به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
Farideh Khangah منم گفتم🥴🥴
بگم باز
-
Matin Mousavi 1 بله باید بگین
-
Farideh Khangah
۱.ممنون به یادم بودی
۲.انصافا؟میشه سومین بار اگه بنویسم بازم
واقعا چیز جدیدی اضافه نشد بهم -
Mehrsa 14 در چالش 20 حقیقت گفته است:
Gharibe Gomnam
مرسیی از دعوتت عزیزدلم🥰
این میشه دومین بار
۱.اصولا آدم آرومیم. خیلی زیاد و کارامو در اوج ریلکس بودن انجام میدم. یه وقتایی خوبه یه وقتاییم بد.
۲.خیلیی خیلیی آسمون و بحث های فلسفی و فرازمینی رو دوست دارم. اگه نمیومدم تجربی مطمئنا فلسفه یا نجوم میخوندم.
۳. از کمک کردن به آدما لذت میبرم. دروغ چرا یه وقتایی ازش ضربه هم دیدم ولی هنوزم بهش ادامه میدم چون هدفم از این کمک کردنه یه چیز دیگس.
۴.خیلی به بحث های ادبی و شعر و نویسندگی و فلسفه و.. علاقه دارم اگه وقت باشه حتی ساعت ها بحث کردن راجبش خستم نمیکنه
۵.به شدت زیستو دوست دارم. تازگی ها علاقم به شیمی هم بیشتر شده
۶.خیلی وقتا شده بترسم بی دلیل حتی .البته قبلا بیشتر بود الان کمتره ولی اصولا ترسوام
۷.باور دارم خدا به اندازه باورمون تو زندگیامون حس میشه. هرچی بیشتر بهش باور داشته باشی بیشتر حسش میکنی
۸.اولین بار ۱۰ سالم بود چند تا داستان نوشتم
۹.یه مدت دوست داشتم مجری شم
۱۰.از اینکه وقتم تلف شه شدیدا بدم میاد و این خیلی وقتا حالمو بد میکنه
۱۱.احترام برام مهمه
۱۲.دلم برای ورزش کردن تنگ شده
۱۳.خیلی خودمو سرزنش میکنم.الان خیلیی بهتر شده خداروشکر
۱۴.چند وقتیه رفتار آدما کمتر برام مهمه البته رفتار بدشون
۱۵.دلم میخواد یه خونه قدیمی از اونا که ته یه کوچه بن بسته و پر از گل و سرسبزیه و پنجرههای بزرگ داره بهم بدن برم توش کتاب بخونم
۱۶.علاقه زیادی به خودشناسی دارم و مطمئنم سخته
۱۷.طبیعت رو دوست دارم
۱۸.نظر آدما محترمه اما به نظرم وقتی وارد بحثی میشن لازمه منطقی و بر پایه مطالعه و حق صحبت کنن نه منفعت خودشون
۱۹.از اینکه آدما سعی دارن با هم مخالفت کنن زیاد خوشم نمیاد. بعضیا دوس دارن شنیده بشن تا بشنون و این قشنگ نیست.
۲۰یه وقتایی هست که احساس میکنم دلم برای خودم تنگ شده
۲۱.اضافه اومد:از رقابت ناسالمی که جو کنکور باعثشه خیلی بدم میاد بنظرم با کمک بهم میشه اوضاع رو بهتر کرد.(یکی از دلایلی که از انجمن خوشم میاد اینه که حس میکنم این قضیه توش خیلی کمه)
حلال کنین
آرزو میکنم همتون موفق باشین🤍
امشب برای هم دعا کنیمایناهاش
-
Farideh Khangah
الحمدللهواقعا سخته -
سلام مرسی از دعوتتون Farideh Khangah
---------------------------------------------------------------------------------------- وی در تاریخ 1384/01/22 در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود (جهت مزاح عرض کردم)
- اسمم سعیدِ
- اهل مشهدم ولی به ندرت پیش میاد که برم حرم
- درس مورد علاقم زیسته
- عاشق گیم و سریال (البته فعلا تا کنکور دور گیم رو خط کشیدم )
- %(#206fc4)[با افتخار استقلالی ام]
%(#c48d20)[اوف هنوز 14 تا دیگه مونده] - دوست زیای ندارم.
