هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey مزه ی خاک میده
نمیدونم چجوری وصفش کنم.کلا دیگه مزه وانیل و گلاب و شیر نمیده...
انگار تو گلو گیر میکنه@Elham650
-
@farzam-yousefi اقای موقارییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@farzam-yousefi اقای موقارییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه -
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه@farzam-yousefi ن داوش بزار برات توضیح بدم..
راه ابریشم پرو کلا با راه ابریشم یکیه حالا ی چن تا خدمات اضافه داره. ولی چیزایی ک قرار باشه جدیدی ضبط شن مث پیش ازمون و پس ازمون و این داستانا توسط ی معلم دیگ ضبط میشه. ک الا گفت نگران معلم جدیدا نباشین حسابی ازمونشونو پیشمون پس دادن -
Michael Vey
آقای موقاری خدافظی کرد
رفت
چجوری میشه
مگه ویدیو جدید ازش دارید که برای این هفته اخیر باشه@farzam-yousefi والا من راه ابریشم پرو رو دارم دیگ.. از اون میگم هس
-
@farzam-yousefi ن داوش بزار برات توضیح بدم..
راه ابریشم پرو کلا با راه ابریشم یکیه حالا ی چن تا خدمات اضافه داره. ولی چیزایی ک قرار باشه جدیدی ضبط شن مث پیش ازمون و پس ازمون و این داستانا توسط ی معلم دیگ ضبط میشه. ک الا گفت نگران معلم جدیدا نباشین حسابی ازمونشونو پیشمون پس دادنMichael Vey
یعنی زیست دوباره ضبط نمیشه/؟ -
Michael Vey
یعنی زیست دوباره ضبط نمیشه/؟@farzam-yousefi ن کلا تمام فیلما مث راه ابریشمه. دیگ نمیدونم اگ ی درصد تغییرات داشته باشه کاری میکنن یا ن
-
@farzam-yousefi ن کلا تمام فیلما مث راه ابریشمه. دیگ نمیدونم اگ ی درصد تغییرات داشته باشه کاری میکنن یا ن
Michael Vey
چقد بد -
Michael Vey
چقد بد@farzam-yousefi یس.. هعیق
-
رئیس جمهور نامه زد و تکلیف کنکور 1403 رو مشخص کرد
ولی 1402 نه
تا پایان شهریور
مشخص میشه
ولی خب خداروشکر تکلیف ما مشخص شد@farzam-yousefi
سلام چی شد؟
403 چی شده و 402 مگه نگفتن مثل قبله -
هرچی تغییر چرت استرس زای اینده خراب کن بود گذاشتن سر ما کنکوریای 1402....
خدایا بسه دیگه... خسته شدیم دیگههه -
حالا این وسط ی کنکوری 403یی تاپیک زده بود چن روزه نا امیدم و نمیتونم ادامه بدم چون تست زمان دار میزنم نمیرسم...... خدایااا منو تیکه تیکه کنننننننننننن
-
@farzam-yousefi
اها خیلی ممنون چند روز نبودم در جران قرار نداشتم. درست حسابی
ولی احتمال 99 درصد مثل سال قبله برای ما
عمومیهم هست.
من دوباره برگردم شروع منم بخونم حتما عمومیا رو می خونم.خیلی نباید درگیر این حاشیه ها شد.
-
هرچی تغییر چرت استرس زای اینده خراب کن بود گذاشتن سر ما کنکوریای 1402....
خدایا بسه دیگه... خسته شدیم دیگهههنباید خیلی درگیر حاشیه ها کنکور بشید.. الکی استرس سر چیزا که هی تغییر. می کنه نباید داد.
فعلان مه تابسونه بیشتر تمرکز باید روی تخصصی ها باشه حالا این کنارش یک نمه عمومی هم میشه چاشنیه کار کرد. رو دروسی که نیاز. عربی قواعد زبان قسمت های از ادبيات
این چیزا.
-
نباید خیلی درگیر حاشیه ها کنکور بشید.. الکی استرس سر چیزا که هی تغییر. می کنه نباید داد.
فعلان مه تابسونه بیشتر تمرکز باید روی تخصصی ها باشه حالا این کنارش یک نمه عمومی هم میشه چاشنیه کار کرد. رو دروسی که نیاز. عربی قواعد زبان قسمت های از ادبيات
این چیزا.
@jahad-128 یسسسس