هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey مزه ی خاک میده😂
نمیدونم چجوری وصفش کنم.کلا دیگه مزه وانیل و گلاب و شیر نمیده...
انگار تو گلو گیر میکنه@Elham650 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@farzam-yousefi اقای موقارییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@farzam-yousefi اقای موقارییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه -
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه@farzam-yousefi ن داوش بزار برات توضیح بدم..
راه ابریشم پرو کلا با راه ابریشم یکیه حالا ی چن تا خدمات اضافه داره. ولی چیزایی ک قرار باشه جدیدی ضبط شن مث پیش ازمون و پس ازمون و این داستانا توسط ی معلم دیگ ضبط میشه. ک الا گفت نگران معلم جدیدا نباشین حسابی ازمونشونو پیشمون پس دادن -
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه@farzam-yousefi والا من راه ابریشم پرو رو دارم دیگ.. از اون میگم هس:face_with_tears_of_joy:
-
@farzam-yousefi ن داوش بزار برات توضیح بدم..
راه ابریشم پرو کلا با راه ابریشم یکیه حالا ی چن تا خدمات اضافه داره. ولی چیزایی ک قرار باشه جدیدی ضبط شن مث پیش ازمون و پس ازمون و این داستانا توسط ی معلم دیگ ضبط میشه. ک الا گفت نگران معلم جدیدا نباشین حسابی ازمونشونو پیشمون پس دادنMichael Vey
یعنی زیست دوباره ضبط نمیشه/؟ -
Michael Vey
یعنی زیست دوباره ضبط نمیشه/؟@farzam-yousefi ن کلا تمام فیلما مث راه ابریشمه. دیگ نمیدونم اگ ی درصد تغییرات داشته باشه کاری میکنن یا ن
-
@farzam-yousefi ن کلا تمام فیلما مث راه ابریشمه. دیگ نمیدونم اگ ی درصد تغییرات داشته باشه کاری میکنن یا ن
Michael Vey
چقد بد😐 -
Michael Vey
چقد بد😐@farzam-yousefi یس.. هعیق
-
رئیس جمهور نامه زد و تکلیف کنکور 1403 رو مشخص کرد
ولی 1402 نه
تا پایان شهریور
مشخص میشه
ولی خب خداروشکر تکلیف ما مشخص شد@farzam-yousefi
سلام چی شد؟
403 چی شده و 402 مگه نگفتن مثل قبله -
هرچی تغییر چرت استرس زای اینده خراب کن بود گذاشتن سر ما کنکوریای 1402....
خدایا بسه دیگه... خسته شدیم دیگههه -
حالا این وسط ی کنکوری 403یی تاپیک زده بود چن روزه نا امیدم و نمیتونم ادامه بدم چون تست زمان دار میزنم نمیرسم...... خدایااا منو تیکه تیکه کنننننننننننن
-
@farzam-yousefi
اها خیلی ممنون چند روز نبودم در جران قرار نداشتم. درست حسابی 🚗😂
ولی احتمال 99 درصد مثل سال قبله برای ما
عمومیهم هست.
من دوباره برگردم شروع منم بخونم حتما عمومیا رو می خونم.خیلی نباید درگیر این حاشیه ها شد.