- خیلی اسپانیا رو دوست دارم و همینطور زبان اسپانیایی رو ( همه رو مدیون سریال Money heist هستم )
- از بین ورزش ها فقط دوچرخه سواری
- به نظر خودم خیلی آدم منطقی هستم
- از بدو ورود به فضای کنکور و اینا به تعداد انگشت شماری کتاب خوندم ( مثلا شازده کوچولو ، قلعه حیوانات ، 1984 ، شب های روشن )
- عاشق فتوشاپ و کار های گرافیکی ( اگر دوست داشته باشید چند تاش رو میزارم براتون )
- عاشق غذا ( ولی به اینکه خودم چیزی برا خودم درست کنم یا بیارم خیلی علاقه ندارم )
- از حشرات خیــــــلی میترسم و بدم میاد ( بخصوص ملخ )
- سخت میتونم ارتباط بگیرم بخصوص با جنس مخالف ( که البته معمولا اکثر پسرا این مشکلو دارن )
*دوستان باور کنید به نظر نمیرسید اینقدر چالش سختی باشه - قبلا انمیه هِیتِر بودم ولی یکی از دوستان Attack on Titan رو بهم معرفی کرد و خوشم اومد اما هنوزم نسبت به انیمه یکم گارد دارم
- عینکی ام و دوست دارم که خیلی عینک داشته باشم ( وی اکنون 6 عدد عینک دارد )
- بهم میگن صدات واسه گویندگی و اخبار خیلی خوبه و خودم تا حدودی قبول دارم .
19 . راستش نمیدونم که به پزشکی و دندون پزشکی علاقه دارم یا نه و این منو کلافه میکنه. هر چند به معلم زیست هم علاقه دارم.
20 . خیــــلی خیــــلی استاد موقاری رو دوست دارم و همیشه دلم میخواد که برا یه بار هم شده از نزدیک ببینمشون
21. بازیگر مورد علاقم متیو مک کانهی ( همونی که توی اینتراستلار بود )
و بیشتر فیلماش رو دیدم و یه کتاب هم نوشته که شاید بعد کنکور خوندمش
و اگر بخوام یه فیلم خیلی قشنگ رو ازش معرفی کنم به جز اینتراستلار فیلم Dallas Buyers Club رو معرفی میکنم .
--------------------------------------------------------------------------
و بلاخره تموم شد تازه یکی هم بیشتر گفتمو زیاد کسی رو توی آلاخونه نمیشناسم ولی دعوت میکنم از :
زینب نجفی
مجتبی ازاد
Michael Vey
(اگر نوشتید باید دوباره بنویسید (آپدیت جدید ) ) -
@Allen-Gamer باورم نمیشه دعوت شدم هعققق :>
خیوب خیوب.. شروع میکنم :>
-
دخترم! اینو برا این گفتم ک 99 درصد کسایی ک باهام حرف میزنن فک میکنن پسرم.. هرچن من مشکلیم ندارم.. چون واقا بدم میاد مردم رفتارشونو باهات عوض کنن چون دختری:|
-
سیده پرنیا حسینی قادیکلایی هستم از مازندران قائمشهر
-
تایپ شخصیتیم infpعه.. (ینی درونگرا، خیالپرداز، احساسی، و امم.. اخریش ینی برنامه ریز نیستم .. هرچی فک کردم کلمش ب ذهنم نیومد )
پ.ن: حتما تست mbti رو بدین و درموردش تحقیق کنین چون چیزای جالبی درمورد شخصیت حودتون و دیگران میگه
-
هیچوق کلاس نقاشی نرفتم ولی نقاشیم خوبه و عاشقشم.. و جدیدا مانگا میکشم :> خیلی دوس دارم ی وقت نقاشیامو بزارم ولی خیوب.. فعلا ک با کامپیوتر اینجام نمیشه بعکسم
-
بسیااار ادمیم ک برا هرررچیزی عذاب وجدان میگیره.. ینی خدا نکنه مجبور باشم بین دو نفر یکیو انتخاب کنم.. دوس دارم خودمو وسطشون چال کنم تا اینکه یکیشونو انتخاب کنم!!
