هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
@Saghi-Mortazavi
نه ببخشین اون اوک نیو بود -
@Saghi-Mortazavi
خلاصه اش اینه: البته ببخشید که خودم ننوشتم
شخصیت اصلی مجموعه دختر جوانی است به نام دونگیی که پدر و برادرش به جرم حمایت از بردهها و تشکیل یک حزب کمکرسانی به آنها، محکوم به مرگ میشوند. دونگیی تنها وارد پایتخت میشود و همچنان مورد تعقیب سربازان دولت است. وی بعدها وارد دفترخانهٔ موسیقی قصر شده و در آنجا از خود استعدادهایی بروز میدهد که باعث میشود او را بانوی بازرس کنند. در ادامه او اعتماد شاه راجلب کرده و همسر او میشود و به دلیل کمکهایش به بردگان در میان مردم به فردی محبوب تبدیل میگردد.
تقریبا ۹۰ درصد سریال های کره ای که در ایران پخش شده رو دیدم نمیدونم چرا علاقه ی خاصی به کره ای ها دارم
-
@Saghi-Mortazavi
خلاصه اش اینه: البته ببخشید که خودم ننوشتم
شخصیت اصلی مجموعه دختر جوانی است به نام دونگیی که پدر و برادرش به جرم حمایت از بردهها و تشکیل یک حزب کمکرسانی به آنها، محکوم به مرگ میشوند. دونگیی تنها وارد پایتخت میشود و همچنان مورد تعقیب سربازان دولت است. وی بعدها وارد دفترخانهٔ موسیقی قصر شده و در آنجا از خود استعدادهایی بروز میدهد که باعث میشود او را بانوی بازرس کنند. در ادامه او اعتماد شاه راجلب کرده و همسر او میشود و به دلیل کمکهایش به بردگان در میان مردم به فردی محبوب تبدیل میگردد.
تقریبا ۹۰ درصد سریال های کره ای که در ایران پخش شده رو دیدم نمیدونم چرا علاقه ی خاصی به کره ای ها دارم
-
@Mr-Perfect
عاااهان یچیزایی یادم اومد
شما سریال قهرمان و دیدین؟ شبکه نمایش پخش میکرد
چون گفتین ۹۰ درصد کره ایی های پخش شده رو دیدین میپرسم@Saghi-Mortazavi
چرا ندیدم ولی خیلی وقت پیش پخش شده
-
@Saghi-Mortazavi
چرا ندیدم ولی خیلی وقت پیش پخش شده
-
@Saghi-Mortazavi
اگه زیاد اهل جنگ و دعوا نیستی و کره ای دوست هستیسریال های افسانه دریای آبی و عشق بی پایان و کافه پرنس رو ببینید
-
@Felli
بله
-
@Felli
بله
-
@Saghi-Mortazavi
اگه زیاد اهل جنگ و دعوا نیستی و کره ای دوست هستیسریال های افسانه دریای آبی و عشق بی پایان و کافه پرنس رو ببینید
-
@Saghi-Mortazavi
در شبکه های ایرانی پخش نشدن
آخه باید کل فیلم سانسور میشد
ضمنا چیز خاصی هم نداره هااااا که فکر کنید چی کار میکنن نه از سبک رمانتیک هست ولی واقعا چیزی برا سانسور نیست البته به نظرم من خودم با خانواده دیدم منظور مثل فیلم های ترکیه ای نیست
خوبه حتما ببینید
-
@Saghi-Mortazavi
ضمنا چیز خاصی هم نداره هااااا که فکر کنید چی کار میکنن نه از سبک رمانتیک هست ولی واقعا چیزی برا سانسور نیست البته به نظرم من خودم با خانواده دیدم منظور مثل فیلم های ترکیه ای نیست
خوبه حتما ببینید
@Mr-Perfect
البته اگه سبک رمانتیک و درام دوست دارین
-
@Saghi-Mortazavi
خوبه حتما ببینید
@Mr-Perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثل فیلم های ترکیه ای نیست
والا فیلم های ترکیه ای هم این طوری نیستن
مخصوصا سریال هاشون