هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: گمشید سر درستون  با اون دست خطت:)))))) بمیر ب اون خوبی  کجاش خوبه،مثه زمانه هخامنش :)) فک کنم باید خط مغول میگفتیاا خط هخامنشیا بهترین خط بوده  پس نتیجه میگیرم خطش خوبه اره خیلی ،میخوام بهش پیشنهاد بدم یه تاپیک بزنه ،فنون خوش خطی رو اموزش بده :))) مطمئنا مخاطباش زیاد میشه  
- 
@zahra-m1999 یه چن دوره باید بیام کلاس اولش اموزش زبان کردی که بفهمم چی میگید خخخخخخ نقاشیم خوبه بیام تو اون دوره های تو شرکت کنم به فنا میره استعدادم       
- 
@zahra-m1999 یه چن دوره باید بیام کلاس اولش اموزش زبان کردی که بفهمم چی میگید خخخخخخ نقاشیم خوبه بیام تو اون دوره های تو شرکت کنم به فنا میره استعدادم       
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من برم که مرضی از حال دیشبم میدونه نه مرضی ؟؟؟؟؟        بعلهه..   
- 
@zahra-m1999 زهرا تو که از هر زبونی یکم بلدی با من ترکی بحرف احساس غریبی بهم دس نده کردی میحرفی خخخ 
- 
@zahra-m1999 زهرا تو که از هر زبونی یکم بلدی با من ترکی بحرف احساس غریبی بهم دس نده کردی میحرفی خخخ 
- 
@zahra-m1999 ساغولاسان زهرا دوی بیزده گدخ دریسیز باشینا هامی گده 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من برم که مرضی از حال دیشبم میدونه نه مرضی ؟؟؟؟؟        بعلهه..   
- 
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ساغولاسان زهرا دوی بیزده گدخ دریسیز باشینا هامی گده باز به کردی حداقل یه چیزی میشه بفهمی اما ترکی اصلا  mrz همینکه متمایز میکنتش خخخخ 
- 
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ساغولاسان زهرا دوی بیزده گدخ دریسیز باشینا هامی گده باز به کردی حداقل یه چیزی میشه بفهمی اما ترکی اصلا  
- 
@zahra-m1999 حالا فهمیدی زهرا چ حس نابی به آدم دس میده وقتی فوق دیپلم میحرفن       

|
 |

شعردانه
شعردانه

️ عکسی کمیاب
️ عکسی کمیاب