-
اگ میتونستم انتخاب کنم دختر باشم یا پسر.. قطعا پسر رو انتخاب میکردم. چون همیشه دوس داشتم ی پسر هنجارشکن بودم.. ی پسری ک جامعه درک کنه هنوزم ادمای خوب وجود داره
پ.ن: البته فک کنم با هنجارشکنیایی ک میکردم بیشتر جامعه منو طرد میکرد :| -
تیکه کلام بارزم داوشی و داوش و داداچ و از اینچیزاس از این لحاظ همه رو فارغ از جنسیت با اینا صدا میکنم
-
معتقدم همونطور ک زن و مرد باهم برابرن، مرد و زنم باهم برابرن! حالا این خودش توضیح داره. معمولا فمنیستا ب جمله اول اعتقاد دارن. ولی میگم ک درسته.. خانما میتونن هرکاری ک اقایون انجام میدنو بکنن.. مثلا موهاشونو پسرونه بزنن کت شلوار بپوشن تو ورزشایی مث بوکس و وزنه بردازی شرکت کنن مستقل باشن نان اور باشن.. ولی چرا هیشکی نمیگه مردا هم میتونن کارای خانما رو انجام بدن :| چرا اگ ی مرد ارایش کنه یا دامن بپوشه یا خانه دار باشه عجیبه و فحش میخوره ولی ی خانمی ک کت شلوار بپوشه شیکه و ی خانم وزنه بردار شجاعه :| واقعا چرا؟
-
همونطور ک از مورد 8 معلومه جنسیت زده نیستم.. معتقدم همه چیز (شغل، لباس، سنت ها، عشق! و ...) باید فارغ از جنسیت باشه
-
اکثرا منو ادم سرخوش و بی دغدغه ای میدونن چون کلا معتقدم دیگران میتونن هرچی دلشون بخوادو پیش من بگن تا باهم راجبش حرف بزنیم.. ولی من اگ حالم بد بود بهشون نمیگم.. چون نمیخوام حالشون بد شه. و اگ حالم خوب بودم نمیگم.. چون نمیخوام اگ حالشون بده حسرت بخورن
-
کمیت یا کیفیت؟ البته کمیت!!! ینی بهم ده میلیون پول بدین تا لباس بخرم، عمرا اگ یکی دوتا لباس مارک بخرم! میرم بجاش کلی لباسای جنس معمولی میگیرم و کیفشو میکنم.. والا
-
همیشه برام تو زندگیم عشق از 99 درصد چیزا بالا تره.. مثلا اگ بهم بگین با عشقت بدبخت باشی یا با ی ادم پولدار ک عاشقش نیستی زندگی کنی، قطعا اولیو انتخاب میکنم. چون ادم اگ واقعا عاشق باشه برا عشقش خودشو ب اب و اتیش میزنه تا اون خوشحال و خوشبخت باشه
-
پول واقعا چیز خیلی خوبیه!
-
راستی متولد 28 اذر 1383م
-
ی خواهر دارم ازم 11 سال بزرگتره
-
بشدت دوس دارم از پرورشگاه ی بچه رو ب فرزندخوندگی بگیرم تا اینکه خودم بچه دار شم:> حتی کلی درموردش تحقیق کردم. ب خانمای مجرد بالای 30 سال بچه میدن ولی خیلی سخته چون اولویت بالاتر با زوجای ناباروره. ولی از اونجایی ک بچه های پسر و بچه های 3 4 سال ب بالا تقاضای کمی داره و اتفاقا من دلم میخواد ی پسر 5 6 ساله بگیرم فک کنم راحتتر باشه :*> ولی خیلی موانع هس.. مهم ترینش خانوادم هس (تا حرف فرزندخوندگیو میارم میخوان کلمو بکنن :| ) و اینکه نمد بچه باهام ارتباط میگیره یا ن.. هعی
-
رشته تجربیم.. و این یجورایی ب اجبار خانواده بود چون اگ ب من بود میرفتم هنر.. ولی خب جراحیو دوس دارم بد نیس..
