هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چقدر اوقات خوشیه   
- 
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اول تو گروه همه دختر بودیم 
 یهو پسرا ریختن توش
 از هر ۵ تا ۴ تا اسمشون مهدی بودکلا 6 تا پسر بودن مجتبی ازاد 
 بهش میگن ارایه بزرگنمایی
 برو خوندون ممد     ️ ️
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 اخه همش با هیترا داسان دارم
 ولی الان ک دارن با اسنوپ داگ فیت میدن مشکلاتم کمتر شده  Kosar A003   من منKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: جذابترین چهره مردمی انتخاب شده تو ۲۰۲۲ 
 سجاد: بمن میگن شبیهشم     ️ ️   ️ ️    ترو خدا راس میگی ؟ ترو خدا راس میگی ؟    
 چرا نمیدونستممممم
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
   واقعن تلافی میکنممم واقعن تلافی میکنممم   ایییییییی ایییییییی
 انتقام میگیرم  
 بگوو  
- 
0-0ftm 
 همیشه اذیت کردن دخترا بیشتر میچسبه
 +اینفینیتی
 اصن این بشرو از وقتی نمیشناختمم اذیت میکردم
 اذیت خورش با بقیه پسرا فرق داره  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو     
 @Saghi-Mortazavi    خوش میگذره ؟ خوش میگذره ؟
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو     
 @Saghi-Mortazavi    خوش میگذره ؟ خوش میگذره ؟0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو     
 @Saghi-Mortazavi    خوش میگذره ؟ خوش میگذره ؟داره به جونام اضافه میشه اصن      
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اولن که خونوادست 
 کوثر نمیدونست گفت موادیهنیازی به اثبات نمیبینم و الا یکی تو همین تودلی هم میوردم واسه تایید      نه تو قانع نمیشی، باید امیر و مبینو واست اورد نه تو قانع نمیشی، باید امیر و مبینو واست اورد    @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اولن که خونوادست 
 کوثر نمیدونست گفت موادیهنیازی به اثبات نمیبینم و الا یکی تو همین تودلی هم میوردم واسه تایید      نه تو قانع نمیشی، باید امیر و مبینو واست اورد نه تو قانع نمیشی، باید امیر و مبینو واست اورد    باشه انلاین شدن میریم میپرسیم    
- 
مجتبی ازاد 
 بهش میگن ارایه بزرگنمایی
 برو خوندون ممد     ️ ️Kosar A003 اوه یس 
- 
0-0ftm 
 +اینفینیتی
 اذیت خورش با بقیه پسرا فرق داره  Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 +اینفینیتی
 اذیت خورش با بقیه پسرا فرق داره    آخ اره آخ اره   حالا من خیلی اذیت نکردم حالا من خیلی اذیت نکردم
 ولی حال میدههه
- 
  سجاد یکاری کن اسکل سجاد یکاری کن اسکل
 اصن شبیهشی سجاد، حالا بیا کمک من  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو     
 @Saghi-Mortazavi    خوش میگذره ؟ خوش میگذره ؟داره به جونام اضافه میشه اصن      
- 
 انتقام میگیرم  
 بگوو  @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  من بگم ؟   
- 
    دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  من بگم ؟   @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  من بگم ؟   میدونی ماجرا چیه اصن؟   
- 
    دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:     دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم دوساله تو انجمنم، به اندازه دو دیقه ایی که از این ماجرا گذشته حرص نخوردم     اعتراف سنگینی بود اعتراف سنگینی بود
 درج شد در فولدر اسکرین شات
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  من بگم ؟   میدونی ماجرا چیه اصن؟   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:      حرص. دادن دختران حال میداد؟ حرص. دادن دختران حال میداد؟     بگووووو بگووووو
 انتقام میگیرم  
 بگوو  من بگم ؟   میدونی ماجرا چیه اصن؟   اره     بم گفتن چه خبره بم گفتن چه خبره   
- 
  دیگه کی تو اون گروهه بود دیگه کی تو اون گروهه بود
 اصن میرم از زد دی ام میپرسم میخوام اد گروه شم، گروه تون چی شد  

|
 |

شعردانه
شعردانه