هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حمید-صباحی آخ گفتی حمید. اصلا به توچه که کی نتایج میاد و چی میرم؟؟ خیلی مشتاقی، خودت بیا برو کنکور بده.
Matin Mousavi 1
به خدا من اصلا به فکرش نبودم چون سال اول استرس خوردم چی شد؟
من نمیگم پیگیر نباش اما آیا نتیجه من تو آینده شما تاثیر میزاره. -
Matin Mousavi 1
به خدا من اصلا به فکرش نبودم چون سال اول استرس خوردم چی شد؟
من نمیگم پیگیر نباش اما آیا نتیجه من تو آینده شما تاثیر میزاره.نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده@حمید-صباحی
دقیقا
مثلا میخوان بگن ما هم هستیم!
-
@حمید-صباحی من کل دورم شده از این ادما :))) از صبح شروع میکنن .. نیومد ؟ مجتبی چیکار کردی ؟ کی میاد /؟ قبولی ؟ شام رو کی میدی ؟
مجتبی ازاد
از دیروز که گفتن هفته بعد میاد همه هی گیر میدن چیکار قراره کنی -
@حمید-صباحی
دقیقا
مثلا میخوان بگن ما هم هستیم!
Matin Mousavi 1 حالا تو خونتو کثیف نکن
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن که -
@حمید-صباحی من کل دورم شده از این ادما :))) از صبح شروع میکنن .. نیومد ؟ مجتبی چیکار کردی ؟ کی میاد /؟ قبولی ؟ شام رو کی میدی ؟
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ما ول کردیم، اینا ول نمیکنن. خیلی باعث استرس بیشتر میشن!
-
0-0ftm
بد نیستم خدارو شکر خوبم
تا الان اصلا استرس نتایج رو نداشتم و اصلا بیخیال بودم
ولی وقتی که این فامیلامون اومدن دارن رو مغزم میرن واسه نتایج
آخه واقعا به شما چه اصلا میخوام برم قورباغه شناسی@حمید-صباحی
حق به توان بی نهایت -
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن کهنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهMo Xo به به چشممان روشن
-
مجتبی ازاد ما ول کردیم، اینا ول نمیکنن. خیلی باعث استرس بیشتر میشن!
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون ..
-
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن کهنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اخه واقعا آدم نمیدونه چی بگه بهشون! من خودمم اطلاعات دقیق ندارم
-
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون ..
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون کووووچه های شهر پره ولگرده
..
-
Mo Xo به به چشممان روشن
Matin Mousavi 1
از بیکاریه همش -
Mo Xo اخه واقعا آدم نمیدونه چی بگه بهشون! من خودمم اطلاعات دقیق ندارم
Matin Mousavi 1 منو کسی نمیتونه کاری داشته باشه
زهرچشم گرفتم اولش
-
Matin Mousavi 1 منو کسی نمیتونه کاری داشته باشه
زهرچشم گرفتم اولش
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo چه کار کردی؟ به ماهم بگو
-
Mo Xo چه کار کردی؟ به ماهم بگو
Matin Mousavi 1 رمز رستگاریه لو نمیدم
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکنن -
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکنننوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اووو همینه
-
Mo Xo اووو همینه
Matin Mousavi 1 شما ها چی کردین اینقد صمیمی شدن://
-
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکنننوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اورِگا اورِگا
-
Matin Mousavi 1 شما ها چی کردین اینقد صمیمی شدن://
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo من خودم کاری نکردم. اطرافیان کاری کردن!
-
Mo Xo من خودم کاری نکردم. اطرافیان کاری کردن!
Matin Mousavi 1 اهان
چی میکنی با علافی:/
لعنتی عذاب اوره قدر اون زمانی که وقتمون پر بودو ندونسیم -
Matin Mousavi 1 اهان
چی میکنی با علافی:/
لعنتی عذاب اوره قدر اون زمانی که وقتمون پر بودو ندونسیمنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo من دارم کم کم آب میشم. دیوانه کنندهاس