-
هدفم از خوندن برا کنکور و رتبه زیر هزار و اینا برا اینه ک دانشگاه شیراز یا اصفهان یا تبریز قبول شم تا از شهرم و خانوادم دور شم و ی زندگی جدیدو شروع کنم.. مث من قبل 18 سالگی و من بعد 18 سالگی
-
ی کراش دارم ک تو اصفهانه :> هعققق
-
انق همیشه همه چیو حتی حال بدمو با خنده گفتم دیگ کسی من و احساساتمو جدی نمیگیره و هرکی هرکار دلش بخواد میکنه باهام
-
ترسوعم.. ن از لحاظ سوسک واین چرت وپرتاها.. فق اینکه نمت حقمو اونجور ک باید بگیرم.. نمت خودمو بیان کنم.. و این واقعا اذیت کنندس
-
خیییلییی اعتماد ب نفسم کمه.. ینی ب معنای واقعی کلمه از خودم متنفرم.. هرچن همون کراشه بود تو 19 گفتم :> اون منو خیلی بهتر کرد.. هعق
-
دوستای صمیمی زیادی ندارم.. میشه گف دو سه نفر
-
طرفدار بی تی اس و هری استایلز و بیلی ایلیش و انیمه و مانگا و مانهوام. هیح هیح
خببب بسه دیگ.. خوشحال میشم تو تودلی نظرتونو درمورد چیزایی ک گفتم بگین
دعوت میکنم از _MILAD_ Kosar A003 -
-
Farideh Khangah ممنون. ۲۰ حقیقت دوم رو مینویسم
۰) کورد هستم و اهل کرمانشاه ( ۲۱تا شد یکی طلبتون)
۱) فصل زمستان رو دوست دارم و از گرما بدم میاد
۲) آواز رو برای خودم میخونم ولی میخوام که به صورت تخصصی کار کنم
۳) سازها رو دوست دادم ولی بیشتر از بقیه سنتور و کمانچه رو دوست دارم و میخوام سنتور رو یاد بگیرم
۴) به سلایق بقیه احترام میذارم ولی موسیقی ها و خواننده های بیهویت جدید رو تا جایی که بتونم سعی میکنم اصلا گوش ندم
۵) از خورده شدن حق، حالا حق هرکی باشه به شدت ناراحت و عصبی میشم!
۶) کسی بهم دروغ بگه و باهام رو راست نباشه تا ابد باهاش میبرم و خیلی به سختی میبخشمش
۷) کسی رو راهنمایی کنم خدایی راهنمایی میکنم و اصلا به فکر دوز و کلک نیستم
۸) توهین رو اصلا برنمیتابم و خیلی بدم میاد
۹) به هیچ دینی توهین نمیکنم ولی خودم اصلا مذهبی نیستم و اهلش نیستم
۱۰) با خدا حرف زدن خیلی آرومم میکنه حالا در هر شرایطی که باشم
۱۱) آدم خرافاتی نیستم و چیزی که با عقلم جور در نیاد رو نمیتونم قبول کنم!
۱۲) تاریخ رو زیاد میخونم چون از تاریخ میشه خیییلی درسها گرفت و دلم هم برای تازیخ خودمون میسوزه خیلی
۱۳) به شدت از نژادپرستی بدم میاد و دوست ندارم اصلا
۱۴) به نظرم اگه انسان ها به دور از توجه به دین و نژاد و زبان و ملیت و..... زندگی میکرن، دنیای خیلی قشنگتر و بهتری داشتیم
۱۵)شنا و فوتبال رو دوست دارم.
