هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-Andiravan اره مثلا من اونسری خواب دیدم منو جری داشتیم با اون سه تا خوکه فرار میکردیم چون گرگه همش خونمونو اتیش میزد.. بعد از اون طرف تام اومد ی تخم اورد اورد تخمه بخاطر حرارت اتیش خونمون گرم شد شکست ازش ی اژدها دراومد..
-
@Allen-Gamer
-
Foruhar فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اینا که خوبه
من خواب دیدم توی زیرزمین خونمون تارزان با اون میمونه که مامانشه زندگی میکنه بعد دیدم زنگ خونه رو میزنن رفتم ببینم کیه بعد دیدم شرکه !باور کنید
-
@Allen-Gamer لعنت بهتت
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan اره مثلا من اونسری خواب دیدم منو جری داشتیم با اون سه تا خوکه فرار میکردیم چون گرگه همش خونمونو اتیش میزد.. بعد از اون طرف تام اومد ی تخم اورد اورد تخمه بخاطر حرارت اتیش خونمون گرم شد شکست ازش ی اژدها دراومد..
واس من خیلی چرت بود
خیلیی
دقیق یادم نی چیه
ولی واس تو هم خیلی عجیبههمش به کنار اون اژدها
-
@sania-Andiravan
-
سلامی دوباره
کامبک پس از اخراج
اخراجم نکنید یه پیام گذاشتیم
️
-
Parsa Amini داااوووشمممممممممممممم
-
Parsa Amini اتفاقا دیروز اینجا منشنت کردم پرسیدم کی و چرا داوشمو اخراج کرد:*>
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey مرسی مرام معرفت
جالبیش اینه اونا داشتن منو مسخره میکردن من اخراج شدم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Parsa-Aminiنقل از تتلو ( واقعا عجیب است
جالب هم است ) -
Parsa Amini دقیقا... اخرین پیامات تو کسی بودی ک ناراحت شد چرا تو اخراج شدی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to maryam111 on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi سلام
من دوبار نوشتم
️
ینی ۴۰ تا
حالا لینکاشو اگه پیدا کردم میفرستمدوباره بفرستید
دوشواری نداریم که -
@soniaaa عه اینطوریه؟ پس نوه خوبی باش ضربه عصامو نخوری
🦯
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بگذریم
چخبرا -
Parsa Amini هچی داوشکم.. دارم سعی میکنم زیست بخونم ولی شیطنت میکنم
-
Parsa Amini همین الانم عکستو تو پروف بزار بینم
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey با خود برنامه آلا میخونی؟
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey دیگ واقعا حذف اش کردم هیچی عکس ندارم
فعلا ام کلا خونم جایی نمیرم
-
Parsa Amini با راه ابریشم.. ولی از برنامش استف نمیکنم فرسنگ ب فرسنگ پیش میرم
393869/1000113