هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi
شرایط؟
و یچیزی بگم فالو آنفالو چند بار پشت سرهم یعنی چت باز کن متاسفانه تو نمیگیری دگ مجبور شدم بگم 😂😂 -
@farzam-yousefi
شرایط؟
و یچیزی بگم فالو آنفالو چند بار پشت سرهم یعنی چت باز کن متاسفانه تو نمیگیری دگ مجبور شدم بگم 😂😂 -
@farzam-yousefi
چیه
توضیح میدی؟
فق تایپه
یا کار با ورد و پاورپوینت و اکسل و اینا هم میخواد؟@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi
چیه
توضیح میدی؟
فق تایپه
یا کار با ورد و پاورپوینت و اکسل و اینا هم میخواد؟@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi
شرایط؟
و یچیزی بگم فالو آنفالو چند بار پشت سرهم یعنی چت باز کن متاسفانه تو نمیگیری دگ مجبور شدم بگم 😂😂بستگی داره
تو هر کدوم مهارت داشته
باشید
هر کسی که خدمات بخواد میاد درخواست میده
شما وقتی اونجا احراز هویت شده باشید میتونید یک کدوم رو قبول کنید و به اون فرد تحویل بدید -
@soniaaa
اها میدونید چرا
چون من با لپ تاپم نوتیفش برام نمیاد که کسی منو دنبال میکنه نمیکنه حتی منشنا
ببخشید@farzam-yousefi
آها عجب
اون بالا زنگوله رو بزن نونیفارو ببین -
@haniehno در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:

جدی دغدغه شون چند ساعت قبل کنکور اینه ؟🥲😐😂حوزه ما آب معدنی گرم ( ما اصطلاحا میگیم گینمیش یعنی خیلی گرم بود😂) با نان روغنی دادن
لعنتی از گلو هم رد نمیشد//: -
@Elham650
منم دلم میخواد -
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi
چیه
توضیح میدی؟
فق تایپه
یا کار با ورد و پاورپوینت و اکسل و اینا هم میخواد؟@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi
شرایط؟
و یچیزی بگم فالو آنفالو چند بار پشت سرهم یعنی چت باز کن متاسفانه تو نمیگیری دگ مجبور شدم بگم 😂😂بستگی داره
تو هر کدوم مهارت داشته
باشید
هر کسی که خدمات بخواد میاد درخواست میده
شما وقتی اونجا احراز هویت شده باشید میتونید یک کدوم رو قبول کنید و به اون فرد تحویل بدید -
@haniehno در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:

جدی دغدغه شون چند ساعت قبل کنکور اینه ؟🥲😐😂حوزه ما آب معدنی گرم ( ما اصطلاحا میگیم گینمیش یعنی خیلی گرم بود😂) با نان روغنی دادن
لعنتی از گلو هم رد نمیشد//: -
@farzam-yousefi
عاقا من با مشتری سر و کله نمیزنم
من متن میگیرم تایپ شده تحویل میدم فقط😑😂/«: -
@Felli برا ما دوتا ساقه طلایی دادن دوتا ها نه دو بسته
آنقدر سفت بود من بازش نکردم بعدش داداشم خورد 😂
آب معدنی هم خود اردبیل واتا داره ولی برکت دادن -
@Elham650
خعلییییی😻