هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehdi خوبم
خودت چطوری؟! -
یه شب که همه خوابن
تو نخوابتو دل شب و تنهایی و تاریکی
شروع کن با خدا حرف زدنبهت قول میدم حال دلت عوض میشه
-
دلم میخواد گریه کنم :|
یکی از مشکلات پسرا نسبت به دخترا همینه اونا راحت میتونن گریه کنن ما پسرا نمیتونیم
به پسر ها گفتن: مرد گریه نمیکنه، به دختر ها گفتن: دختر فریاد نمیزنه... و شجاعت رو از دختران و احساسات رو از پسران گرفتن و گند زدن ب دنیامون.
-
به پسر ها گفتن: مرد گریه نمیکنه، به دختر ها گفتن: دختر فریاد نمیزنه... و شجاعت رو از دختران و احساسات رو از پسران گرفتن و گند زدن ب دنیامون.
-
@حمید-صباحی
کار به این چیزا ندارم و رد یا تاییدشون نمیکنمولی این گریه کردن ربطی به گفتن نداره واقعا نوع واکنش به ناراحتی تو جسممون فرق داره
@سجاد-ذوالفقاری
-
این پست پاک شده!
-
https://forum.alaatv.com/topic/52940/exploring-the-universe/2
بچه ها یه سری بزنین
فعلا اینارو گذاشتم -
هرکاری که فکر میکنی انجام میدم، اما یکهو، وسط روز، وقتی حملهی عصبی بهم دست میده، وقتی میام میشینم پشت درت، تا صدایی ازت بشنوم و دلم گرم شه که پشت اون در هستی و فقط دور شدی و دست من نمیرسه بهت، وقتی روز ها هیچ جا نمیرم و موندن توی خونه بیشتر از هرچیزی کلافه م میکنه، وقتایی که دلم میخواد باز هم سیگار بکشم، اما من خیلی وقته که دیگه سیگار نمیکشم، وقتی به چشم هات خیره میشم، وقتی به دستات نگاه میکنم، وقتی موهات رو نوازش میکنم و تن رنجورت رو میبوسم و پیر شدنت رو با چشم هام میبینم، وقتی جایی که باید قبول کنم که بزرگ شدم، تنها تر شدم، دیگه جایی و کسی رو ندارم، وقتی تنهایی توی مطب میشینم، وقتی دکتر بهم میگه باید صبر میکردی، باید حرف میزدی، یادم میاد که چقدر دلم برای دختر پنج شش ساله تنگه، چقدر من براش کودکی نکردم، چقدر این دختر کوچولو آسیب دیده، چقدر کودکیش ریشه دوونده توی ریشه به ریشهی تنش، و چقدر الان به خودش بدهکاره.
- Dance in Brooklyn
-
راستش مردد بودم اینو اینجا بگم یا نه
یکی از بستگانم دچار مشکلی شده و مایع مغزیش در حال تخلیه هست که وحشتناکه و بخاطر اتفاقی که واسش افتاده ممکنه به مننژیت مبتلا شه و یکساله درگیره ولی داروها روش اثری نداره عملشم خیلی سخته
ازتون میخوام واسش دعا کنین لطفا.. -
رفاقت حرامه
رفاقت وای زمانه دی حرامه
رفیق خیلی گیانی