۱۶) اهل سفر و تفریح هستم و طبیعت گردی رو هم دوست دارم
۱۷) کسایی که به بشریت کمک کردن رو فارغ از اینکه اهل هرجا که باشن رو دوست دارم و براشون احترام قائلم
۱۸)به نظرم کسانی که ازدواج میکنن و بازهم رابطههایی رو دارن به دور از انسانیت هستن!
۱۹)مجبور کردن هیچ کس رو به انجام کاری اصلا دوست ندارم و دوست دارم همه در هرچیزی که میخواد آزاد و خودمختار باشن و خودشون برای خودشون تصمیم بگیرن
۲۰) بچهای رو میبینم که کار میکنه واقعا ناراحت میشم و قلبم میشکنه و دوست دارم همونجا محو شم و ازبین برمدعوت ها: اخ آخ دلم براتون میسوزه
-
Matin Mousavi 1
و
Farideh Khangahممنون از دعوتتون،هر چند قبلا نوشتم ولی طبق قانون نانوشته دوبار بنویسع کسی بار سوم نداره:))
-برخلاف مردم ایران که مهمان دوستن من اصلا مهمان نواز نیستم:/ در حد دو سه ساعت بعدش واقعا حوصلم نمیکشه
۲-تورک هستم️ ولی کوردی بلدم تقریبا
۳-از سینمای ایران بیزارم چون بیگانه پرستن ما تاریخ عربا مصریا و...همه رو به رخ کشیدیم با هزینه کلان ولی فیلم و سریالی در باب تاریخ خودمون نداریم(تاریخ به صد سال و پنج سال گذشته نمیگن:))
۴-تلگرافی حرف میزنم:/ یعنی بپرسن جواب کوتاه میدم نپرس کلا ساکت یه گوشه نشستم
۵-مورد چهار البته اگر در مورد درسی یا مطلب علمی باشه تغییر میکنه کامل توضیح میدم
۶-سعی کردم همیشه به غرور ادما احترام بزارم و کاری نکنم که بشکنه!
۷-همیشه برای تصمیم گیری هام کلی فکر میکنم برای همین تو اون لحظه ای که بوده پرونده اون کارو کامل میکنم که بعدا حسرت و ای کاشی نباشه و فکر میکنم تا به ایجا موفق بودم
۸-از سر و صدا بیزارم
۹-معتقدم هر ادمی یک حریم شخصی داره که نزدیک ترین افراد زندگیشم نباید اون حریم رو بشکنن
۱۰-اکثر وقت ها ریلکسم بهتره بگم خیلی جوری که لج بقیه در میاد! ولی اخیرا نتایج یکم این ارامشمو ازم گرفته
۱۱-کاری که دوس ندارم انجام بدم کسی نمیتونه مجبورم کنه!مگر با منطق قانعم کنه
۱۲-بشدت مسئولیت پذیرم و این یه جاهایی ازار دهندس...و منشاش شاید اینه تو پادگان بزرگ شدم:/
۱۳-راز دار هستم! جوری که حرفی رو نخام بگم اونایی که میشناسنم دیگه پافشاری نمیکنن چون میدونن تحت هیچ شرایطی نمیگم
۱۴- اهنگ دوست ندارم!
۱۵-سرما رو به گرما ترجیح میدم با اختلاف زیاد:|
۱۶-قدرت حذف ادمارو داشتم ادمای بد دهن و دروغگویی رو حذف میکردم!بنظرم نصف مشکلات جهان کم میشد
۱۷-عصبی بشم از محیط دور میشم ولی ارومم نمیکنه صرفا حرمت ها حفظ میشه!
۱۸-تایپ شخصیتیم بازپرسه://
۱۹-طبق مورد۸ مجازی رو برای صحبت کردن ترجیح میدمتا حضوری!
۲۰-تموم شد
دعوت هم قبلا کردم! چن نفرم هست سال کنکورشونه درگیر نشن بهتره -
Matin Mousavi 1 سلام. ممنون از دعوتت باریک جان .
بسم تعالی
سعی میکنم کوتاه بنویسم۱. اسمم فرهاده.
۲. متولد ۱۳۸۱/۹/۸ هستم.
