هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@soniaaa
منم کسی به غیر از دوستام فاطی بگه بهم واقعاا ازش دلگیر میشم
ولی با دوستام به طرز فجیعی راحتم که فاطی بگن😂🚶🏻♀️
یادم باشه سونی نگم بهت♥️@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
یادم باشه سونی نگم بهت♥️😂😂👌🏻👌🏻
آخ دقیقااااوایی مرسی 😍❤️
ببخشید منشنام قاطی شده بود ندیده بودم اینو🤕🙏🏻
-
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
یادم باشه سونی نگم بهت♥️😂😂👌🏻👌🏻
آخ دقیقااااوایی مرسی 😍❤️
ببخشید منشنام قاطی شده بود ندیده بودم اینو🤕🙏🏻
-
عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش:
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۱🟢
۸۰۰ متخلف در کنکور سراسری دستگیر شدند. وقتی از کنکور و امتحان صحبت میکنیم تقلب یک موضوع اجتناب ناپذیر است، نمیشود تقلب را به شکل صددرصد از امتحان جدا کرد. برای حفاظت از آزمون و مقابله با تکنولوژیهای تقلب، چند لایه تعریف کردیم. شرکتهای دانش بنیان را به کار گرفتیم و دستگاههای نظارتی به ما کمک کردند که آزمون را برگزار کنیم.
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۲🟢
کنکور در سال ۱۴۰۲ دوبار در سال و در ماههای دی ۱۴۰۱ و تیر ۱۴۰۲ برگزار میشود. این آزمونها در نیمه اول تیرماه و در نیمه دوم دی ماه برگزار خواهند شد
ثبت نام دو بار انجام میشود اما پذیرش یک بار انجام میشود.
یک نمره سوابق تحصیلی با بالاترین نمره دریافت میشود.🔵زیرگروهها در کنکور ۱۴۰۲ حذف شده و ضرایب جدید در شورای سنجش و پذیرش تصویب می شود.
@soniaaa
-
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۱🟢
۸۰۰ متخلف در کنکور سراسری دستگیر شدند. وقتی از کنکور و امتحان صحبت میکنیم تقلب یک موضوع اجتناب ناپذیر است، نمیشود تقلب را به شکل صددرصد از امتحان جدا کرد. برای حفاظت از آزمون و مقابله با تکنولوژیهای تقلب، چند لایه تعریف کردیم. شرکتهای دانش بنیان را به کار گرفتیم و دستگاههای نظارتی به ما کمک کردند که آزمون را برگزار کنیم.
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۲🟢
کنکور در سال ۱۴۰۲ دوبار در سال و در ماههای دی ۱۴۰۱ و تیر ۱۴۰۲ برگزار میشود. این آزمونها در نیمه اول تیرماه و در نیمه دوم دی ماه برگزار خواهند شد
یک نمره سوابق تحصیلی با بالاترین نمره دریافت میشود.🔵زیرگروهها در کنکور ۱۴۰۲ حذف شده و ضرایب جدید در شورای سنجش و پذیرش تصویب می شود.
@soniaaa
@Felli

-
@Felli

-
@Felli چی شد؟😶
-
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۱🟢
🟢مرتبط با کنکور ۱۴۰۲🟢
@soniaaa
@Felli
سریبلر 😐 -
این پست پاک شده!
-
مریم جون پیویتو چک میکنی گلم!
maryam111 -
@Felli چی شد؟😶
Matin Mousavi 1
همون حرفایی که من کپی کردمو روی خودم ریپ میزنید؟🤣😂