجا نکات مثبت زیادی داره ولی بازم جوش باعث میشه ازش فراری باشم
-
@سجاد-ذوالفقاری اوهوم.. فکر خوبی داری.. از جمله چیزایی ک دوس دارم توی خودم تثبیت کنم قضاوت نکردن و هیت ندادنه.. پیشرفت زیادی کردم ولی هنوزم این بشر رو مخمه..
@سجاد-ذوالفقاری اوهوم.. فکر خوبی داری.. از جمله چیزایی ک دوس دارم توی خودم تثبیت کنم قضاوت نکردن و هیت ندادنه.. پیشرفت زیادی کردم ولی هنوزم این بشر رو مخمه..
خب بحث تفاوت سلیقه .. تفاوت فرهنگ .. تفاوت اعتقادات دینی و غیر دینی هم هست همه ی اینا رو این که تو از یکی خوشت بیاد یا بدت بیاد تاثیر داره
شاید سلیقت نیست
از نظر خودت چه چیزیش رو مخته ؟