۳.کورد هستم.
۴.ساکت و کم حرفم.
۵.محترم و سنگین هستم.
۶.قبلا هم گفتم به موسیقی بی کلام علاقه دارم.
۷.از ساز ها پیانو رو دوست دارم.
۸.فوتبالی نیستم ولی تقریبا استقلالیام.
۹.سعی میکنم تا جای ممکن عصبانی نشم و حرفای بدی نزنم.
۱۰. سعی میکنم بقیه ی رو قضاوت نکنم و تا جای ممکن خودمو جای بقیه هم بزارم.
۱۱.اینم قبلاً گفتم به رشتهی بینایی سنجی علاقه دارم.
۱۲.دوست های زیادی ندارم.
1۳. با برادرم دوقلو هستیم.
۱۴.عینکی هستم.
۱۵.دوست دارم روی چمن در یک آب و هوای صاف دراز بکشم و به هیچی فکر نکنم.
۱۶.انیمه بین هستم.
۱۷.سفر به مکان های زیبای ایران و کشورهای دیگه رو دوست دارم.
۱۸.انتظارات زیادی از اطرافیان ندارم .
۱۹.به درس زیست خیلی علاقه دارم ( نه همه ی مبحث هاش).البته اوایل خیلی علاقه نداشتم و وضعیت بدی داشتم.
۲۰. پوزشببخشید یهکم خشک و ساده نوشتم ️
دعوتی ها رو دادن
هرکی دوست داره بیاد بنویسه. -
خب؛ با نامِ خدا، شروع میکنم...
1- اسمَم ارسطو هست
۲-تویِ ورزش، یه حرفاایی برای گفتن داارم
۲- والیبالیستم و معمولاً اِسپَکِر وامیستَم
۳- آهنگ زیاد گوش میدم؛(ترجیحاً عاشقانه)
۴-پایه دوازدهم هستم
۵-رشته ی تجربی هستم
۶-به رانندگی خیلی علاقه دارم
۷- اینم بگم که پسرِ ی آرومَم(از بچگی)
۸- دلم میخواد دندونپزشکی قبول شم
۹- تلاش میکنم آدم شادی بااشم
۱۰- گیتار میزنم و خیلی به این کار علاقه دارم
۱۱- دلم میخواد نوازنده ی خوبی شم
۱۲- رویِ تمیزی حساسم و دلم میخواد وسایلم تمیز و نو باشن
۱۳- از شهر های شمالِ کشور، خوشم میاد و علاقه ی زیادی به جنگل ها و جاده هاش دارم
۱۴-خاکِ کشورم رو دوس دارم و امیدوارم به یکی از بهترین کشور های جهان، از لحاظِ وضعیت اقتصادی و امکاناتِ تفریحی و همچنین ثروتمند تبدیل بشه
۱۵-فصلِ پاییز رو دوس دارم
۱۶-استقلالیَم
۱۷- رنگِ آبی رو دوس دارم
۱۸-بازیگرانِ مورد علاقم: میلاد کِی مرام و امیرحسین آرمان
۱۹-خواننده ی مورد علاقم: شادمهر و چند خواننده ی دیگه(به دلیلِ تعدادِ زیادِشون، همین یکی رو میگم)
۲۰- مربیِ فوتبالِ مورد علاقم(ایرانی) فرهاد مجیدی
خب تموم شد.
-
این پست پاک شده!
-
بفرما
بقیه بیاین یاد بگیرین از ارسطو حداد
چقد شیک و مرتب ۲۰ تا حقیقت رو پر کرد
از جمله خودم -
خب دعوت میکنم از:
Zahra Hamrang -
@Zahra-Hamrang در چالش 20 حقیقت گفته است:
بفرما
بقیه بیاین یاد بگیرین از ارسطو حداد
چقد شیک و مرتب ۲۰ تا حقیقت رو پر کرد
از جمله خودمخیلی ممنون نظرِ لطفتونه آبجی
خب دعوت میکنم از شما که در این چالش، شرکت کنید
-
اهم اهم
1_خب ریحانه هستم
2_دوستام بم میگن ریحون
3_آدم منطقی و مهربون و بجا احساسی هستم البته نظر اطرافیانه این
4_اندکی زود عصبانی میشم(اندکی:زیاد) و یذره همچین بگی نگی صبور
5_سعی میکنم ب بقیه وایب خوب بدم.
6_یازدهم ریاضی هستم (دو هفته دیگ مونده تا یازدهم)
7_استقلالیم
8_مشکی و بنفش و دوست دارم
9_تیپ شخصیتیمم entjهستش
10_به موسیقی بشدت علاقه دارم
11 علاقمندبه رشته هوافضا بشدت
12_عاشق نجوم
13_از بین درسا اختصاصیا همه رو دوست دارم و تو عمومیا هم زبان و ادبیات
14_کشور مورد علاقم روسیس
15_تمام علاقم ب مکانیه ک رو زمین نیست و دلیلشم همینه که رو زمین نیست
16_از ادمای خود خواه،دورو، ترسو،بیکار بدم میاد
17_از ادمای شجاع بشدت خوشم میاد
18_به زبان اسپانیایی علاقه زیادی دارم
19_هیچ غذاییم نی ک ازش بدم بیاد
20_استثناً من 19 تا میگم -
ریحانه کشاورز دعوت میکنم از Fatemeh Soltani 0
-
درود بر شما،بریم ۲۰ تا حقیقت از بنده حقیر بشنویم
۱_خب اسمم محمد مهدیه و متولد آبان ۸۳ هستم
۲_متولد و ساکن تهران آلوده
۳_آدم کم حرفی هستم اما خب حتی وقتی سکوت کردم تو مغزم جنگ و دعواست و همش دارم به چیزای مختلف فکر میکنم
۴_استقلالی ام و طبیعتا رنگ مورد علاقم آبیه
۵_یه خواهر دارم که شیش سال ازم کوچیک تره
۶_عاشق موسیقی ام اما خب سلیقه موسیقیم یه ذره متفاوته و شاید هرکسی خوشش نیاد
۷_به نظم خیلی اهمیت میدم
۸_تو جمع خانواده و دوستام دو تا آدم کاملا متفاوتم انگار یه آدم دیگه درونم دارم
۹_از آدم های مغرور و کسایی که فکر میکنن خیلی میدونن بدم میاد
۱۰_خط فکریم با همسن و سال هام خیلی فرق داره یعنی چیزایی که واسه بقیه جذابه واسه من حسی نداره🥲
۱۱_به رشته مهندسی هوافضا علاقه دارم و کلا کلم تو آسمونه خیلی به اینجا اهمیت نمیدم
۱۲_کنجکاوم و خلاصه هیچ چیزی همینجوری تو کتم نمیره باید در موردش تحقیق کنم حتی اگه خیلی واضح باشه
۱۳_عاشق فیزیک و مخصوصا متافیزیکم
۱۴_دیر یخ ام باز میشه اما اگه باز بشه بیش از حد باز میشه
۱۵_از مهمونی و اینا خیلی خوشم نمیاد و تنهایی رو ترجیح میدم همیشه
۱۶_تایپ شخصیتیم INFJ
۱۷_به شدت شکمو هستم متاسفانه🥲
۱۸_به تاریخ هم خیلی علاقه دارم و با اینکه رشته م ریاضیه اما همیشه عاشق تاریخ و روانشناسی و درسای انسانی هم بودم اما حال و حوصله حفظیات نداشتم واسه همین نرفتم انسانی
۱۹_راستی به شدت هم گرمایی هستم به حدی که تو تابستونا میخوام ذوب بشم
۲۰_بزرگترین آرزومم اینه که ایران به شکوه و قدرت چند هزار سال قبلش برگرده و وضعیت ما درست بشهخب اینم از بیست حقیقت ما خدا نگهدار
-
@mahdi-najafi-2 باورم نمیشه یکی هم تو الا هست مثل من عاشق هوافضاعه:)))))